Като казах събота, та се сетих, че тази (19-ти) е работна......
Аз обаче смятам да пропусна:-)
Смятам да си сменям подписа с това

Аз защо съм с впечатление, че заради изборите го преместиха тоз (19.05) отработващ ден някъде за юни???frisky lioness написа: Като казах събота, та се сетих, че тази (19-ти) е работна......
Какво ти става, побъркала си се
Аз знам, че на 2-ри юни ще се отработва 25-ти май.4avdar4e написа:Аз защо съм с впечатление, че заради изборите го преместиха тоз (19.05) отработващ ден някъде за юни???frisky lioness написа: Като казах събота, та се сетих, че тази (19-ти) е работна......
А:shocked:, това от теб го чувам...4avdar4e написа:Аз защо съм с впечатление, че заради изборите го преместиха тоз (19.05) отработващ ден някъде за юни???frisky lioness написа: Като казах събота, та се сетих, че тази (19-ти) е работна......

Мене ме мързи целогодишно, така че мога да отложа за другия месецvyara написа:Какво ти става, побъркала си се:blink: - да си сменяш подписа по средата на месеца :eek:
:lol:
Много е яко!

Защо реши, че теб имам предвид?vyara написа:Айдеее, и тази от сутринта започва.Мнемозина написа:Ето ме, и аз допълзях.
Добро утро!
Днес съм тук, внимавайте как ще се държите.
Бе кво толкова съм приказвала вчера, бе
Ша ма накарате да се съмнявам в себе си направо:shocked:
Тъй като изборите са на 20, а предният ден е "за размисъл" и го преместиха. Тва наскора май стана..frisky lioness написа: А:shocked:, това от теб го чувам...
Ами аз тогава да ви пусна това http://trinixy.ru/2007/02/07/5letnijj_rjeper_59_mb.html от едно друго мястоvyara написа: обаче няма да ви я пускам.:blum:

Аз размислих. Ако някой знае къде да се обадя, за да ми дадат 60 лв., да свирне. Имам нужда от пари и си продавам гласа:-) Решено.4avdar4e написа:Тъй като изборите са на 20, а предният ден е "за размисъл" .

Как си?Remmivs написа:Много зорно напоследък, но минавам да рапортувам.

Здрав, ако не броим канската мускулна треска дето си направих във вторник, ама така е като 10 дена се търкалях и не ходих на фитнес ма то не беше Гергьовден, не беше грип и тути кванти.frisky lioness написа:Как си?
Чувства се липсата ти:winkw:
Здрав ли си, че нещо нали се оплакваше напоследък:-):winkw:
Връзкар - ся шимаш сесия, после ваканция... А накрая и промоушън с млади колежки?Remmivs написа:... а и нали съм ученик та ми идва дюшеш.
Не ве, имам един спринт из една академия и после изпит за един сертификат. Колежките ще гледам да ги наваксам от другаде. Имаш ли идеи некви за готини разгонени мацки?Звеневия написа:Връзкар - ся шимаш сесия, после ваканция... А накрая и промоушън с млади колежки?
ТЦЪ! И аз се оглеждам!Remmivs написа:Имаш ли идеи некви за готини разгонени мацки?
Ето така става, като отсъства човек!Remmivs написа:Не ве, имам един спринт из една академия и после изпит за един сертификат. Колежките ще гледам да ги наваксам от другаде. Имаш ли идеи некви за готини разгонени мацки?Звеневия написа:Връзкар - ся шимаш сесия, после ваканция... А накрая и промоушън с млади колежки?
За нищоRemmivs написа:
Мерси за загрижеността, лъвице.

Група спиритисти ме осведомиха, че днес по нищо не отстъпва на вчера!Мнемозина написа:Вчера, вчера трябваше да си тук!
Чета "група спортисти".Звеневия написа:
Група спиритисти ме осведомиха, че днес по нищо не отстъпва на вчера!
ДЬерзайте дами!
Грешка по Фройд?vyara написа:Чета "група спортисти".Звеневия написа:
ДЬерзайте дами!Мдаааа..
ей, да се вземате в ръцеЗвеневия написа:ТЦЪ! И аз се оглеждам!Remmivs написа:Имаш ли идеи некви за готини разгонени мацки?
Защо "група митничари" да не свърши работата?Мнемозина написа:Грешка по Фройд?vyara написа:Чета "група спортисти".Звеневия написа:
ДЬерзайте дами!Мдаааа..
Митничарите са заети хора.Звеневия написа:Защо "група митничари" да не свърши работата?Мнемозина написа:Грешка по Фройд?vyara написа:Чета "група спортисти".Звеневия написа:
ДЬерзайте дами!Мдаааа..