въпросче

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

въпросче

Мнение от bead_ »

здравейте уважаеми дами,

има ли от вас някоя любителка-тенисистка в кондиция за любителски тенис-турнир :huhthink:
just perfect
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: въпросче

Мнение от frisky lioness »

bead_ написа:здравейте уважаеми дами,

има ли от вас някоя любителка-тенисистка в кондиция за любителски тенис-турнир :huhthink:
Аз съм любителка-зрителка, ама в последно време и това може да не успея да правя:(:crying: Движението на главата ми е ограничено в последните няколко дни. Движа я свободно само от средата по посока дясно:grin:Ще трябва само с очните ябълки да следа мача :roll: :grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

frisky lioness написа:

Аз съм любителка-зрителка, ама в последно време и това може да не успея да правя:(:crying: Движението на главата ми е ограничено в последните няколко дни. Движа я свободно само от средата по посока дясно:grin:Ще трябва само с очните ябълки да следа мача :roll: :grin:
тогава да те поканя като любителка-зрителка. на 26 и 27 в младост - ск дема. има и женски турнир, и мъжки. ще гледаш каквото решиш. ако си много зле с врата - ще те уредя при една масажистка там, много добра, немаш грижа.
just perfect
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

bead_ написа:
тогава да те поканя като любителка-зрителка. на 26 и 27 в младост - ск дема. има и женски турнир, и мъжки. ще гледаш каквото решиш. ако си много зле с врата - ще те уредя при една масажистка там, много добра, немаш грижа.
Благодаря за поканата, но ще се наложи да се лишите от височайшото ми присъствие. Надявам се това да не помрачи настроението на участниците и зрителите по трибуните:grin::winkw:

Желая ти успех:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
dianaxs

Мнение от dianaxs »

bead_ написа:
frisky lioness написа:

Мале какви покани, искам и аз.Де да можех да летя сега, но може да се уреда след 24 юни.:-)
дид
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

dianaxs написа:
Мале какви покани, искам и аз.Де да можех да летя сега, но може да се уреда след 24 юни.:-)

eeee, тогава кой знае каква жега ще е! то сега едва се търпи... но пък може да се спретне нощен турнир. на дема има осветление. само не виждам много желаещи (освен теб, де):blum:
just perfect
Аватар
dianaxs

Мнение от dianaxs »

bead_ написа:
dianaxs написа:

eeee, тогава кой знае каква жега ще е! то сега едва се търпи... но пък може да се спретне нощен турнир. на дема има осветление. само не виждам много желаещи (освен теб, де):blum:
Аз харесвам нощта , определено съм във вихара си:-)
дид
Публикувай отговор