Виц
Дженаро отишъл на лекар и започнал да се оплаква.
- Докторе, знаете ли, преди месец се връщам един път вкъщи по-рано от предвиденото и заварвам жена си в леглото с един мъж. Грабвам ножа от кухнята и се насочвам към него, но жена ми започва да плаче и да вика „Дженаро, недей, моля ти се, успокой се! Иди в бара долу и пий едно кафе, ще ти мине“. И аз така и направих, след което ми мина.
- И после?
- Ами след няколко дни се връщам от командировка по-рано и пак сварвам жена си в леглото с друг мъж. Пак взимам ножа от кухнята, но жена ми пак ми извика: „Дженаро, успокой се, по-добре слез в бара и пий едно кафе!“ И аз така и направих.
- Добре де, а след това?
- Ами на следващия ден пак се прибирам по-рано от работа и пак виждам жена ми с друг мъж. Тя пак се хвърли да ме успокоява: „Дженаро, моля ти се, недей, помисли за двете ни деца и слез долу в бара да пиеш едно кафе, ще ти мине!“
Тук докторът прекъснал разказа и казал:
- Добре де, аз като мъж изразявам цялото си съчувствие и солидарност с Вас, но какво точно искате от мен като лекар?
- Ами исках да разбера дали всичкото това кафе няма да ми навреди.
... без да искам да спирам прекрасните вицове на Айвънхоу, но този просто ужасно ми хареса. Пък и да ви кажа здрасти. Синът го изписват утре с гипсове, забрана за движение, т.н. ... но има подобрение. Винаги има и добри новини
Наздраве на всички, които имат време и за това!