Положението е сериозно!
Естиииии!
Аз ще ти кажа къде си изневерявала днес пак на нашия клуб!vyara написа:Я да питам аз по този повод.
Коооой обича да си прави еротични снимкиииии? М?
Сега поне с тази техника резултатът го виждаш веднага и няма нужда да даваш снимките на фото... И лесно се затриват после
Айде, от мен да мине, няма да искам да ми ги показвате. Само си признайте.:blum:
Последно промяна от Мнемозина на 17.05.07, 15:34, променено общо 1 път.
Panta rhei...
На пеперуди ли бе? Май Кента и Питката си падаха по тези содомииvyara написа:Я да питам аз по този повод.
Сега поне с тази техника резултатът го виждаш веднага и няма нужда да даваш снимките на фото... И лесно се затриват после
Айде, от мен да мине, няма да искам да ми ги показвате. Само си признайте.:blum:
- сър Айвънхоу
Навремето правех актови черно-бели снимки... Трябва да взема да си изровя къде съм "заровил" негативите...vyara написа:Я да питам аз по този повод.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ох.... Голям смях се смях сега с един колега от компютърджиите. Звъни ми начи по телефона и ми вика: Вяра, (е, по истинско име ми вика де) къде да ти го сложа... ъъъ, щото е много голям. 
И аз се мъча да бъда сериозна, щото той съвсем сериозно, нали.
Кое бе, Пацо, да сложиш?
:shocked: Абе колежката ти ми иска една справка и в пощата ли да й го сложа файла или да го хакна в нейните "my documents". Хакни й го викам, щом е толкоз голям, й го хакни направо там. И вече се хиля с всички сили... хакера му с хакер 
Кое бе, Пацо, да сложиш?
Не е смешно това, Вяра! Защо й е толкоз малка на колежката ти ъ-ъ пощата?vyara написа:Ох.... Голям смях се смях сега с един колега от компютърджиите. Звъни ми начи по телефона и ми вика: Вяра, (е, по истинско име ми вика де) къде да ти го сложа... ъъъ, щото е много голям.
Кое бе, Пацо, да сложиш?:shocked: Абе колежката ти ми иска една справка и в пощата ли да й го сложа файла или да го хакна в нейните "my documents". Хакни й го викам, щом е толкоз голям, й го хакни направо там. И вече се хиля с всички сили... хакера му с хакер
Какви последни два дни, това беше миналата седмица!Remmivs написа::blink::shocked:
Малей кви сте. Човек да не ви остави начи на спокойствие и веднага почвате да се показвате. И то това май не е от последните хормонални изригвания и феромонна активност през последните два дни.
Аз като казвам, че положението е сериозно...
Panta rhei...
Има май хора, за които е обратното - животът е апотеоз на секса.Remmivs написа:Ми пролет е! Абитурентски балове, голи пъпове, дълбоки деколтета... Пчеличките жужат, птичките цвъртят, сленцето грее. Животът се възразжда, а сексът си е един апотеоз на живота, не ли?Мнемозина написа:Какви последни два дни, това беше миналата седмица!
Аз като казвам, че положението е сериозно...
Ама няма да се задълбаваме сега.
Panta rhei...
Re: Естиииии!
Наистина е сериозно!Мнемозина написа: Положението е сериозно!
Днес един от онзи дни.
Никой не ме обича.
Нито съдбата, нито късмета, нито хората....
Кофти ми е така необичана...
Ести, аз те обичам. Много си готина, не унивай, миличкаesti написа:Наистина е сериозно!Мнемозина написа: Положението е сериозно!
Днес един от онзи дни.
Никой не ме обича.
Душица златна си ти.vyara написа: Ести, аз те обичам. Много си готина, не унивай, миличка![]()
az
.vyara написа:/ 40 ?8B0< 07 ?> B>78 ?>2>4.
>>>>9 >18G0 40 A8 ?@028 5@>B8G=8 A=8<:88888? ?
!530 ?>=5 A B078 B5E=8:0 @57C;B0BJB 3> 28640H 254=030 8 =O<0 =C640 40 4020H A=8<:8B5 =0 D>B>... ;5A=> A5 70B@820B ?>A;5
945, >B <5= 40 <8=5, =O<0 40 8A:0< 40 <8 38 ?>:0720B5. !0<> A8 ?@87=09B5.:blum:
Nqkoi sa strahotni
6to pita6?
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз те обичам, нищо че днес вече е утре.esti написа:Наистина е сериозно!Мнемозина написа: Положението е сериозно!
Днес един от онзи дни.
Никой не ме обича.
Обичам тъ и днес и утре:lol::winkw:, и вчера те обичах.....Не съм те обичала само преди да те познавам, ама ......това не е много сигурно

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Магия...
Още преди да те срещна в живота си - теб съм обичал.
В древни гравюри и улични фотоси, в звездна поличба,
в шумни площади и празни понятия, в цирков спектакъл,
по телевизия, по телепатия - теб аз съм чакал.
Колко години без шум са сближавали двата маршрута!
Колко причини в света са създавали тази минута!
Нежният сблъсък на влюбени атоми. Вик на вселени.
Още преди да започне съдбата ми - ти си до мене.
Ти ме въздигаш по стръмните пътища. Ти ме възпираш.
Мойте кошмари и приказни сънища - ти режисираш.
Двама се лутаме в болка и истина, в гняв и сърдечност.
Тази любов е в безкрая единствена. МИГ КАТО ВЕЧНОСТ.
Георги Константинов