Мислех си вчера в свръхаварийната ни ситуация... Някои хора пият хапчета, други се напиват, трети сигурно тренират няколко пъти по-дивашки....
А аз, амиии... лягам и спя
А ваште чивии като избият, как ги завинтвате??

Аз мога да спя по всяко време на денонощиетоsnowprincess написа:ако се ядосаш през деня пак ли лягаш и спиш?
не знам как го правиш, аз спя на денонощие но 4-5 часа, ако е по-продължително - значи съм болна
Колкото и да съм уморена, не мога да спя докато пътувам. Постоянно трябва да следя пътя, много ме е страх да пътувам.4avdar4e написа:
Аз мога да спя по всяко време на денонощиетоДори за 45 мин, за 30 мин, на всякакво място... А като се кача на превозно средство за по-дълъг път съм заспала още преди да излезем от София
и аз така като ме возят4avdar4e написа:Аз мога да спя по всяко време на денонощиетоsnowprincess написа:ако се ядосаш през деня пак ли лягаш и спиш?
не знам как го правиш, аз спя на денонощие но 4-5 часа, ако е по-продължително - значи съм болнаДори за 45 мин, за 30 мин, на всякакво място... А като се кача на превозно средство за по-дълъг път съм заспала още преди да излезем от София

ако ситуацията не подлежи на промяна - тегля една майна наум и намирам начин да си доставя удоволствие...4avdar4e написа:
така като си го написала... аз сигурно имам само нерви, дребни ядове или умора.esti написа: Но никога не ми се е случвало да си кажа "откачам, сега ще ида до фитнеса, или на шопинг терапия, или на кафе с приятелки..."
"Лечението" обикновено е в главата ми - без спомагателните средства, които изброих.
Фитнеса ми помага само ако проблема се нарича просто нерви, дребни ядове или умора.
Дай боже да е така!:-)bead_ написа: така като си го написала... аз сигурно имам само нерви, дребни ядове или умора.

Ами аз понеже в такива ситуации най-много искам да млъкна завинаги, пък не може, затова съскам като разфучана котка да ме оставят на мира. Обаче не ме оставят и откачам още повече.4avdar4e написа:кво правите, бе, хора???
Мислех си вчера в свръхаварийната ни ситуация... Някои хора пият хапчета, други се напиват, трети сигурно тренират няколко пъти по-дивашки....
А аз, амиии... лягам и спяДали с презумпцията, че утрото е по-мъдро от вечерта, или на принципа "Оти да се косим, като ке ми мине"
, ама спя, бе, спя като къпана, като бебе и като.. айде да не казвам
ХАХАХАХАМнемозина написа: Ами аз понеже в такива ситуации най-много искам да млъкна завинаги, пък не може, затова съскам като разфучана котка да ме оставят на мира. Обаче не ме оставят и откачам още повече.