Кратка непредставителна извадка
Кратка непредставителна извадка
Ще гласувате ли?
Виждате ли смисъл в институцията на Европрламента?
- сър Айвънхоу
Re: Кратка непредставителна извадка
НЕ!pocti_bezobidna написа:Ще гласувате ли?
П.П. Просто реши повече да не участвам в циркове! Всичко е отдавна нагласено кой колко и т.н. Всичко друго е бъзик... на голо дупе
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Неpocti_bezobidna написа:Ще гласувате ли?
Неpocti_bezobidna написа:Виждате ли смисъл в институцията на Европрламента?
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Досега не съм пропускала.pocti_bezobidna написа:Ще гласувате ли?
Този път няма да гласувам, а щом и аз съм се отказала от това си право, значи ситуацията никак не е на добро:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз съм в тежък размисъл.
Няколко пъти не гласувах... на последните избори... щото смятам, че няма никакъв смисъл. Това е просто начин да се легализира системата.
Нали знаете, ако изборите можеха нещо да променят, щяха да бъдат забранени
От друга страна има смисъл и в аргументите на глаДуващите - че като не гласуваме ние даваме по-голям шанс на разни организирано гласуващи групички.
Та така - ще мисля още...
Няколко пъти не гласувах... на последните избори... щото смятам, че няма никакъв смисъл. Това е просто начин да се легализира системата.
Нали знаете, ако изборите можеха нещо да променят, щяха да бъдат забранени
От друга страна има смисъл и в аргументите на глаДуващите - че като не гласуваме ние даваме по-голям шанс на разни организирано гласуващи групички.
Та така - ще мисля още...
абсолютно принудително, с неудоволствие и омерзена, ама иначе пак ще ме е яд, че догановците са се набутали поради пълна липса на аристократично презрение към демократичните процедуриpocti_bezobidna написа:Ще гласувате ли?
just perfect
Тва нещо не го разбрах какво точно значи...bead_ написа:quote]
... пълна липса на аристократично презрение към демократичните процедури
pocti_bezobidna написа:Тва нещо не го разбрах какво точно значи...bead_ написа:quote]
ми словоблудство от моя страна. извинете за което.
имах предвид, че онези хорица там отиват и гласуват под строй и нямат тежненията, съмненията, двоуменията и разсъжденията, които да им попречат
just perfect
Абе 5,10, все е некой леФ! Мен пък как веднъж поне едно кебапче не ме почерпиха, даже без бира и пържени картофки щех да си го хапнаpocti_bezobidna написа:Ми с тая тарифа ще си останеш негласувал, сметам.caliostro написа:срещу 200 евро ще пусна едно пликче мамка му![]()
иначе да го духат
5 - 10 кинта, повече не дават. И то левчета.
- Green Light
А, не, не, пак си си такава. Това дето знаеш, че има и още ненормални, не те прави нормална.pocti_bezobidna написа:Брей, значи не съм некъв самотен замаян еврооптимист.Green Light написа:Ами аз съм ясен, ама да се запиша, все пак: Ще гласувам. Не само тва, ми даже и виждам смисъл в институцията, дет викаш.
- Green Light
Представяш ли си аз, па колко ще трябва да се извинявам ако повлечеш крак сегаbead_ написа:pocti_bezobidna написа:Тва нещо не го разбрах какво точно значи...bead_ написа:quote]
ми словоблудство от моя страна. извинете за което.
Няма да гласувам по технически причини. Иначе бих.pocti_bezobidna написа:Ще гласувате ли?
Но смисъл не виждам в тази институция.
Всъщност точно днес никъде не виждам смисъл, така че не ме бройте в извадката. Утре ще проверя пак дали ще се впиша.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Не!pocti_bezobidna написа:Ще гласувате ли?
ЕП има представителна функция и от него нищо не зависи, силата и законодателната инициатива е в ЕК.
Бе на два-три пъти точно ЕП спираше безумието на ЕК със софтуерните патенти. Има смисъл то ЕП. Но пък кой се е запътил натам хич и не знам. Тъжно е, но май един народ си заслужава не само управниците, но и евродепутатите.БоЕВ написа:[quote="pocti_bezobidna"Не!
ЕП има представителна функция и от него нищо не зависи, силата и законодателната инициатива е в ЕК.
- Глас в пустиня
Намеренията са ЕП да започне да функционира като всеки друг парламент, но това дали ще стане още през този "сезон" - незнам.Remmivs написа:Бе на два-три пъти точно ЕП спираше безумието на ЕК със софтуерните патенти. Има смисъл то ЕП. Но пък кой се е запътил натам хич и не знам. Тъжно е, но май един народ си заслужава не само управниците, но и евродепутатите.БоЕВ написа:[quote="pocti_bezobidna"Не!
- Green Light
Кво пък да спечели ДПС? Избори, кво да праиш, всеки си намира нещо за което да се търкаля от смях по пода. На мен нито ми е смешно нито тъжно. Тва си го знаехме.Mila написа:Голям майтап ще е, ако ДПС спечели.:rotfl24::rotfl24:
Герб е първи, после БСП, ДПС, Атака, НДСВ. Тва е
Много се кефя, че в НДСВ Мони Паси е на 18 място в листата, а хората са го класирали първи и той отива евродепутат, другите са с пръст в устата. И друг път се е случвало да кажа, на България и трябват повече политици, като Паси
- Green Light
ДПС - 25,7%Green Light написа:Кво пък да спечели ДПС? Избори, кво да праиш, всеки си намира нещо за което да се търкаля от смях по пода. На мен нито ми е смешно нито тъжно. Тва си го знаехме.Mila написа:Голям майтап ще е, ако ДПС спечели.:rotfl24::rotfl24:
Много се кефя, че в НДСВ Мони Паси е на 18 място в листата, а хората са го класирали първи и той отива евродепутат, другите са с пръст в устата. И друг път се е случвало да кажа, на България и трябват повече политици, като Паси
БСП - 25.4%
ГЕРБ - 25.2%
"Атака" - 16%
НДСВ - 7.7%
Сфанах, сфанах.
Ми крайно време им е. И без туй сумАти години имат почти цялата реална власт въпреки, че са малки като %... щото са достатъчно големи да не може да се мине без тях... и гадовете си използват властта по всички правила на наукатаcaliostro написа:това е краят на дпс!
гаранция давам 100%!
А ако някой в тази държава въупште си правеше труда да спазва конституцията тази партия не би могла да бъде регистрирана дори...
Да. И на мен ми е интересно това търкаляне от смях по земята все едно става дума не за нас, а за нещо имагинерно. Добре е, че ДПС не са първи - щяхме да видим бързо-бързо прословутата толерантност на българина. Ако трябва да сме честни - Доган е политик, от които другите би трябвало да се учат. Още преди парламентарните избори партията му съвсем не е ентическа. Тъжно ми е, че ГЕРБ са първи, че архонта отива в Европарламента, но какво да се прави - избор... Мисля си, че хората така и не разбраха, че става дума този път за качествени хора, а не за партийни пристрастия. Е - така ни се пада...Green Light написа:Кво пък да спечели ДПС? Избори, кво да праиш, всеки си намира нещо за което да се търкаля от смях по пода. На мен нито ми е смешно нито тъжно. Тва си го знаехме.Mila написа:Голям майтап ще е, ако ДПС спечели.:rotfl24::rotfl24: