Суеверие
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Суеверие
Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Тцъ, никога, макар че съм ходила при баба Ванга, ама тва е една друга история (не ходих да ми гледа).
Обаче СЪМ суеверна като ми предстои нещо важно или имам за нещо да се пофаля, тогава гледам много-много да не раздувам. Ей така, да не дърпам дявола за опашката.
Чета си и хороскопа, без да се вживявам.
И: не оставям хляба наопаки, никога не си слагам чантата на земята, не се връщам за забравено нещо, ако ми предстои нещо важно... Ей такива глупости
Обаче СЪМ суеверна като ми предстои нещо важно или имам за нещо да се пофаля, тогава гледам много-много да не раздувам. Ей така, да не дърпам дявола за опашката.
Чета си и хороскопа, без да се вживявам.
И: не оставям хляба наопаки, никога не си слагам чантата на земята, не се връщам за забравено нещо, ако ми предстои нещо важно... Ей такива глупости
- Nejimaki-dori
Re: Суеверие
Не, не вярвам на врачки и никога не съм ходила. Вярвам, че сама определям съдбата си с действията или бездействието си в определени моменти.Пенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
Пенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
в сюблимните моменти обикновено се наслаждавам на сюблимното преживяване.
в останите сюблимни моменти - квото сабя покаже. никога не съм се допитвала до врачки. засега.
just perfect
Никога не съм ходила на врачка.
Ако търсиш съвпадения - винаги ги намираш - не ти е вървяло, щото си стъпил първо с ляв крак и т.н. и т.н. Ако това ес вписва в суеверията - ако подходиш към нещо с твърдада убеденост, че няма ад стане работата, не се получава. Самонавивките понякога лош номер могат да ти изиграят
Ако търсиш съвпадения - винаги ги намираш - не ти е вървяло, щото си стъпил първо с ляв крак и т.н. и т.н. Ако това ес вписва в суеверията - ако подходиш към нещо с твърдада убеденост, че няма ад стане работата, не се получава. Самонавивките понякога лош номер могат да ти изиграят
- snowprincess
само веднъж съм ходила при една в каварнаПенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
жената познаваше, но си мисля, че беше телепатия, не ясновидство, щото като говореше за минало и настояще (неща, за които знам) всичко си беше вярно, но за бъдещето нищо не е станало (не ти задава въпроси, а говори половин час без да спре, без да я питаш нещо)
повече няма да повторя
не съм суеверна (и чантата все ми стои на земята, и от черни котки не ме е страх, и от петък 13-ти)

подкрепям това мнениеsnowprincess написа:само веднъж съм ходила при една в каварнаПенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
жената познаваше, но си мисля, че беше телепатия, не ясновидство, щото като говореше за минало и настояще (неща, за които знам) всичко си беше вярно, но за бъдещето нищо не е станало (не ти задава въпроси, а говори половин час без да спре, без да я питаш нещо)
повече няма да повторя
не съм суеверна (и чантата все ми стои на земята, и от черни котки не ме е страх, и от петък 13-ти)
врачките са силни в минало и настояще но в бъдеще време издишат
Ами то няма много за разказване... Беше един 1 януари след бурно празнуване в Петрич на Нова година. Зора беше да удържа и да не заспя, щото много жега беше при нея. Бях с неин роднина, който държеше да ни запознае. Общи приказки и толкоз. Аз така и не можах да повярвам. Нищо интересно...vyara написа:Чаве, разкажи моля те за Ванга.
- Nejimaki-dori
ако приемем че съдбата е корабimaranta написа:Да, но ако знаеш, че нещо евентуално би могло да се случи, дали това няма да ти попречи да вземеш правилното решение в даден момент?caliostro написа:как може да се управлява съдба която не се знае?!
ако знаеш нещо то може в даден момент да го управляваш или не.
то той може да се управлява или не
буря или безветрие ,силен попътен вятър или друго......
или го управлява човек този кораб или не
да
за някои всъщност е по добре да не знаят какво следва
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В младежките ми години-да. Сега вече не, защото знам, че повечето нищо не струват, пък и изчетох страшно много литература на тема окултизъмПенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
стават такива нещаpocti_bezobidna написа:Тръгнал за заседание, пък го блъснал трамвая, а? Ебати късмета!caliostro написа:как може да се управлява съдба която не се знае?!
ако знаеш нещо то може в даден момент да го управляваш или не.
обикновено в бг причините са 2
или е любовна история или е по погрешка
Вярвай в нещо, което е хубаво. Даже да ти го е казала врачка (което пък е без значение).Пенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
Иначе...признавам си, че не съм се допитвал. Но не малко хора около мен са се. Не знам дали е 50-50, но в особени моменти - свързани със здраве, семейство и т.н., или пък просто, когато им се е отдала възможност знам как доста рационални хора са го правили.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Имам си късметлийска химикалка. Имам си разни мои си суеверия- е са ако спре асансьора на 2ри ет и ще стане работата, ако светне червено на светофара тва и тва -такива работи. Ама май на врачки не вярвам. С Бейби бяхме решили да отидем я на астролог, я на врачка (знам че не е едно и също, калиостро да не се впрегнеш) ама тарифата ни се видя висока за единия цирк и се отказахме. Убий ме, не помня колко беше
Ако е бил калиостро - съдейки по тарифата, трябваше да им направи намаление като съфорумци.МЪЖжжж написа:Е как колко?!Green Light написа: С Бейби бяхме решили да отидем я на астролог, я на врачка (знам че не е едно и също, калиостро да не се впрегнеш) ама тарифата ни се видя висока за единия цирк и се отказахме. Убий ме, не помня колко беше200 Евро на човек...
:lol:
МЪЖжжж написа:Е как колко?!Green Light написа: С Бейби бяхме решили да отидем я на астролог, я на врачка (знам че не е едно и също, калиостро да не се впрегнеш) ама тарифата ни се видя висока за единия цирк и се отказахме. Убий ме, не помня колко беше200 Евро на човек...
да.
така е.
имам приятел и така ги тарифи.
иначе при астроложката алена са по 1000 евро.
като я гледам алена каква тънка тарифа е дала...
вероятно и толко си може
не е тънко защото е скъп софта
на американците софта е около 6000 $
и при това е доста смотан
скъпо е
трябва бентли да се купува
за намаления забравиpocti_bezobidna написа:Ако е бил калиостро - съдейки по тарифата, трябваше да им направи намаление като съфорумци.МЪЖжжж написа:Е как колко?!Green Light написа: С Бейби бяхме решили да отидем я на астролог, я на врачка (знам че не е едно и също, калиостро да не се впрегнеш) ама тарифата ни се видя висока за единия цирк и се отказахме. Убий ме, не помня колко беше200 Евро на човек...
това е доста тежък труд
по тежък даже и от този на ватман, батман и сие
без майтап
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Аз пък първо действам, после питам правилно ли съм постъпила. Но винаги питам. Не защото не знам, а за да си тествам интуицията. Досега съм попадала на две врачки, които много ме впечатлиха. Едната ми внуши, че не съм болна от нищо сериозно, и то взе, че ми мина, а другата ме насърчи да ходя в чужбина. Не сбъркаха бе.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
врачките са паразити и дрън-дрън...Пенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
/най-вече на финикийски знаци/
презентация на
хм...неумната* част от нацията
в сюблимни моменти
се допитвам до Жена си
ако вече не съм зел решение де
П.П. сюблимните моменти
са голяма рядкост
*- меко се изразявам
Сетих се в "Сто години самота" как ги беше хванала някаква болест (не помня каква бешеПенчо Заека написа:Аз пък първо действам, после питам правилно ли съм постъпила. Но винаги питам. Не защото не знам, а за да си тествам интуицията. Досега съм попадала на две врачки, които много ме впечатлиха. Едната ми внуши, че не съм болна от нищо сериозно, и то взе, че ми мина, а другата ме насърчи да ходя в чужбина. Не сбъркаха бе.
Та... дали няма да ни трябва една такава врачка за старческия дом?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О при баба Ванга не, като ме водеха при някакъв Деси, който влезе после в затвора за педофилия:eek:.Иначе мислят да ме водят при някакава в София.Майка ми ходела при някаква дето говорела с духовете на мъртви.Иначе странни неща ми каза.Знам лиПенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
дид
- Глас в пустиня
знаеш ли,сега като четях се сетих за нашия разговорsnowprincess написа:само веднъж съм ходила при една в каварнаПенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
повече няма да повторя
баща ми почина на петък13-и и винаги с това го свързвам-много неприятно усещане.
Не, не съм суеверна, макар че на младини бях. Но на врачки не съм ходила дори тогава.Пенчо Заека написа:Я да видим, колко ще си признаят дали се допитват до врачки в сюблимни моменти? Аз питам, а после настава едно мислене - да вярвам ли, да не вярвам ли......Направо изпадам в самоиндуцирана депресия:mad:
Когато се налага да избирам, "слушам" само сърцето си:winkw:, е или нещото, което наричат така.
На врачки не ходя. Не им вярвам.
Не съм и суеверна. Или поне не много.
Дори понякога си правя експерименти, като нарочно правя неща, които "предизвикват съдбата".
Виж на сънища вярвам. Моите са направо ясновидски.
Дори днес имам конкретен повод пак да мисля така.
Снощи сънувах нещо, което вещаеше лошо, и то не закъсня.
Ето днес имах премеждие.
Позна гадния му сън!
Най-интересното обаче е, че лошите винаги се сбъдват, а хубавите може и да ме поотложат.
Не съм и суеверна. Или поне не много.
Дори понякога си правя експерименти, като нарочно правя неща, които "предизвикват съдбата".
Виж на сънища вярвам. Моите са направо ясновидски.
Дори днес имам конкретен повод пак да мисля така.
Снощи сънувах нещо, което вещаеше лошо, и то не закъсня.
Ето днес имах премеждие.
Позна гадния му сън!
Най-интересното обаче е, че лошите винаги се сбъдват, а хубавите може и да ме поотложат.