Кой желае да се впусне в преаранжиране на столична кръчма, благодарение на светлите си наследници?
Айде на купон в градина! (Мърфи/Оборище - Клуб "Щастливеца")
Другия месец ще е май за градина... като гледам прогнозите...Звеневия написа:Дет се яви, май се яви баш навреме, за да ни подскаже, че отдавна не сме карали столичните сервитьорки да ходят на мигли?
Кой желае да се впусне в преаранжиране на столична кръчма, благодарение на светлите си наследници?![]()
Айде на купон в градина! (Мърфи/Оборище - Клуб "Щастливеца")
Другият месец ще е юни!сър Айвънхоу написа:Другия месец ще е май за градина... като гледам прогнозите...
Абе, аз съм готов и сега за купон, ама... много вали бре... и го дават да вали поне до края на седмицата....Звеневия написа:Другият месец ще е юни!сър Айвънхоу написа:Другия месец ще е май за градина... като гледам прогнозите...
Това да или не означава?!
И кво?Fidgety написа:Алоу!Шило в торба, хм!
Демек ще имате повод да почерпите, така ли???Gaspode написа:Аз съм за. Само че ако искаме да участват и подрастващите природни бедствия трябва да се организираме преди края на месеца (последния петък, примерно).. щото след туй ще ги пратим "при баба на село" и ще си останем сиротни ер(о)гени с жената :)
Егати! Аман от паметливи хора, брей!!!!:blum:Gaspode написа:Демек ще имаме повод, причина и оправдание да не дойдем въупштесър Айвънхоу написа: Демек ще имате повод да почерпите, така ли???
Повод за черпене май има един благороден рицар, ако не ме лъже възкъсата ми памет