Хм.Gaspode написа: Та проблема не е в теб. Преди ен години и сега предполагам няма голяма разлика. Ма то за приятелството, както и за много други неща, трябват (поне) двама. Ти си си същата, но другия го няма...
Успокоително.
Благодаря...

Хм.Gaspode написа: Та проблема не е в теб. Преди ен години и сега предполагам няма голяма разлика. Ма то за приятелството, както и за много други неща, трябват (поне) двама. Ти си си същата, но другия го няма...

Мнемозина написа:
Хм.
Успокоително.
Благодаря...
Че не съм почнала да остарявам.Gaspode написа:
Ъъъъ... сега пък какво казах...![]()
Най-покорно Ви благодаря :)Мнемозина написа: Че не съм почнала да остарявам.
Когато не се разбираш какво пишеш, питай - всичко ще ти обясня.
Изневеряваш на ника си, внимавай!Gaspode написа:
Най-покорно Ви благодаря :)
Шъ питам, аз с питането проблеми нямам... още един стереотип, дето при мен не вАжи... но пък и не ми се налага често да питам де... щот` винаги знам къде съм и къде отивам :) Същият съм като баба Вихронрав - тя имаше особено виждане по въпроса за загубването - тя много добре знаеше къде е... пролема беше, че май останалата вселена не знаеше къде се намира тя самата :)... Това беше цитат по памет...
А, споко. Гаспод козината си мени, но... за пържола 43-ти номер даже и ще заговори :)Мнемозина написа: Изневеряваш на ника си, внимавай!
Стереотип също е това, че щом не питаш, си наясно със себе си. Баба Вихронрав е точно в него разположена... почти де.
Да си наясно със себе си е също толкова временно, колкото и да не си.
А, то и при леля Ог няма...Gaspode написа:А, споко. Гаспод козината си мени, но... за пържола 43-ти номер даже и ще заговори :)Мнемозина написа: Изневеряваш на ника си, внимавай!
Стереотип също е това, че щом не питаш, си наясно със себе си. Баба Вихронрав е точно в него разположена... почти де.
Да си наясно със себе си е също толкова временно, колкото и да не си.
Бабата кефи от сякъде - при нея няма временни неща...
Абе друга бира е лелята. Или ракия беше...Мнемозина написа: А, то и при леля Ог няма...
Не мож', не мож'...Gaspode написа:Абе друга бира е лелята. Или ракия беше...Мнемозина написа: А, то и при леля Ог няма...Алкохолно питие някакво, във всеки случай...
Таралежа никой не мож` го избъзика
Избягахме от темата, обаче...
Страшна, нали?Мнемозина написа:Благодаря ти!vyara написа:Мнемо, сега чета "Автентичната котка" на Тери Пратчет. Суперско котско четиво, ще ти харесаАко искаш дай е-мейл да ти я пратя, малка е.
Обаче не може повече да ми хареса, защото вече ми е харесала.
Особено в частта за болестта "бързи крачета"...
Заповядай!caliostro написа:link?!
Ето тук намерих някакъв, иначе ми я пратиха на файл в текст формат, ако искаш...caliostro написа:link?!vyara написа:Мнемо, сега чета "Автентичната котка" на Тери Пратчет. Суперско котско четиво, ще ти харесаАко искаш дай е-мейл да ти я пратя, малка е.