Добре дошъл/а на Fidgety!
- сър Айвънхоу
Покорно благодаря
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Покорно благодаря
Привет. Ти той ли си или тя?:lol::winkw:Fidgety написа:Малко се уча още кое къде е, но надявам се ще имате нерви да ме изтърпите
Добре дошъл/а:-)
Весел престой ти желая.
Ти си един от малкото потребители, дето се обаждат след като се регистрират. Повечето си остават "мъртви души":-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Почти компенсира отсъствието си...Mila написа:Добре дошли на всички новодошли! Отдавна не съм "влизала" тук и им изпуснах броя.
В замяна на това пък днес съм много активна, нали.:winkw:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Женичка съм, баш ми е драго. За "мъртвите души" само добро или нищоfrisky lioness написа:
Привет. Ти той ли си или тя?:lol::winkw:
Добре дошъл/а:-)
Весел престой ти желая.
Ти си един от малкото потребители, дето се обаждат след като се регистрират. Повечето си остават "мъртви души":-):winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Наздраве за женичките в клубаFidgety написа:
Женичка съм, баш ми е драго. За "мъртвите души" само добро или нищо

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Наздраве! Че без вас накъде сме това ние мъжленцата?frisky lioness написа:Наздраве за женичките в клубаFidgety написа:
Женичка съм, баш ми е драго. За "мъртвите души" само добро или нищо![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ама изкара снимкаFidgety написа:
Женичка съм, баш ми е драго. За "мъртвите души" само добро или нищо
Не казвай сега, че си от Варна...

Мнем, мома англичанка, пардон - софиянкаfrisky lioness написа:Ама изкара снимкаако не друго:winkw:
La donna e mobile
Сериозно, обмислям вариантОт да си бацна още един мАнитор, да ми е все пред очите тоя пусти клуб! Мноооо динамика мнооо нови попЪлнения!Fidgety написа:Мнем, мома англичанка, пардон - софиянкаfrisky lioness написа:Ама изкара снимкаако не друго:winkw:
Добре дошла!
Щом си от София, къде си пийш вечерната напитка?
Тъй де няма само с писане да останеме, я!
Душко, от няколко години го раздавам клубарка, макар и из други велики ловни полета да се подвизавах... Честно, това е най-бързата покана, отправяна нявгаш! Признава ти се!
А относно де се подвизавам из риалитито - дет сервират качествена водка, все пак не е лесно да поддържаш титлата "алкохолендер"
А относно де се подвизавам из риалитито - дет сервират качествена водка, все пак не е лесно да поддържаш титлата "алкохолендер"
La donna e mobile
Fidgety написа: Признава ти се!
Ся, жена ми шми натлачи идин непоряд!
И що реши, че е покана?
Виж, как бързо съ ориентирАх(ми), на следващата сбирка, с кого ще си дялкаме бутилята с украинската!?
- сър Айвънхоу
Стига лъга, бре! Не е такава чавдарчето! Ама-ха!Звеневия написа:
![]()
Ся, жена ми шми натлачи идин непоряд!
Bella Ciao
Bella Ciao
Че де видя, че съм персонализирала поканата от теб лично? Те клубните сбирки не са създадени само за тоз клуб, молим ти съ
Споко, ще пиша извинителна бележка, не може да позволим непоряди за такива работи... 
La donna e mobile
А не! Най-си е Арно, инъ пульувинка с фолио - пльок, а преди него една амалгаместа капачка за еднократно отваряне! (Май имаше и олово, ама...)Gaspode написа: Кво ще се чуе, като вий със Звеневия се метнахте на капачка с винт? Друго си е коркова тапа...
Може и кат Поручик Ржевски - да съ снабдим с хусарска сабя и да режем гърлата на бутилките с един замах!
Айде сега, тя Наташа Ростова все пак нежна душа, шъ се скине...Звеневия написа:А не! Най-си е Арно, инъ пульувинка с фолио - пльок, а преди него една амалгаместа капачка за еднократно отваряне! (Май имаше и олово, ама...)Gaspode написа: Кво ще се чуе, като вий със Звеневия се метнахте на капачка с винт? Друго си е коркова тапа...![]()
Може и кат Поручик Ржевски - да съ снабдим с хусарска сабя и да режем гърлата на бутилките с един замах!
La donna e mobile
- Глас в пустиня
Добре дошла си!Fidgety написа:Малко се уча още кое къде е, но надявам се ще имате нерви да ме изтърпите
Влизаш на своя отговорност, писането в 3о4о води до пристрастяване, вече си и предупредена.
за да ти е по леко и лесно може да направиш дарение за децата в сомалия.Fidgety написа:Малко се уча още кое къде е, но надявам се ще имате нерви да ме изтърпите
200 евро
може и по банков път за да е по лесно.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сочи, че аз отговарям:shy:pocti_bezobidna написа:Абе два една се чудя, ама накрая се престраших да попитам - товя аватар какво прави всъшност?
ПС. Никакви дарения на калиостро - ще изпие парите сам!
Гадае на кристална топка.
Може пък новите попълнения да имат някакви такива умения:-)
Якоооооо

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами който не рискува, не печелиБоЕВ написа:
Добре дошла си!
Влизаш на своя отговорност, писането в 3о4о води до пристрастяване, вече си и предупредена.
La donna e mobile
Hola
И аз погледнах ника ти какво ще рече. Кое значение на уебстъра да си избера? М? Fussy? 
И наздраве!
И наздраве!
Re: Hola
Предимно точка 1Remmivs написа:И аз погледнах ника ти какво ще рече. Кое значение на уебстъра да си избера? М? Fussy?
И наздраве!
FIDGETY
['fidʒiti]
1. който не се свърта на едно място/не може да стои мирен
2. нервен, притеснен
И наздраве!
La donna e mobile
Re: Hola
Fidgety написа: който не се свърта на едно място/не може да стои мирен
Шило!