maggot написа:ТЪРСЯ ПУШКА за трошене на прозорци!

Преди две нощи имахме подобно изживяване с някакъв купон в отсрещния блок. На другата сутрин обсъждахме с мъж ми какви са начините за противодействие. Посоченият от теб е фаворит в класацията на либето

Викам му на заранта "Сега разбра ли защо не понасям, мразя до мозъка на костите си чалгата? Защото в повечето случаи, когато съм будувала така, изтерзана от чуждите купони, музиката, дет са решили да слушат е дила....чалга. Онази вечер успяха да ме изкарат от душевния ми мир и покой. Разклатеха трайно равновесието, което бях постигнала с много труд
Както и да е. Моят план беше следния. Обмислих го, докато се

пулех в тъмното (оказа се, че същото си е мислел и мъж ми, без изобщо да го обсъждда с мен:blink::shocked: Странно нали?). Значи. Вземам теслата и отива с нея да им разбия входната врата на блока ( по плана на мъжо, нямало нужда от тесла, а можело леко с лакът да се счупе стъклото и да си отвориш, като си пъхнеш ръката в дупката). После намирам ел. таблото. По системата на узключването, намирам бушона на онези мутанти и.....бам с теслата

:-)
Едно време комунизъм, комунизъм, ама такива работи нямаше, поне в нашия квартал....Купони след 22-24 часа, купони до зори......Да, ама не