И Пиацола е писал четири годишни времена......
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
И Пиацола е писал четири годишни времена......
Ей ви тук Есента!. Изсвирена от наште деца.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Сори, ама на мен ми звучи като какафония неква... Некултурник съм си аз, знам си... не ги разбирам тез неща...
Въпреки че тези на Вивалди, примерно, ме кефят...
Нищо лично... децата се стараят и се справят перфектно... не са те виновни, че тоя Пиацола не е изпил достатъчно цолове преди да седне да пише
Въпреки че тези на Вивалди, примерно, ме кефят...
Нищо лично... децата се стараят и се справят перфектно... не са те виновни, че тоя Пиацола не е изпил достатъчно цолове преди да седне да пише
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: И Пиацола е писал четири годишни времена......
На мен ми хареса:-)Пенчо Заека написа:Ей ви тук Есента!. Изсвирена от наште деца.
Бравос
Кат се оправи нета, щот днес е потресаващо ужасен, ще чуя и другите Борис Недялковци:-) Правилно ли съм се ориентирАла?:blink::?:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: И Пиацола е писал четири годишни времена......
Браво на децата!!! Невероятно свирят!Пенчо Заека написа:Ей ви тук Есента!. Изсвирена от наште деца.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Green Light
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Честно да ти кажа, този вид музика ми звучи като "фабричен шум".
Но им се кефя на децата
/това, че не разбирам нещо, естествено не значи че не е стойностно/. Просто от моята гледна /слухова/ точка не мога да оценя колко всъщност са добри.
Виж ако пускаха самолети... 
А девойчето? А, а? Да`н го изпусне малкия Пенчо!
/щот нали освен от самолети и от жени уж разбирам
/.

/това, че не разбирам нещо, естествено не значи че не е стойностно/. Просто от моята гледна /слухова/ точка не мога да оценя колко всъщност са добри.
А девойчето? А, а? Да`н го изпусне малкия Пенчо!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе, това танго трябва да е, ама нейсе. Фабричен шум - ти ме уби просто!:rotfl24:МЪЖжжж написа:Честно да ти кажа, този вид музика ми звучи като "фабричен шум".Но им се кефя на децата
/това, че не разбирам нещо, естествено не значи че не е стойностно/. Просто от моята гледна /слухова/ точка не мога да оценя колко всъщност са добри.Виж ако пускаха самолети...
А девойчето? А, а? Да`н го изпусне малкия Пенчо!/щот нали освен от самолети и от жени уж разбирам
![]()
/.
А девойчето стана като хубавата Елена - пианистът и челистът се изпокараха за нея, после колективно загубиха интерес
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Житената Питка
- BOFH
Малко не ги вдявам тия камерни изпълнения, съответно не мога и да преценя до колко са добри. Иначе винаги съм си падал по тангата де - мноу жар, мноу страст, мноу нещо...
Само дето накрая този отпред можеше да стане и да извърти момата с чEлото - щеше да е много по-ефектно за финал във всички случаи...
П.П.
Не знам с какво е записвано, но проблемът да не се разбира на първо четене, че е танго е в качеството на звука (има ехо което маже ритъма на песента и заради това на МъЖленцето му се види сякаш Einsturzende Neubauten каканижат баладка за поредната безсънна нощ ).
П.П.2
Piazzolla
Само дето накрая този отпред можеше да стане и да извърти момата с чEлото - щеше да е много по-ефектно за финал във всички случаи...
П.П.
Не знам с какво е записвано, но проблемът да не се разбира на първо четене, че е танго е в качеството на звука (има ехо което маже ритъма на песента и заради това на МъЖленцето му се види сякаш Einsturzende Neubauten каканижат баладка за поредната безсънна нощ ).
П.П.2
Piazzolla
Това е, защото е писано за клавирно трио, а не за чело, пиано и т.н.МЪЖжжж написа:Честно да ти кажа, този вид музика ми звучи като "фабричен шум".![]()
Пиацола наистина е малко "дисхармоничен", но тангата му са страхонти наистина.
Но трябва да ги чуеш в изпълнение на оригиналния инструмент.
Слушала съм концерти, писани за цигулка на орган - еми, съвсем не е същото!