Реакции

Все същите
annonymus

Мнение от annonymus »

Аз нищо не разбрах :shy:

Мацката скочила с бънджи - това толкова ли е шокиращо?
Не разбирам къф е проблема - че не е казала предварително, че смята да скача или че скачането с бънджи е нехарактерно за нея? Гледам моите приятели - променили сме се много всички, неперкъснато се променяме, то хубаво това - не е интересно човек да е в застой...
Някои хора имат нужда да изчезнат понякога - то си зависи от човека, дай му време, като се почуства готов да се върне в света, ще го направи...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Много се впрягаш!
Дай им свободно. Мен такива неща не ме впечатляват, домът и душата са ми отворени за всеки, ама вземат ли да ми праат чалъми - айде баста.
esti

Мнение от esti »

pocti_bezobidna написа:Аз нищо не разбрах :shy:

Мацката скочила с бънджи - това толкова ли е шокиращо?
Не разбирам къф е проблема - че не е казала предварително, че смята да скача или че скачането с бънджи е нехарактерно за нея? Гледам моите приятели - променили сме се много всички, неперкъснато се променяме, то хубаво това - не е интересно човек да е в застой...
Някои хора имат нужда да изчезнат понякога - то си зависи от човека, дай му време, като се почуства готов да се върне в света, ще го направи...
Стига с мацката бе хора. Тя изобщо не ми е проблем.
За друго се жалвах, но Мнемо май напипа проблема.
Или поне мен така ме устройва:winkw: Разглезила съм ги.
Ще стягаме дисциплината.:lol:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:Много се впрягаш!
Дай им свободно. Мен такива неща не ме впечатляват, домът и душата са ми отворени за всеки, ама вземат ли да ми праат чалъми - айде баста.
На мен душата и домът ми не са отворени за всеки, но пък и аз давам свободно, когато се наложи.:lol:
Чалъмите и мен ме дразнят.
Аватар
snigmi

Мнение от snigmi »

Да имаш приятели понякога означава да правиш жертви,да те помачкат и ти да поомачкаш:и не чаршафи , а нервички.
esti

Мнение от esti »

snigmi написа:Да имаш приятели понякога означава да правиш жертви,да те помачкат и ти да поомачкаш:и не чаршафи , а нервички.
И що не чаршафи?:shocked:
Язък, знаех си, че се прецаквам с тез приятели. За кво ми са бе!:blum:

За нервичките си права де. И не само за приятелите важи това.
И за децата....а па за съпруга да не ти казвам с ква сила вАжи.:lol:
Аватар
snigmi

Мнение от snigmi »

За чаршафите,лекичко забиваме в др. тема та затова уточних.Но ако има и чарФафи-и пак приятели е Супер.Не си представям да не си другарче с мъжлето,май това даже е по- ценно :cool:
esti

Мнение от esti »

snigmi написа:За чаршафите,лекичко забиваме в др. тема...
Точно напротив!
Идваме си в темата.
Ако прибавим и едно Наздраве, ще сме вече в същинската същина на зочо.:lol:
Публикувай отговор