Цикади
Re: Цикади
Б@си!Zmeu написа:17 year cicadas outbreak
и да искат да ни изядътМЪЖжжж написа: Б@си!Представи си само това да са 17 годишни девойки...излезли да си "поживеят" няколко седмици...
![]()
![]()
еееееех
уууууух, на батко агънцатаМЪЖжжж написа: НАЛАЗЯТ!![]()
17 години!Zmeu написа:http://www.youtube.com/watch?v=6I3CNnLdnQc
П.П. Все съм се чудила що ли е то "песента на цикадите". И тук не успях да я чуя. Или съм я пропуснала във филмчето?
Panta rhei...
Не гледай само в едната посока. Младежите им също на такива периоди се явяват.МЪЖжжж написа:Б@си!Zmeu написа:17 year cicadas outbreakПредстави си само това да са 17 годишни девойки...излезли да си "поживеят" няколко седмици...
![]()
![]()
Виж като им съвпадат циклите как добре си живеят!
Panta rhei...
17 години ларва и няколко седмици
насекомо. И после финито. Това се вика дълго детство. 
http://www.bookmice.net/fleur/cicadasound.htmlМнемозина написа: П.П. Все съм се чудила що ли е то "песента на цикадите". И тук не успях да я чуя. Или съм я пропуснала във филмчето?
Благодаря! Кат един същи Тимур сте, Милорд!Remmivs написа:http://www.bookmice.net/fleur/cicadasound.htmlМнемозина написа: П.П. Все съм се чудила що ли е то "песента на цикадите". И тук не успях да я чуя. Или съм я пропуснала във филмчето?
Като се източи през тръбите, ще го чуя - нещо фи-то им много се свива по това време на денонощието. Сигурно и те си имат биоритми.
Panta rhei...
Като чуя за Тимур и все се сещам за Червената Шапчица.Мнемозина написа:Благодаря! Кат един същи Тимур сте, Милорд!
Като се източи през тръбите, ще го чуя - нещо фи-то им много се свива по това време на денонощието. Сигурно и те си имат биоритми.
Remmivs написа:Като чуя за Тимур и все се сещам за Червената Шапчица.Мнемозина написа:Благодаря! Кат един същи Тимур сте, Милорд!
Твърде много приказки четеш. Забравил си добрите стари подвизи май.
Panta rhei...
Не бе, то и това е негов подвиг един вид. Знаеш вица, предполагам.Мнемозина написа:![]()
Ей, тоя виц още го вадя в кризисни вицови моменти и още има хора, дето не гознаятRemmivs написа:Не бе, то и това е негов подвиг един вид. Знаеш вица, предполагам.Мнемозина написа:![]()
Що не пусна нещо за Малката сестра- хлебарката,а?Zmeu написа:уууууух, на батко агънцатаМЪЖжжж написа: НАЛАЗЯТ!![]()
Знам го, да, само те разсейвам.Remmivs написа:Не бе, то и това е негов подвиг един вид. Знаеш вица, предполагам.Мнемозина написа:![]()
Всъщност по принцип го знам, макар че все го забравям.
Panta rhei...
има ли такъв вид, 17 годишни?anhela написа: Що не пусна нещо за Малката сестра- хлебарката,а?
Виж сега демо версията на подписа ми за юни.Мнемозина написа:Знам го, да, само те разсейвам.
Конфузий (:blum:) бил казал:
Това, което чуваме - забравяме. Това, което правим -разбираме.
Още не съм решил дали това или пък:
God is real. Unless defined as integer.
Или пък нещо съвсем друго.
Бе, преди време една ме налази! Ма аз ли бех на 17, тя ли!-не мога да се сетя, щото много пищях! А на мен рядко ми се случва ,да пищя , деZmeu написа:има ли такъв вид, 17 годишни?anhela написа: Що не пусна нещо за Малката сестра- хлебарката,а?
Remmivs написа:Виж сега демо версията на подписа ми за юни.Мнемозина написа:Знам го, да, само те разсейвам.
Къде е сега Конфузий (:blum:) да поспоря с него.
И да го питам как стои въпросът с четенето. И забравяме ли това, което разбираме или не разбираме това, което забравяме. И да му разкажа колко неща съм правила, без да ги разбирам и сигурно затова съм ги забравила...
Panta rhei...
Мнемозина написа:
И да го питам как стои въпросът с четенето. И забравяме ли това, което разбираме или не разбираме това, което забравяме. И да му разкажа колко неща съм правила, без да ги разбирам и сигурно затова съм ги забравила...
Хахахаха. Вчера, като го прочетох това и веднага завъртях пермутациите - Каквото забравяме - чуваме, каквото разбираме - правим, каквото правим - чуваме, каквото научаваме - забравяме, каквото забравяме - правим, каквото разбираме - чуваме... и т.н. После в просъница се мъчех да пресметна колко са вариациите и не успях щото заспах. А сега не ми се смята пък и мощта на машината е пред мен - губи се тръпката.
Б@си, ма той , Конфузий,Мнемозина написа:Remmivs написа:Виж сега демо версията на подписа ми за юни.Мнемозина написа:Знам го, да, само те разсейвам.
Аз за Наполеон знам,че е бил диктатор, щото е можел да диктува по две писма едновременно
Ех , наскоро нали си препрочитах Гор Видаловото "Сътворение", та сега и 300 не мога да гледам неповлияна
Абе Гинко Прим му е майкатаRemmivs написа:Мнемозина написа:
Хахахаха. Вчера, като го прочетох това и веднага завъртях пермутациите - Каквото забравяме - чуваме, каквото разбираме - правим, каквото правим - чуваме, каквото научаваме - забравяме, каквото забравяме - правим, каквото разбираме - чуваме... и т.н. После в просъница се мъчех да пресметна колко са вариациите и не успях щото заспах. А сега не ми се смята пък и мощта на машината е пред мен - губи се тръпката.
Не беше ли нещо гинеко...anhela написа:Абе Гинко Прим му е майкатаА за заспиване не се ли брояха овце? Стига да ги имаш, де, и да няма лоши вълци в човешки кожи да ти ги крадат
стига с тези овце.Remmivs написа:А овце - бол. Ма все стръвници.
по-добре да броиш агънца
Не ти излизат пермутациите, защото разни неща липсват.Remmivs написа:Мнемозина написа:
Освен това аз искам да споря по същество. Пък.
Panta rhei...
Минах възрастта - батко. Вече съм чичка и не знам кво да броя.Zmeu написа:стига с тези овце.
по-добре да броиш агънца
Академик (а къде ми е това, а къде ми е онова) ще ставам скоро - затова.Мнемозина написа:Не ти излизат пермутациите, защото разни неща липсват.
Ми можеш да поспориш с мен някой ден ако искаш. А сега и аз казвам лека на компанията и ви оставям в ръчичките на Морфей.
алоууууууRemmivs написа: Минах възрастта - батко. Вече съм чичка и не знам кво да броя.
той минал възрастта бил
а, аз - батко
и какво значение има възрастта?
всички знаем кой яде агънцата - старият зъл вълк
Само старите вълци знаят What I've Done!Zmeu написа:алоууууууRemmivs написа: Минах възрастта - батко. Вече съм чичка и не знам кво да броя.
той минал възрастта бил
а, аз - батко
и какво значение има възрастта?
всички знаем кой яде агънIцата - старият зъл вълк
старите вълци знаят много нещаanhela написа: Само старите вълци знаят What I've Done!
почти колкото рибите (справка - "Риба наречена Уанда")
Бе, щом и за цикадите назнайваш, няма кво да говорим!Zmeu написа:старите вълци знаят много нещаanhela написа: Само старите вълци знаят What I've Done!
почти колкото рибите (справка - "Риба наречена Уанда")
Макар че аз съм по спец по мравките,макар че още не съм се срещала очи в очи с Мама Мравка, дето яко имразравям мравуняците с образователна цел!
Добро утро!Remmivs написа:Академик (а къде ми е това, а къде ми е онова) ще ставам скоро - затова.Мнемозина написа:Не ти излизат пермутациите, защото разни неща липсват.
Ми можеш да поспориш с мен някой ден ако искаш. А сега и аз казвам лека на компанията и ви оставям в ръчичките на Морфей.
Мислех си снощи: не знам дали Ести е лепнала нещо в онзи другия форум, обаче аз тук съм прихванала някаква неудържима скромност, щом ми идва изобщо наум да споря с Конфуций.
Обаче ти сега като постави така въпроса за спора, се сетих за един друг стар виц.
Влиза Малкия Джо в кръчмата и се провиква:
- Кой иска да се бие с мен?
- Пак питам, кой иска да се бие с мен?
- Какво сега, никой ли не смее да се бие с мен?
Става Големия (ама много голям) Джо.
- Аз ще се бия с теб.
- Добре. Кой ще се бие с нас двамата?
Panta rhei...