И още малко снимки от мен!

Все същите
Аватар
bibilyana

И още малко снимки от мен!

Мнение от bibilyana »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
България-Аржентина - 3:0
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Готини - по-късно ще коментирам..на пръв поглед, сним. от залата, супер много добре се е справило фотото..сигурно имат нова сис.за шуподтискане...
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

БоЕВ написа:Готини - по-късно ще коментирам..на пръв поглед, сним. от залата, супер много добре се е справило фотото..сигурно имат нова сис.за шуподтискане...
на Волейбола наистина станаха добри снимките - аз се очудих, защото седях много на високо - далеч от волейболистите, но все пак като гледам на снимките това не се е отразило много - още мога да кача
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

bibilyana написа: на Волейбола наистина станаха добри снимките - аз се очудих, защото седях много на високо - далеч от волейболистите, но все пак като гледам на снимките това не се е отразило много - още мога да кача
Интересно ми стана как се справя с цветния шум, моят шуми и то доста...ама е и по-стар :winkw: Снимките ми харесват, макар че повечето ги гледам само на тъмб...човек когато живее на Д-то на географията и трафика му минава през няколко "доставчика", а лимита му за месец е 200мб...:shy:
Публикувай отговор