Честит Рожден Ден!
- Глас в пустиня
Re: Честит Рожден Ден!
Честит да е!:winkw:Звеневия написа:
Апка, пийка и... тия три нещица...

Ама кажете поне кой, че се шашнах с това поздравление!4avdar4e написа:По последни данни от вчера си беше съвсем жив, за здрав не знамМнемозина написа:Ъммм... да е жив и здрав рожденикът... дано
:rotfl24:
Или както казваше един не безизвестен мой съученик: Да сме живи, че здравите измряха!!! (тва в тон с черния хумор):blum:
Panta rhei...
4avdar4e написа:Мнемозина написа: Ама кажете поне кой, че се шашнах с това поздравление!![]()
![]()
![]()
Аааааа!
Ами няма го в списъка и как да се ориентира човек!
Питка, жив и здрав да си и само успехи занапред!
П.П. Имам тук една подборка от цитати за такива случаи, обаче по случай рождения ти ден ще ти ги спестя в знак на израз.
Panta rhei...
- Green Light
ЧРД и от мене, Питке. Прроклета възраст! Майтап, бе! Да си жив и здрав и много късметлия. Магото да те слуша, хич да не те ядосва и каквото си поискаш, всичко да ти дава. И една Хонда ти пожелавам. Акорд. 2,2 Турбо дизел. Екзекютив. Тя си е с фул екстри, другояче не ги произвеждат, та да не ги мислиш. Черна с черен кожен салон, понеже на белия много му личат следи от детски сандалки на задната седалка и от дамски около таблото. Ако ти дават с бял в никакъв случай не взимай! Само черен.
- сър Айвънхоу
- snowprincess
- Житената Питка
- BOFH
Много благодаря за пожеланията!Звеневия написа:...
А на Звеневи, 4авдарче и нерегнатото им потомство благодаря за тениската на Мерилин Менсън - днес се изкиприх с нея, на москитото благодаря за всичкото любов с което ме атакува, на Зелена Светлина благодаря за пожеланията за Хонда-та, но си имам една - днес щях да се зашия с нея. На всички останали цитиращи и нецитиращи пък благодаря за хубавите пожелания - дай боже всекиму!

До сега имахме чуден семеен празник с това:

5 часа неподправено забавление с хартийки и пешки оформени като джедаи.
Сега си допивам бирата и си лягам да видя какво има за десерт
Честити ти ..... години и все така! С бирата в ръка , де!
Да слушаш жената,че и дъщерята, щото както викат бабите на село,мъжкият е все по-глупав от женската!
Да слушаш жената,че и дъщерята, щото както викат бабите на село,мъжкият е все по-глупав от женската!
-
опърничава
Животът да ти носи радост и да правиш още интересни снимки. Пеперудата ти още ми трепти на десктопа.
честит ти ден и
May the force be witgh you!
PS. Мнооого як Монопол имаш, ша знайш!
PS. Мнооого як Монопол имаш, ша знайш!