Voila!
Re: Voila!
е, при техните да афишират интерес към нелсън мандела е също толкова модерно, колкото при нашите да четат куельо.
всъщност винаги съм се питала защо по разни такива конкурси им задават въпроси. в края на краищата оценяват красотата на лицето и тялото, а не на ума и душата.
всъщност винаги съм се питала защо по разни такива конкурси им задават въпроси. в края на краищата оценяват красотата на лицето и тялото, а не на ума и душата.
just perfect
Ма моля ти се, какво е красиво тяло без красив ум, айде сегаbead_ написа:е, при техните да афишират интерес към нелсън мандела е също толкова модерно, колкото при нашите да четат куельо.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
bead_ написа:е, при техните да афишират интерес към нелсън мандела е също толкова модерно, колкото при нашите да четат куельо.
ми..очаква се да са умни и красиви..( като нас..;)..
Винаги ми е било чудно защо избират баш такива девойчета, дет представят Бълагрия в странна светлина...Таз девойка конкретно не мога да кажа, че се отличава с особена красота. Не е грозно, ама не е и първа хубавица детето... А и очевидно има проблеми с езика, как да представи България, като тя трудно свързва 2 изречения... Все пак голата хубост е свързана и с някакво обаяние и чар, които трудно да се забележат, ако тя седи и мълчи като съсел...
La donna e mobile
верче, какви са тия качества дето да компенсират липсата на хубост в конкурс за красота?!?!?:winkw:vyara написа:Не мога да чуя какво говори нашата девойка, но се учудвам, че е спечелила конкурс за красота. Не ме кефи, че представя българките. Дано другите й качества да компенсират липсата на хубост, но много ме съмнява...
just perfect
Ами защото в Бг методите за подбор на миски са, ъъ-ъ-ъ, да кажем специфични...Fidgety написа:Винаги ми е било чудно защо избират баш такива девойчета, дет представят Бълагрия в странна светлина...Таз девойка конкретно не мога да кажа, че се отличава с особена красота. Не е грозно, ама не е и първа хубавица детето... А и очевидно има проблеми с езика, как да представи България, като тя трудно свързва 2 изречения... Все пак голата хубост е свързана и с някакво обаяние и чар, които трудно да се забележат, ако тя седи и мълчи като съсел...
Трябват добри познания по ... френскиMila написа: Ами защото в Бг методите за подбор на миски са, ъъ-ъ-ъ, да кажем специфични...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
И защо смятате, че само в Бг методите при този така наречен "избор" са специфични?maggot написа:Трябват добри познания по ... френскиMila написа: Ами защото в Бг методите за подбор на миски са, ъъ-ъ-ъ, да кажем специфични...
А французойките как ги подбират за мис и миссис? :eek: (с турски номера ли???)
Виц, виц, ама...Звеневия написа: И защо смятате, че само в Бг методите при този така наречен "избор" са специфични?![]()
А французойките как ги подбират за мис и миссис? :eek: (с турски номера ли???)
"Днес кандидатките в конкурса по красота се запознаха с членовете на журито"
На виола ли свири детето,
че нямам нерви да гледа сеа?
Или се казва Виолета? Ах, Виолета, Виолета, защо си вечно и извънредно намусена така кажи? Палачи дете, башта ти е невинен...