Не ме оценяват.
- Green Light
Не ме оценяват.
Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
Пъ и ме мързи!
Re: Не ме оценяват.
Е така стават разводите!Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
От единия мързел.
Стегне го шапката човек и земе, че се прибере рано рано....
Звънни на Бейби!
esti написа:Звънни на Бейби!
Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят.
Ти чорбаджия ли си!?
Или на калинка чародейката?
Я всички до стената, докато почнат!
- Green Light
Чак па развод няма да стане. Ама нерви сигурно шса де, права си.esti написа:Е така стават разводите!Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
От единия мързел.
Звънни на Бейби!
- Green Light
Говори, не спирайЗвеневия написа:Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят.
Ти чорбаджия ли си!?
Или на калинка чародейката?
Ако са домашните - водиш ги на пица!Green Light написа:Не ме оценяват
Ако са от тия, дет им разписваш ордерите за заплата, водиш ги на бик!
Ако са и едните и другите, грабваш си капата и одиш на кино, от 13 до 17 примерно и изключваш телефона...
отвъд океана дженифър ло претендирала за застрахователна сума към 1 билион, т.е. един милион милиони. кат измислят по-голяма цифра и ти ще бъдеш оценен. споко. а дотогава - може да си продължава да те мързиииии.Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
just perfect
- Green Light
Бе тука ни трябва Елби та да ни светне на кое къде колко му викат, ама май билион хамериканците и англичаните викат на милиона. Мислиш ли че някой има милион милиона долара/евро/там нещо друго? Аз, разбира се би трябвало, но нямам. Знам че ви изненадвам и не ви се вярва, но истината над всичкоbead_ написа:отвъд океана дженифър ло претендирала за застрахователна сума към 1 билион, т.е. един милион милиони. кат измислят по-голяма цифра и ти ще бъдеш оценен. споко. а дотогава - може да си продължава да те мързиииии.Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
И мен! И ме мързи!Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
Стаааааачкаааааа!!!
- Житената Питка
- BOFH
Аз пък точно по същите причини си дойдох!Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
Особено последната.
Panta rhei...
Седим си, начи, с Рема и четем горните писания на Грийна...Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
Аз - Вие, уважаеми господин Рем, чувсвтвувате ли се оценен?
Рем - Ама какво говорите? Постоянно не ме оценяват...
Аз - А не Ви ли мързи, случайно? Простете за въпроса...
Рем - Ама разбира се... то в това време кого няма да го размързи...
Аз - Виждате ли! И аз се чувствам точно така! Но не го правя достояние на цял 3о4о, нали?!
ПП. Малко измислен е тоз разговор с Рем... надявам се да не се сърди...
ППП.
Не си прав!Gaspode написа:Седим си, начи, с Рема и четем горните писания на Грийна...Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
Аз - Вие, уважаеми господин Рем, чувсвтвувате ли се оценен?
Рем - Ама какво говорите? Постоянно не ме оценяват...
Аз - А не Ви ли мързи, случайно? Простете за въпроса...
Рем - Ама разбира се... то в това време кого няма да го размързи...
Аз - Виждате ли! И аз се чувствам точно така! Но не го правя достояние на цял 3о4о, нали?!
ПП. Малко измислен е тоз разговор с Рем... надявам се да не се сърди...
ППП.
Къде може човек да намери такова истинско, сърдечно разбиране по въпроса за мързела, ако не в зочо? М?
Panta rhei...
тва само защото няма да има кой да го оцени, безценни, да!Gaspode написа: Аз - Виждате ли! И аз се чувствам точно така! Но не го правя достояние на цял 3о4о, нали?!
Аз пък никъде в Бг не съм срещала неразбиране.Мнемозина написа:
Не си прав!
Къде може човек да намери такова истинско, сърдечно разбиране по въпроса за мързела, ако не в зочо? М?
Виж, ако вземе да ми се доработи е друго. Добре, че се научих да седна и да изчакам да ми попремине...
Напоследък забелязвам една такава тенденция по този животрепещущ проблем на разни управленски нива.Mila написа:Аз пък никъде в Бг не съм срещала неразбиране.Мнемозина написа: Не си прав!
Виж, ако вземе да ми се доработи е друго. Добре, че се научих да седна и да изчакам да ми попремине...
На теб ти се и доработва?
Брей, какви хора имало...
Panta rhei...
- snowprincess
като гледам как си го шашнала - не е посмял веднага да тръгне, още час е останал:lol:esti написа:Е така стават разводите!Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
От единия мързел.
Звънни на Бейби!

цифрата е измислена, защото 1 billion е хиляда милиони, демек (поздрави на кърджалийски район)[/img] 1 милиард по европейскому. А 1 милион милиони - 1.000.000.000.000 му викат трильон и всекиму такава сума пък ако ще и в индонезийски рупии да е.bead_ написа: отвъд океана дженифър ло претендирала за застрахователна сума към 1 билион, т.е. един милион милиони. кат измислят по-голяма цифра и ти ще бъдеш оценен. споко. а дотогава - може да си продължава да те мързиииии.
- Green Light
- Green Light
Не, бе. Мързеше ме и да тръгна даже.snowprincess написа:като гледам как си го шашнала - не е посмял веднага да тръгне, още час е останал:lol:esti написа:Е така стават разводите!Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
От единия мързел.
Звънни на Бейби!
- Green Light
Пък днес, понеже съм бодър, свеж и работоспособен, от сутринта ме е замъчил въпроса - никакъв ли начин няма да направим така, че другите да ни вършат цялата работа? Аз само да ходя на кино, да ям сладолед, после малко по кафенета, ресторатче под сянка(или навес та да гледам как вали), е такива работи.
Да си представим (за нуждите на лекцията) че такъв начин има. Тогава, естествено, всички хора ще се борят та да постигнат това ниво, нали? Обаче, пак естествено, не всички могат да го постигнат, защото иначе кой ще бачка. За да не се разпадне обществото, това ниво трябва да стане почти недостъпно. Та въпросът е: ако има забранени нива в това общество, ако каквото и да правиш не може да се приобщиш към определена прослойка, тогава естествено става въпрос за класи, нали така? Това ли става според вас- класово общесво?
Да си представим (за нуждите на лекцията) че такъв начин има. Тогава, естествено, всички хора ще се борят та да постигнат това ниво, нали? Обаче, пак естествено, не всички могат да го постигнат, защото иначе кой ще бачка. За да не се разпадне обществото, това ниво трябва да стане почти недостъпно. Та въпросът е: ако има забранени нива в това общество, ако каквото и да правиш не може да се приобщиш към определена прослойка, тогава естествено става въпрос за класи, нали така? Това ли става според вас- класово общесво?
Стани политикGreen Light написа:Та въпросът е: ако има забранени нива в това общество, ако каквото и да правиш не може да се приобщиш към определена прослойка, тогава естествено става въпрос за класи, нали така? Това ли става според вас- класово общесво?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Вчера като се прибрах и проведох обучение на Терминатора що е матрицата. Понеже все ме питаше, бе Нео що сега като падне и нищо му няма, пък агент Смит как така е програма и т.н. Та като вазирах оттука, купих чипс, шоколад, пуканки и инсталирахме се и пуснахме 1ва серия и аз превеждам, спирам на невралгичните места, обяснявам. Всичко разбра.Звеневия написа:Става матрица!Green Light написа: Това ли става според вас- класово общесво?
П.П.
А малкия Терминатор само вика - Якоо! Са му чупа главата!Е така! ...зъбите!
Трябва да го наблюдвам по- внимателно това дете
- Green Light
хахаха. И на тях не им е лесно, бе Магот!maggot написа:Стани политикGreen Light написа:Та въпросът е: ако има забранени нива в това общество, ако каквото и да правиш не може да се приобщиш към определена прослойка, тогава естествено става въпрос за класи, нали така? Това ли става според вас- класово общесво?
- Green Light
Е, ся... Няма се праиш на Р.Овч. и си на далаверкаGreen Light написа:хахаха. И на тях не им е лесно, бе Магот!
БТВ - онова дето трябва да си наблюдаваш малкия терминатор. Да ти дам и мойта хубостница да й опнеш едно наблюдение, че нещо и тя го е закършила откъм съчувствие? Все някакви ги приказва за счупени тикви, кръв и сополи... отде ги учат тия неща, бееееее? Родители нямат ли тия дЕца? Детската градина спи, спиииии!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ами аз сериозно ти отговарям, бе. Оруел го е написал през 1944 г. Надявам се, че това е миналото, не бъдещето.Green Light написа: Не, бе! Питам съвсем сериозно. Образуват ли се класи? Как мислиш? Аз, честно, не знам. Може би това е бъдещето
В интерес на истината, най-трудната работа е за един пръст - да умееш да разпределиш задачите "ти - това, ти - онова...".
П.П. На втората седмица ще ти писне и от сладоледа, и от киното и от блъскащите колички
Кви са глупави! Мани ги и пий едно червено (може и мартини)!Green Light написа:Не ме оценяват, разбираш ли и не ме ценят. Отивам си в в знак на протест. Да видят те!
Пъ и ме мързи!
Ама де с ама де...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Защо трудната достъпност на едно ниво автоматично да означава наличието на класи? Струва ми се малко остаряла класовата стругтурав тоз глобализиращ се свят. Нива, прослойки - да. И си ги има. От всякакъв калибър.Green Light написа:Та въпросът е: ако има забранени нива в това общество, ако каквото и да правиш не може да се приобщиш към определена прослойка, тогава естествено става въпрос за класи, нали така? Това ли става според вас- класово общесво?
Аз пък напоследък се притеснявам, че вървим към нещо средно между 1984/ Матрицата/ Специален доклад.4avdar4e написа:Ами аз сериозно ти отговарям, бе. Оруел го е написал през 1944 г. Надявам се, че това е миналото, не бъдещето.Green Light написа: Не, бе! Питам съвсем сериозно. Образуват ли се класи? Как мислиш? Аз, честно, не знам. Може би това е бъдещето
Сигурно нещо не съм на кеф след толкова много дъжд. Писна ми да кваси!!!! Не може да ес пие бира на теферлич така след работа
Тогава става въпрос за революции.Green Light написа:
..... Та въпросът е: ако има забранени нива в това общество, ако каквото и да правиш не може да се приобщиш към определена прослойка, тогава естествено става въпрос за класи, нали така?....
Но не, класите по-скоро се размиват и изчезват - поне на мен така ми изглежда оттук.
Колкото до работата - аз предпочитам за работя,
само да ги нямаше тия крайни срокове, маамустара, няма ли най-после някой да ги отмени?!
Касти
говориш за касти не за класи. Аз пък си мисля, че все някога ще го докретаме до комунизма. Щото ти затова говориш. А ще бачкат машините. Обаче като им писне и Матрицата даже и Лукяненко ще ти се сторят като Приказки под шипковия храст...
- Green Light
Re: Касти
Ами да, може би за касти да говоря. Обаче наш какво се замислих. Може и нещо трето да е. Понеже обществото познава кастовата и класовата система и не я обича. Обществото знае и може да се предпази от това. Антитръстови закони, демокрация, всякакви глупости (или мъдрости) ще измисли и няма да падне в клопката. Обаче може да е някакво друго разделение. Машините няма да заместят човека, не за друго ами защото не може да оцелее общество в което няма някакъв принцип за субординация. Може да е на религиозна, духовна или някаква друга откачена основа, обаче ще стане. Демократичната система няма да пребъде, според мене, понеже е пълна с фантасмагории. За съжаление, може би, понеже илюзията, че всички имат еднакви права е красива и би ни липсвала многоRemmivs написа:говориш за касти не за класи. Аз пък си мисля, че все някога ще го докретаме до комунизма. Щото ти затова говориш. А ще бачкат машините. Обаче като им писне и Матрицата даже и Лукяненко ще ти се сторят като Приказки под шипковия храст...
Кой па ти каза, че обществото не обича кастова/класова система? Много даже си я обича, ако/когато е в някоя от по-горните касти/класи... А за долните класи винаги се намира решение - дали религия, дали нещо друго... сапунени сериали, примерно... и риалити шоута... важното е да гледат и да не мислят много-много...Green Light написа: Ами да, може би за касти да говоря. Обаче наш какво се замислих. Може и нещо трето да е. Понеже обществото познава кастовата и класовата система и не я обича. Обществото знае и може да се предпази от това. Антитръстови закони, демокрация, всякакви глупости (или мъдрости) ще измисли и няма да падне в клопката. Обаче може да е някакво друго разделение. Машините няма да заместят човека, не за друго ами защото не може да оцелее общество в което няма някакъв принцип за субординация. Може да е на религиозна, духовна или някаква друга откачена основа, обаче ще стане. Демократичната система няма да пребъде, според мене, понеже е пълна с фантасмагории. За съжаление, може би, понеже илюзията, че всички имат еднакви права е красива и би ни липсвала много
И аз не вярвам демокрацията да пребъде. Щото не дава достатъчен контрол над масите. И някои, разби`йш ли, почват да мислят вместо да гледат ТВ. Пък и технологиите напреднаха доста. Бъдещето е Гатака+Минорити рипорт+квото друго се сетиш по темата. Казвал съм го и преди - хич не ми се ще да живея в този свят, който си мисля, че ще дойде след 10-20-30 години. Обаче друг няма...
Разделение винаги има. И винаги е имало. Дори в племената има йерархии.Green Light написа: Ами да, може би за касти да говоря. Обаче наш какво се замислих. Може и нещо трето да е. Понеже обществото познава кастовата и класовата система и не я обича. Обществото знае и може да се предпази от това. Антитръстови закони, демокрация, всякакви глупости (или мъдрости) ще измисли и няма да падне в клопката. Обаче може да е някакво друго разделение. Машините няма да заместят човека, не за друго ами защото не може да оцелее общество в което няма някакъв принцип за субординация. Може да е на религиозна, духовна или някаква друга откачена основа, обаче ще стане. Демократичната система няма да пребъде, според мене, понеже е пълна с фантасмагории. За съжаление, може би, понеже илюзията, че всички имат еднакви права е красива и би ни липсвала много
А демократичната система... Ти имаш ли илюзии, че всички в нея имат равни права? Аз нямам. Единственото истинско е лъжата за равните права.
Така че тази илюзия не би ми липсвала ни най-малко.
Panta rhei...