Въпрос за дума на английски
- Green Light
Въпрос за дума на английски
Гипсокартон как беше, бе рагаци? Спешно ми е
Re: Въпрос за дума на английски
plasterboardGreen Light написа:Гипсокартон как беше, бе рагаци? Спешно ми е
- Green Light
- Green Light
Хъм! Сигурна ли си?4avdar4e написа:plasterboardGreen Light написа:Гипсокартон как беше, бе рагаци? Спешно ми е
Ъхъ, намерих го и като gypsum (wallboard)Green Light написа: Хъм! Сигурна ли си?
- Green Light
Yes, Yes! Super wallboard беше. Мерсаи, много не мога да ти смогна на почерпки, мадам4avdar4e написа:Ъхъ, намерих го и като gypsum (wallboard)Green Light написа: Хъм! Сигурна ли си?
Тук му казваме "dry wall"Green Light написа:Yes, Yes! Super wallboard беше. Мерсаи, много не мога да ти смогна на почерпки, мадам4avdar4e написа:Ъхъ, намерих го и като gypsum (wallboard)Green Light написа: Хъм! Сигурна ли си?
- Green Light
Ту лейт. Не ме интересува, кръщавам го wallboard и както ще да го казвате, ще го разбирате от wallboard! Кой му казва drywall няма вкус!doktorka написа:Тук му казваме "dry wall"Green Light написа:Yes, Yes! Super wallboard беше. Мерсаи, много не мога да ти смогна на почерпки, мадам4avdar4e написа:Ъхъ, намерих го и като gypsum (wallboard)Green Light написа: Хъм! Сигурна ли си?
Ту лейт. Не ме интересува, кръщавам го wallboard и както ще да го казвате, ще го разбирате от wallboard! Кой му казва drywall няма вкус![/quote]....
------------------------------
определено нямаме вкус ,ако ни харесва на вкус който и да е wall...
аз съм гладна отивам да ям
------------------------------
определено нямаме вкус ,ако ни харесва на вкус който и да е wall...
аз съм гладна отивам да ям
Plaster е това, дето се използва в Албиона. В магазините. На разговорно де... Това с wallboard не съм го чувал, но не значи, че го няма. Речници ти не гледай. Дъ бест е да влезеш в някой сайт на строителен магазин (или do-it-yourself).Green Light написа:Ту лейт. Не ме интересува, кръщавам го wallboard и както ще да го казвате, ще го разбирате от wallboard! Кой му казва drywall няма вкус!doktorka написа:Тук му казваме "dry wall"Green Light написа:Yes, Yes! Super wallboard беше. Мерсаи, много не мога да ти смогна на почерпки, мадам4avdar4e написа:Ъхъ, намерих го и като gypsum (wallboard)Green Light написа: Хъм! Сигурна ли си?
Такива ми ти работи. Просто за рекорда
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Кога ли ще го прекръстим на Елбиона?ELBI написа:
...Албиона...
Panta rhei...
Грийне, питах човек, който постоянно се занимава с такива преводи. Вярвай ми.Green Light написа: Ту лейт. Не ме интересува, кръщавам го wallboard и както ще да го казвате, ще го разбирате от wallboard! Кой му казва drywall няма вкус!
Аз пък ти казвам като човек, дето знае как ще го разберат в Англия. Но в Хамериката много често думите са различни. Та ... питай дали е на ханглийски или хамериканси!!!4avdar4e написа:Грийне, питах човек, който постоянно се занимава с такива преводи. Вярвай ми.Green Light написа: Ту лейт. Не ме интересува, кръщавам го wallboard и както ще да го казвате, ще го разбирате от wallboard! Кой му казва drywall няма вкус!
Както често казвам "Завършилите английска гимназия/филология не могат да си поръчат както трябва по една бира в Англия"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
миииии извиинетее моляя мнооууу за разсеяното четене и временното отсъствие (шъ гледам да не се повтаряя) , маа тоо таковаа сега има да се оправдавам като първолак .... че имам мноооо работа и ми е тъпо, горещо, гаднуу и задушнооооо...........Green Light написа:Глей ги, бе! Ми къде бяхте вчера като питах? Бира - само - за - Чавдарчето!
моляяя за прилив на живителна сила и добро настроениеее:blink:
мани го - мързи го, чак го боли да почерпи по бира...bibilyana написа:миииии извиинетее моляя мнооууу за разсеяното четене и временното отсъствие (шъ гледам да не се повтаряя) , маа тоо таковаа сега има да се оправдавам като първолак .... че имам мноооо работа и ми е тъпо, горещо, гаднуу и задушнооооо...........Green Light написа:Глей ги, бе! Ми къде бяхте вчера като питах? Бира - само - за - Чавдарчето!
моляяя за прилив на живителна сила и добро настроениеее:blink:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: