На теб пука ли ти?
- Dark Angel
На теб пука ли ти?
т.е. ще гласувате ли?
ПП / по повод гривните и значките с надпис "На мен ми пука" приканващи към избирателна активност
ППП / днес ми връчиха флаери за ДМ и Дюран партита 8) как си бях костюмирана, стана ми хубаво 8)
ПП / по повод гривните и значките с надпис "На мен ми пука" приканващи към избирателна активност
ППП / днес ми връчиха флаери за ДМ и Дюран партита 8) как си бях костюмирана, стана ми хубаво 8)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: На теб пука ли ти?
Аз-ДА :)Dark написа:т.е. ще гласувате ли?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
За първи път - не. Абсолютно ми е все едно.Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
- Dark Angel
Re: Каква е разликата между
разликата зависи от начина по който е зададен въпросRemmivs написа:да и не?

- Dark Angel
Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
Аз съм сигурен, че Дарк ще гласува
- Dark Angel
е че как ? ми аз може да не съм живаStrunz написа:
Аз съм сигурен, че Дарк ще гласува

Ще гласувам. С отвращение.Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
- Dark Angel
защо? не го прави като толкова се отвращавашpocti_bezobidna написа: Ще гласувам. С отвращение.
Ами, щото ако не гласувам, после ще ме гризе,Dark написа:защо? не го прави като толкова се отвращавашpocti_bezobidna написа: Ще гласувам. С отвращение.
че не съм доволна от нещо, пък не съм направила и минимално усилие
да го променя с каквото мога. Може и да няма резултат, но ще знам,
че съм опитала.
Има уловка във въпроса ти.Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
На мен ми пука, но обикновено не гласувам. От началото на "демокрацията" съм гласувала само два пъти
vyara написа: Има уловка във въпроса ти.
На мен ми пука, но обикновено не гласувам. От началото на "демокрацията" съм гласувала само два пътиЧе и тогава даже не бях убедена в избора си. Най-често не виждам достоен за доверието ми. Дано не започнете да ми обяснявате къде отивал гласа ми, когато не избирам.
Нищо няма да ти обясняваме
Аз пък съм обратния случай, винаги съм гласувала, убедена при това, ходех по митинги, без глас оставах. Дори на едни избори преди 13 години мъж не ще да гласува. Направо го заплаших, че се развеждам
И разведохте ли се?4avdar4e написа:vyara написа: Има уловка във въпроса ти.
На мен ми пука, но обикновено не гласувам. От началото на "демокрацията" съм гласувала само два пътиЧе и тогава даже не бях убедена в избора си. Най-често не виждам достоен за доверието ми. Дано не започнете да ми обяснявате къде отивал гласа ми, когато не избирам.
Нищо няма да ти обясняваме![]()
Аз пък съм обратния случай, винаги съм гласувала, убедена при това, ходех по митинги, без глас оставах. Дори на едни избори преди 13 години мъж не ще да гласува. Направо го заплаших, че се развеждамМного бях запалена. Е, сега вече съм полята с доста студени душове. Затова тоя път - няма пък. Не ми пука. Все тая...
Strunz написа: И разведохте ли се?
- Dark Angel
няма уловка. това с липсата на достойни политици и доверието ни е проблем добре описан от Буровvyara написа:
Има уловка във въпроса ти.
гласуване/негласуване е личен избор - няма да ти обяснявам нищо
За първия демократичен президент гласувах през 90 те-доброзорно.Хем исках промяна,хем не одобрих кандидатите,но гласувах.Оттогава насам не съм гласувала и сега пак няма да гласувам.Никой не одобрявам за подходящ бъдещ президент...така че който и да изберат все резила еднакъв.Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
Нищо лично, само изказах мнение!
- Dark Angel
за митингите - силен ли ти е гласа?4avdar4e написа: Нищо няма да ти обясняваме![]()
Аз пък съм обратния случай, винаги съм гласувала, убедена при това, ходех по митинги, без глас оставах. Дори на едни избори преди 13 години мъж не ще да гласува. Направо го заплаших, че се развеждамМного бях запалена. Е, сега вече съм полята с доста студени душове. Затова тоя път - няма пък. Не ми пука. Все тая...

- Dark Angel
вероятно подходящите не си и помислят за такива работиграфинята написа:
За първия демократичен президент гласувах през 90 те-доброзорно.Хем исках промяна,хем не одобрих кандидатите,но гласувах.Оттогава насам не съм гласувала и сега пак няма да гласувам.Никой не одобрявам за подходящ бъдещ президент...така че който и да изберат все резила еднакъв.
Хе-хе, какво ми напомни... Отивам след 11 клас и кандидат-студентски изпити за пръв път сама на море, с гадже, с кола... И татко на тръгваме ми казва: И внимавай със студените напитки, нали знаеш колко лесно прегракваш.Dark написа: за митингите - силен ли ти е гласа?
-
Ржевски
Ц.Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
Не гласувам принципно.
Смятам, че това е поредната лъжа.
вероятно..и не им пука кой какво си мисли..въпроса е да са в играта и да са печеливши.Разделяй и владей..колко добре казано.Dark написа:вероятно подходящите не си и помислят за такива работиграфинята написа:
За първия демократичен президент гласувах през 90 те-доброзорно.Хем исках промяна,хем не одобрих кандидатите,но гласувах.Оттогава насам не съм гласувала и сега пак няма да гласувам.Никой не одобрявам за подходящ бъдещ президент...така че който и да изберат все резила еднакъв.
Нищо лично, само изказах мнение!
- Dark Angel
Разделяй и владей е изключително добър начин. много добър. жесток, но ефикасенграфинята написа:
вероятно..и не им пука кой какво си мисли..въпроса е да са в играта и да са печеливши.Разделяй и владей..колко добре казано.
И да гласувам и да не гласувам- резултатът е ясен.Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
А директно на въпроса- Да, ще гласувам. Аз винаги гласувам. Нали това е мое право...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

НЕ Е еднакъв резултата![unknown] написа: И да гласувам и да не гласувам- резултатът е ясен.
Ако "Новото време" беше прокарало закона за референдуми, със същата лекота, с която пускаме по 10 поста/ отговора на ден, бихме могли да добавим единадесети и да решим проблем на седмицата, месеца, годината... А НЕ ДА ЧАКАМЕ 4-5 години, през които нищо не се случва, а лъжи всуе-сипаючите-прибират-новите-си-дрехи...
Кралят е гол!
- Глас в пустиня
"На теб пука ли ти?" - лозунг за шарани!
Ей тва сме ние, лесно манапулируеми!
Ако не ме лъже паметта закона за минимален процент гласували го приеха, сиреч, избирателна активност под ....% изборите се касират и така. Не, няма да гласувам и се надява НЕгласувалите да са повече - избори/касиране, избори/касиране и така докато не издигнат кандидат който да ми хареса....., но за съжаление няма да стане, айде да познаем защо? 8)
Ей тва сме ние, лесно манапулируеми!
Ако не ме лъже паметта закона за минимален процент гласували го приеха, сиреч, избирателна активност под ....% изборите се касират и така. Не, няма да гласувам и се надява НЕгласувалите да са повече - избори/касиране, избори/касиране и така докато не издигнат кандидат който да ми хареса....., но за съжаление няма да стане, айде да познаем защо? 8)
Абе, аз ли съм толко заета ли, смахната ли, аполитична ли .Dark написа:т.е. ще гласувате ли?
Скоро питах Николай - абе, кой е премиер!?
За какво ще се гласува, мяркам отвреме-навреме позивнИ .
Нещо нямам никакво отношение към гласуването .

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Но винаги можеш да избереш по-малкото зло, нали?vyara написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да. Затова ще гласувам. Най- вече за да събере Сидеров по- малко гласове.frisky lioness написа:Но винаги можеш да избереш по-малкото зло, нали?vyara написа:

Да, това, че Сидеров бил втори при социологическите проучвания, никак не е добре.[unknown] написа:Да. Затова ще гласувам. Най- вече за да събере Сидеров по- малко гласове.frisky lioness написа:Но винаги можеш да избереш по-малкото зло, нали?vyara написа:
Panta rhei...
Ами ти вярваш ли им на тия??? Ем би, ем не биМнемозина написа: Да, това, че Сидеров бил втори при социологическите проучвания, никак не е добре.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абсолютно. Този е гаси и болния мозък[unknown] написа:
Да. Затова ще гласувам. Най- вече за да събере Сидеров по- малко гласове.

Ами така е щото народа съвсем е изтрещял...Мнемозина написа:Да, това, че Сидеров бил втори при социологическите проучвания, никак не е добре.[unknown] написа:Да. Затова ще гласувам. Най- вече за да събере Сидеров по- малко гласове.frisky lioness написа:Но винаги можеш да избереш по-малкото зло, нали?vyara написа:

- Dark Angel
опасен е човека, не е добреМнемозина написа:Да, това, че Сидеров бил втори при социологическите проучвания, никак не е добре.[unknown] написа:
Да. Затова ще гласувам. Най- вече за да събере Сидеров по- малко гласове.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На тези не, но вървам в това, колко хората са си изгубили мозъците, как са изтрещели до краен предел и се чудят за коя сламка да се захванат....Вчера гледах някаква руса гърла, с някакъв дедо (дори не разбрах кой от двамцата ще е президент и кой вице). Тази русата такива глупости говореше, че просто не е истина...И пълно с "пенсии", които слушаха с отворени уста....Какво сега? Да оставя пенсионерите да решеват вместо мен ли? Защото те са активни..Оооо, да те винаги са активни....4avdar4e написа:Ами ти вярваш ли им на тия??? Ем би, ем не биМнемозина написа: Да, това, че Сидеров бил втори при социологическите проучвания, никак не е добре.
Всъщност почти всички кандидати са е гати и карикатурите

и като как точно се вързва логиката на ПУКА ми с Няма да гласувам. Нищо няма да постигнеш така. С негласуването само помагаме на идиоти като Волен Сидеров да бъдат втори в статистиката. И аз този път съм безкрайно огорчена от липсата на какъвто и да е що-годе свестен кандидат, ама мислълта за балотаж между Първанов и Сидеров направо ме побърква.Set написа:
На мен ми ПУКА. За това не гласувам
Чаве и ние с Уишес имаме големи проблеми по време на избори, като метнем спора на балкона, що цигари изпушваме там в люти битки :))
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Като е за лошо - вярвам им.4avdar4e написа:Ами ти вярваш ли им на тия??? Ем би, ем не биМнемозина написа: Да, това, че Сидеров бил втори при социологическите проучвания, никак не е добре.
Panta rhei...