Настроението ми...
Това докато се източи при мен
1. ще ти се смени настроението
2. ще се смени и моето
И как да разбера какво ти е настроението, преди да съм го видяла туй нещо?
А пък мога да го гледам само ако съм в твоето настроение, така ли?
Съвсем се обърках.

1. ще ти се смени настроението
2. ще се смени и моето
И как да разбера какво ти е настроението, преди да съм го видяла туй нещо?
А пък мога да го гледам само ако съм в твоето настроение, така ли?
Съвсем се обърках.
Последно промяна от Мнемозина на 29.05.07, 20:46, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- snowprincess
Re: Настроението ми...
когато ти е кофтиvyara написа:в момента е такова...
За всеки, който се чувства като мен......
отиваш при някой, на който му е още по-зле от теб
отиваш някъде, където ще се смееш
или се влюбваш
http://www.bgflash.com/details.php?imag ... fc762a20c9
http://www.bgflash.com/details.php?imag ... fc762a20c9
http://www.youtube.com/watch?v=ulOy72S9Vjo

На първо време ми е достатъчно, че ти си отсрещаsnowprincess написа: когато ти е кофти
или се влюбваш
Това ли било?snowprincess написа:когато ти е кофтиvyara написа:в момента е такова...
или се влюбваш
пропусна "идваш тук".
Между другото това с "някой, на който му е още по-зле" при мен не работи.
Panta rhei...
- snowprincess
vyara написа:На първо време ми е достатъчно, че ти си отсрещаsnowprincess написа: когато ти е кофти
или се влюбваш

- snowprincess
няма начин да не действа, МнемоМнемозина написа:
Това ли било?
пропусна "идваш тук".
чукаш на дърво в случай, че чуеш/видиш нещо лошо и си благодарна, че не те е сполетяло теб и си казваш, че не е нужно да се ядосваш за бели кахъри

Тъкмо щях да кажа, че точно сега няма много с кого да си похортуваш и изведнъж - 6 скрити!vyara написа:Ъхъ...Мнемозина написа: пропусна "идваш тук".
Panta rhei...
Всъщност не ми се бърбори твърде...Мнемозина написа:Тъкмо щях да кажа, че точно сега няма много с кого да си похортуваш и изведнъж - 6 скрити!vyara написа:Ъхъ...Мнемозина написа: пропусна "идваш тук".
аз съм единияМнемозина написа:Тъкмо щях да кажа, че точно сега няма много с кого да си похортуваш и изведнъж - 6 скрити!vyara написа:Ъхъ...Мнемозина написа: пропусна "идваш тук".
вечно съм скрит
Верче
...держи хвост морковкой:-)
Ти май не отскоро си така.vyara написа:Всъщност не ми се бърбори твърде...Мнемозина написа:Тъкмо щях да кажа, че точно сега няма много с кого да си похортуваш и изведнъж - 6 скрити!vyara написа:Ъхъ...Мнемозина написа: пропусна "идваш тук".
Panta rhei...
Верче, кофти ли ти е рожбо?
Знаеш ли какво си припомних сега....
Веднъж, още на много млади младини и на мен така ми беше кофти.
Ама мнооооого кофти.
И съм се вкиснала една такава, и ми потънали сички гемии...абе трагедия.
И седим с един, дето не ми беше дори и приятел - от една компания, но не бяхме кой знае колко близки.
Та тоз образ, седи до мен, а аз поради липса на друг, се оплаквам на него.
Той ме слуша, слуша.....гледа, мига насреща ми. За момент си помислих, колко малко го познавам, а той бил толкова човечен и така ми съчувстваше....
И изведнъж, докато бях млъкнала, за да си взема въздух между 2 оплаквания, оня найш кво ми вика? - Абе ти що не земеш да се самоубиеш?!:shocked::blink:
Лелееееееее, полудях! Как така, този жесток и зъл човек ще ми говори така, когато аз страдам!
И така се ядосах, така побеснях, че........си дадох сметка, че гемиите ми не са чак толкова потънали и, че всичко минава.
Верче, що не намериш нещо да те ядоса.....Може и на теб да ти помогне.
Знаеш ли какво си припомних сега....
Веднъж, още на много млади младини и на мен така ми беше кофти.
Ама мнооооого кофти.
И съм се вкиснала една такава, и ми потънали сички гемии...абе трагедия.
И седим с един, дето не ми беше дори и приятел - от една компания, но не бяхме кой знае колко близки.
Та тоз образ, седи до мен, а аз поради липса на друг, се оплаквам на него.
Той ме слуша, слуша.....гледа, мига насреща ми. За момент си помислих, колко малко го познавам, а той бил толкова човечен и така ми съчувстваше....
И изведнъж, докато бях млъкнала, за да си взема въздух между 2 оплаквания, оня найш кво ми вика? - Абе ти що не земеш да се самоубиеш?!:shocked::blink:
Лелееееееее, полудях! Как така, този жесток и зъл човек ще ми говори така, когато аз страдам!
И така се ядосах, така побеснях, че........си дадох сметка, че гемиите ми не са чак толкова потънали и, че всичко минава.
Верче, що не намериш нещо да те ядоса.....Може и на теб да ти помогне.
Страхотно, любимо парче!!!vyara написа:в момента е такова...
А сега си представи жълто, жълтооооо, оранжевоооо, червенооооооооо
Ядосвах се аз, не ме мисли. Ама зех че се вкиснах после. И къде, къде, то ясно, че тука ще се изокам, щото вие не сте като този съчувствения, твоя.esti написа: Верче, що не намериш нещо да те ядоса.....Може и на теб да ти помогне.
И тъй де, изоках се. (туй малко като из*ках се...., нали де, ама....
Хвост опашка не беше ли? И що пък опашката му? Хм...Кент написа: Верче
- snowprincess
стига, беvyara написа:Всъщност не ми се бърбори твърде...Мнемозина написа:Тъкмо щях да кажа, че точно сега няма много с кого да си похортуваш и изведнъж - 6 скрити!vyara написа:Ъхъ...Мнемозина написа: пропусна "идваш тук".
представи си следващия месец, следващата година, след 15 години този същия проблем - как ще ти изглежда, как ще го решиш тогава
ако е нещо, което се повтаря периодично или решаваш да го приемеш или му "режеш главата"
ако е нещо, което те е ядосало в момента направи като чавето - лягай и спи, утрото е по-мъдро от вечерта
ако си виновна - извини се
ако някой те е ядосал му тегли една майна
ако е колежката - утре и счупи радиото
ако е мъж ти - ще си дойде и ще ти мине
не искам да ти е кофти

Чавето шти го обясни интилигетноvyara написа:Хвост опашка не беше ли? И що пък опашката му? Хм...Кент написа: Верче
моя превод е
"не потъвай"
или "дръж знамето дигнато":-)
секи си има ..ъъъъ..моменти специални
сигурно ся 8-9 стотин милиона земляни са в ...състояние
важното...знамето дигнато:-)
Господ обича такива
Кент написа: Господ обича такива
Аха. Ясно.vyara написа:Зависи от гледната точкаМнемозина написа: Ти май не отскоро си така.
Да не си ходила пак в мамешкия форум, а?
Panta rhei...
Хехе, там нормален зочовец няма работаМнемозина написа: Аха. Ясно.
Що е то "нормален зочовец" се зачудих пък сега аз.4avdar4e написа:Хехе, там нормален зочовец няма работаМнемозина написа: Аха. Ясно.
Ама няма да се натоварвам с мисловни усилия в момента.
Panta rhei...
Той оня съчувствения всъщност беше много прав и точно тези негови думи ме отрезвиха.vyara написа:Ядосвах се аз, не ме мисли. Ама зех че се вкиснах после. И къде, къде, то ясно, че тука ще се изокам, щото вие не сте като този съчувствения, твоя.esti написа: Верче, що не намериш нещо да те ядоса.....Може и на теб да ти помогне.
И тъй де, изоках се. (туй малко като из*ках се...., нали де, ама....виж как се развеселих за нула време... После ще се вкисвам пак...
)
А преди малко четох за "изкуството да причиняваме болка". Болката не е чак толкова лошо нещо, да знайш.
Ади друг път ще се разпростираме на тази тема, че.......нещо пак ми се разместиха шиповете на сутиена.
Как какъв, такъв като менМнемозина написа: Що е то "нормален зочовец" се зачудих пък сега аз.
Ама няма да се натоварвам с мисловни усилия в момента.
П.П. Аз изчезвам, щото почва любим филм и е време за вечеряяяяяя (втора за мен днес
Не съм скоро. Що?Мнемозина написа: Аха. Ясно.
Мотах се само из един чужд форум за "Изгубени", щото нали трети сезон свърши, пък аз съм върла фенка. И интригуващо свърши...
Ама тва кво общо има бе?
Отплеснах се от мъката си
Защо, ти не искаше ли?vyara написа:Не съм скоро. Що?Мнемозина написа: Аха. Ясно.
Мотах се само из един чужд форум за "Изгубени", щото нали трети сезон свърши, пък аз съм върла фенка. И интригуващо свърши...
Ама тва кво общо има бе?
Отплеснах се от мъката сиТиква съм аз. Дзилена.
Ние точно за това се борихме...
Panta rhei...
Бе знаех си аз, че от любов ми я причиняватesti написа: А преди малко четох за "изкуството да причиняваме болка". Болката не е чак толкова лошо нещо, да знайш.![]()
esti написа: Ади друг път ще се разпростираме на тази тема, че.......нещо пак ми се разместиха шиповете на сутиена.
Да, да. Непременно!
Върви да ти ги наместят... Шиповете.
Душици сте вие.Мнемозина написа: Защо, ти не искаше ли?
Ние точно за това се борихме...
Кой е този съчувствения? Пак съм пропуснала нещо...esti написа:Той оня съчувствения всъщност беше много прав и точно тези негови думи ме отрезвиха.vyara написа:Ядосвах се аз, не ме мисли. Ама зех че се вкиснах после. И къде, къде, то ясно, че тука ще се изокам, щото вие не сте като този съчувствения, твоя.esti написа: Верче, що не намериш нещо да те ядоса.....Може и на теб да ти помогне.
И тъй де, изоках се. (туй малко като из*ках се...., нали де, ама....виж как се развеселих за нула време... После ще се вкисвам пак...
)
А преди малко четох за "изкуството да причиняваме болка". Болката не е чак толкова лошо нещо, да знайш.
Ади друг път ще се разпростираме на тази тема, че.......нещо пак ми се разместиха шиповете на сутиена.
Panta rhei...
О, не.snowprincess написа:няма начин да не действа, МнемоМнемозина написа:
Това ли било?
пропусна "идваш тук".
чукаш на дърво в случай, че чуеш/видиш нещо лошо и си благодарна, че не те е сполетяло теб и си казваш, че не е нужно да се ядосваш за бели кахъри
Само съчувствам и се вкисвам още повече.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Чети по-нагоре. Разказвах на Верчето как един ми съчувстваше навремето.Мнемозина написа: Кой е този съчувствения? Пак съм пропуснала нещо...
Ама на теб наистина ти е светнало вече.vyara написа: Върви да ти ги наместят... Шиповете.:blum:
Картинен поздрав и за тебБоЕВ написа:Аре ве-е-е-е, Верче - тури му пепел...я виж мен как ме окъпа дъжда...и к`во!
Яз, брато и аверите...
Гледаме на нещата от живота по философски - след дъжд винаги огрява слънце.

Докато тези двамата са живи и здрави, всичко значи е ОК.
Дори и да се пукат сапунените ми мехури...