Коя е най-подходящата дата за клубна сбирка, че иде ваканция - деца на море, при баби, такивамити...
Като се изкажете по тоа вапроз- ША имам и дуго питане...
Аз ся надявам от тази та събота или от другата седмица (най-по-вероятно) да съм уж по-свободен.Звеневия написа:Дайте акъл, моля!
Коя е най-подходящата дата за клубна сбирка, че иде ваканция - деца на море, при баби, такивамити...
Не оставяй днешното пиене за утре.
За пиене всяка дата е удобна
Колкото по-рано, толкова повече
Който нож вади, той реже мезето
Стига ли толкова за сега? Толкоз можах на прима виста да се сетя... и сори, ама покрай мислене за цитатите не можах да се сетя за авторите им... ама ш`прущавате, начиКойто много пита, малко пие
Аз първоначално предложих 19 май. Пуснах съобщението - бе нещо не ми се връзва... Гледам календара до мен - точно така, 19 е събота, нали, кво сега... Е - както е видно, забелезах овреме...4avdar4e написа:Боже, боже, ти отиде чак другата годинаpocti_bezobidna написа:16 юни, събота?
Ох, ох, сетих се за едно писмо, дето бях го чела в Билд дер Фрауfrisky lioness написа: По-добре корем от бира отколкото гърбица от работа
Мързел? Не те сТрам! Наш колко съм зает, наш колко? на 1ви имаме гости - кумци. на 2ри 20г от абитуриентската вечер, на 8-9 купон по случай 3г на една приятелска фирма 10-11 рожден ден на продължение на купона та да стане 8-11. Бач, бач, бач а ти - мързел! Добре че са 3-7 та да си почина.ELBI написа:.... Грийна ще го мързи, ....:
Бате, мен до 29.06.2007 г. може да ме забравиш за каквото и да е. Най-много да "поддържам рубриката "Вицове"" сутрин, докат си пия кайвето.Звеневия написа:Дайте акъл, моля!
Ако наистина ще дойдеш тогава, ще направя всичко възможно, за да дойда!!! Само потвърди!БоЕВ написа:08.06.07
Споко бе, и ние ще дойдем... ако ни щете де :)сър Айвънхоу написа:Ако наистина ще дойдеш тогава, ще направя всичко възможно, за да дойда!!! Само потвърди!БоЕВ написа:08.06.07
П.П. Другите не се обиждайте. И вас си ви обичам по равно, ама тоз приятел не съм го виждал, а имам толкова много да му кажа...
Разкошен си,Gaspode написа: Стига ли толкова за сега? Толкоз можах на прима виста да се сетя... и сори, ама покрай мислене за цитатите не можах да се сетя за авторите им... ама ш`прущавате, начи
ПП. Петък, 01.06.2007 гадина
На една ръка разстояние...
Накъде без вас, бре!!!!!!!!!!Gaspode написа:Споко бе, и ние ще дойдем... ако ни щете де :)сър Айвънхоу написа:Ако наистина ще дойдеш тогава, ще направя всичко възможно, за да дойда!!! Само потвърди!БоЕВ написа:08.06.07
П.П. Другите не се обиждайте. И вас си ви обичам по равно, ама тоз приятел не съм го виждал, а имам толкова много да му кажа...
И ако Звеневия не беше пуснал тема, нямаше да се обадиш изобщо?БоЕВ написа:Така планирам на тоя етап. Благодарности на Звеневия, че пусна тема, ако трябваше аз да се обадя...от шубе сигурно пак щях да се скатая.Мнемозина написа:Защо, да не би да имаш път към София?БоЕВ написа:08.06.07
Със сигурност мога да кажа два-три дни преди датата, на тоя етап всичко е проект, вероятностите за объркване са минимални, но и те трябва да се отчитат.сър Айвънхоу написа:Ако наистина ще дойдеш тогава, ще направя всичко възможно, за да дойда!!! Само потвърди!БоЕВ написа:08.06.07
Ей начи... не мога да ви разбера и туй то...Мнемозина написа:И ако Звеневия не беше пуснал тема, нямаше да се обадиш изобщо?БоЕВ написа:
Така планирам на тоя етап. Благодарности на Звеневия, че пусна тема, ако трябваше аз да се обадя...от шубе сигурно пак щях да се скатая.
Всъщност какво ли ти се чудя точно пък аз.
Ами, де да знам, някак ми е неловко. Още ме е яд, че това лято се разминах със Сноу, а ни деляха само 5 километра.Gaspode написа:Ей начи... не мога да ви разбера и туй то...Мнемозина написа:И ако Звеневия не беше пуснал тема, нямаше да се обадиш изобщо?БоЕВ написа:
Така планирам на тоя етап. Благодарности на Звеневия, че пусна тема, ако трябваше аз да се обадя...от шубе сигурно пак щях да се скатая.
Аз като затръгвам за някъде и цялото 3о4о разбираИ досега не е имало повод да съжалявам за това
само да знайш как ми се ходи на Санторини,Мнемозина написа:Да бе, след такива чутовни терзания...snowprincess написа:важното е, че каза накрая: "мечка страх-мен не страх"Мнемозина написа:
На теб да са ти гледали на кафе скоро? А път да са ти предсказвали, не много далечен, към град с буквата С?

snowprincess написа:само да знайш как ми се ходи на Санторини,Мнемозина написа:Да бе, след такива чутовни терзания...snowprincess написа:важното е, че каза накрая: "мечка страх-мен не страх"Мнемозина написа:
На теб да са ти гледали на кафе скоро? А път да са ти предсказвали, не много далечен, към град с буквата С?![]()
миналото лято се разимнахмеБоЕВ написа:
Ами, де да знам, някак ми е неловко. Още ме е яд, че това лято се разминах със Сноу, а ни деляха само 5 километра.

Сори - взимам си бирите назад...Green Light написа:Мързел? Не те сТрам! Наш колко съм зает, наш колко? на 1ви имаме гости - кумци. на 2ри 20г от абитуриентската вечер, на 8-9 купон по случай 3г на една приятелска фирма 10-11 рожден ден на продължение на купона та да стане 8-11. Бач, бач, бач а ти - мързел! Добре че са 3-7 та да си почина.ELBI написа:.... Грийна ще го мързи, ....: