Настроението ми...

Все същите
annonymus

Мнение от annonymus »

Много добра снимка! Браво на фотографа.
А ти - горе главата, всичко отминава, лошите моменти също.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

страхотни деца
не трябва да виждат, че на мама и е тъжно, за да не слизат усмивките от лицата им
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

vyara написа: Картинен поздрав и за теб :winkw:
Докато тези двамата са живи и здрави, всичко значи е ОК.
Дори и да се пукат сапунените ми мехури... :winkw:
:good:

Ако има емотикон, който си сваля шапката и се покланя - него щях да сложа. Страхотно попадение, имаш усет за тия неща, това го забелязах още в линка от Иваново. Фотографията е страхотно хоби, зарежда с енергия и положителни емоции...естествено ако не снимаш арт - черно/бели/сиви - депресарски простотии. Вземай си дечинята, фотото под ръчка и марш из Русе. Русе ми хареса, последният път(центъра беше затворен за кросови надбягвания) имах доста време да се поразходя пеша, огледах се, стари сгради - архитектурни бижута, цвят, настроение...
А, балоните...та те нали са за това - да се пукат. Живота е всичко това което ни се случва, докато си правим планове за бъдещето...понякога се налага да направиш завъртане на 180 градуса и да продължиш напред с вдигната глава.
Благодаря ти за картината и пожелавам само успехи, и приятни емоции.
Аватар
Green Light

Re: Настроението ми...

Мнение от Green Light »

esti написа:Верче, кофти ли ти е рожбо?
Знаеш ли какво си припомних сега....
Веднъж, още на много млади младини и на мен така ми беше кофти.
Ама мнооооого кофти.
И съм се вкиснала една такава, и ми потънали сички гемии...абе трагедия.
И седим с един, дето не ми беше дори и приятел - от една компания, но не бяхме кой знае колко близки.
Та тоз образ, седи до мен, а аз поради липса на друг, се оплаквам на него.
Той ме слуша, слуша.....гледа, мига насреща ми. За момент си помислих, колко малко го познавам, а той бил толкова човечен и така ми съчувстваше....
И изведнъж, докато бях млъкнала, за да си взема въздух между 2 оплаквания, оня найш кво ми вика? - Абе ти що не земеш да се самоубиеш?!:shocked::blink:
Лелееееееее, полудях! Как така, този жесток и зъл човек ще ми говори така, когато аз страдам!
И така се ядосах, така побеснях, че........си дадох сметка, че гемиите ми не са чак толкова потънали и, че всичко минава.

Верче, що не намериш нещо да те ядоса.....Може и на теб да ти помогне.:kiss:
Много готино, бе ести. Пиша ти щото ти си го изографисала като кофти тип, тоя непознатия, пък аз се хванах, че ми харесва.

- Мрън, мрън, мрън
- Ами няма какво да се прави. Живота ти е свършил. Мисля, мисля, обаче изход нямаш. Налага се да се самоубиваш.

Супер
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
- Ами няма какво да се прави. Живота ти е свършил. Мисля, мисля, обаче изход нямаш. Налага се да се самоубиваш.
така, както си го написал, знвучи ужасно трудоемко - да измислиш начин, да се подготвиш, да организираш нещата и т.н. и т.н. Направо да те домързи...
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:
Много готино, бе ести. Пиша ти щото ти си го изографисала като кофти тип, тоя непознатия, пък аз се хванах, че ми харесва.
Доловил си чувството с което го писах.
Голям кеф.:cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
Green Light написа:
Доловил си чувството с което го писах.
Голям кеф.:cool:
...сега ако махнеш и прашките, кефа ще се увеличи...:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
Как не разбра толкоз години, че моите прашки сами падат - никой и нищо не е в състояние да ги махне, ако те не искат. Дори и аз.:lol:
Освен това, прашки нося само, когато съм на фитнес. Иначе предпочитам Гащи - ватени.:blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:
Как не разбра толкоз години, че моите прашки сами падат - никой и нищо не е в състояние да ги махне, ако те не искат. Дори и аз.:lol:
Освен това, прашки нося само, когато съм на фитнес. Иначе предпочитам Гащи - ватени.:blum:
Как да разбера без демонстрации?

Иначе...през лятото не носиш ли килоти, че ватата вероятно запарва? Просто питам :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
esti написа:
ELBI написа:

Иначе...през лятото не носиш ли килоти, че ватата вероятно запарва? Просто питам :blum:
И ти си, като всички мъже - неверник. Все демонстрации искате, на думи не вярвате. Око да види....:lol:
А иначе, аз съм студенокръвно животно и нямам проблем с жегите. :blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:
esti написа:
ELBI написа:

И ти си, като всички мъже - неверник. Все демонстрации искате, на думи не вярвате. Око да види....:lol:
А иначе, аз съм студенокръвно животно и нямам проблем с жегите. :blum:
забелязах търсенето на вълнени бански и наполеонки в крайморския ни град...

Иначе - освен на думи - и на табели не трябва да се вярва. На едно място пише "Жени", а то ...
Публикувай отговор