Здрасти, Влад! Кво ще почерпиш?
Алоу, групата по посрещането...
Алоу, групата по посрещането...
Спите ли, вееее?
Re: Алоу, групата по посрещането...
уплаши се. нищо. дай да почерпя аз. предварително за 1 юни.4avdar4e написа:Спите ли, вееее?
синът ми вчера намира в един шкаф лакомствата, които съм приготвила за детската градина за празника и ми съобщава в стил мечо пух - мозъчето ми може да не е много умно, обаче знам, че като не изядеш ВЕДНАГА шоколада и той се разтопява!!
just perfect
Здравейте!
Честно казано, за първи път ми се случва да попадна на "група по посрещането" (типа wellcome-wagon?) в някой форум. Но е удобно - спестява ми търсенето на интересна тема, за да обявя екзистенцията си!
Логичния ми въпрос, макар че не е възпитано да се отговаря на въпрос с такъв - какво пиете?
Логичния ми въпрос, макар че не е възпитано да се отговаря на въпрос с такъв - какво пиете?
Re: Здравейте!
От всичко и по многоВлад написа: Логичния ми въпрос, макар че не е възпитано да се отговаря на въпрос с такъв - какво пиете?
Не, бе, шегичка, това просто е бойният поздрав на зочовци
Re: Алоу, групата по посрещането...
Мамин златен тойbead_ написа: уплаши се. нищо. дай да почерпя аз. предварително за 1 юни.![]()
синът ми вчера намира в един шкаф лакомствата, които съм приготвила за детската градина за празника и ми съобщава в стил мечо пух - мозъчето ми може да не е много умно, обаче знам, че като не изядеш ВЕДНАГА шоколада и той се разтопява!!
Ей, гениални са в някои отношения
Е така се става лидер!Влад написа:... какво пиете?
Добре си дошъл!
НА масата ште сложим до мАдераторите(каквито няма)!!
ВОДКА!
ВОДКА!
ВОДКА!
ВОДКА!
ВОДКА!
ВОДКА!
АЛКАЗАЛЦЕР (отдавна не съм купувАл - продава ли се още?)
Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...Влад написа:Честно казано, за първи път ми се случва да попадна на "група по посрещането" (типа wellcome-wagon?) в някой форум. Но е удобно - спестява ми търсенето на интересна тема, за да обявя екзистенцията си!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Че какво му има на оцета?ELBI написа:Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...Влад написа:Честно казано, за първи път ми се случва да попадна на "група по посрещането" (типа wellcome-wagon?) в някой форум. Но е удобно - спестява ми търсенето на интересна тема, за да обявя екзистенцията си!
Б@@@си то бива поливалентен, ама чак пък толкоааа!ELBI написа:Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Здравей:-)Влад написа:Честно казано, за първи път ми се случва да попадна на "група по посрещането" (типа wellcome-wagon?) в някой форум. Но е удобно - спестява ми търсенето на интересна тема, за да обявя екзистенцията си!
Дано ти харесаме:-)
Повечето от нас пия всичко или почти всичко

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ГОтова си да удариш 2 по половин литър?lilly написа:Че какво му има на оцета?ELBI написа:Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...Влад написа:Честно казано, за първи път ми се случва да попадна на "група по посрещането" (типа wellcome-wagon?) в някой форум. Но е удобно - спестява ми търсенето на интересна тема, за да обявя екзистенцията си!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Що сменяш алкохола с валентност? Какво му е на полито?Звеневия написа:Б@@@си то бива поливалентен, ама чак пък толкоааа!ELBI написа:Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...
Ти ще му се харесаш със сигурностfrisky lioness написа: Дано ти харесаме:-)
Ми зависи от това какво съм вкарала преди това - иначе, ако е за идеята - колко му еELBI написа:ГОтова си да удариш 2 по половин литър?lilly написа:Че какво му има на оцета?ELBI написа:Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...Влад написа:Честно казано, за първи път ми се случва да попадна на "група по посрещането" (типа wellcome-wagon?) в някой форум. Но е удобно - спестява ми търсенето на интересна тема, за да обявя екзистенцията си!
Абе, кво трябва да вкараш преди това, за да е посилно наливането на кило оцет???lilly написа:Ми зависи от това какво съм вкарала преди това - иначе, ако е за идеята - колко му еELBI написа:ГОтова си да удариш 2 по половин литър?
Не знам колко му е, но му е МНОГО кисело със сигурност...lilly написа:Ми зависи от това какво съм вкарала преди това - иначе, ако е за идеята - колко му еELBI написа:ГОтова си да удариш 2 по половин литър?lilly написа:Че какво му има на оцета?ELBI написа:Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...Влад написа:Честно казано, за първи път ми се случва да попадна на "група по посрещането" (типа wellcome-wagon?) в някой форум. Но е удобно - спестява ми търсенето на интересна тема, за да обявя екзистенцията си!
Това с вкарването си е една друга тема...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако е ТОЙ, възможно е:-)ELBI написа:Ти ще му се харесаш със сигурностfrisky lioness написа: Дано ти харесаме:-)
Благодаря

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предполагам 1-1,5 кг. зеле, 2 кг. моркови, 1 кг. карфиол, малко целина, сол (пропорциите може да варират)Звеневия написа:
Абе, кво трябва да вкараш преди това, за да е посилно наливането на кило оцет???

Оооо, разбиррра, мадам има усет към сексуалните извращения!frisky lioness написа:Предполагам 1-1,5 кг. зеле, 2 кг. моркови, 1 кг. карфиол, малко целина, сол (пропорциите може да варират)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ха-ХА-ХА:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Звеневия написа:
Оооо, разбиррра, мадам има усет към сексуалните извращения!
Не всичко, което лети става за йедене, звеневи:lol::lol::winkw:
Моля, моля...Не съм от хората, които всичко пъхат в устата си:lol::lol::lol:

Здрасти!
Да нямаш нещо румънско, Влад?
всичко пием, без вода от пералнята
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Здрасти!
Мисля си, че Влад е онзи командос с очилата:-)pocti_bezobidna написа:Да нямаш нещо румънско, Влад?

Добре дошъл, както и на всички дето съм ви пропуснАла от мноуто тръчкАнье насам-натам!

Аз съм си заплюла ТОВА, па за вас не знам.
Не се кани, че не се знае кат свърши и парфюма на какво ще налетимELBI написа: Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...
Аз съм си заплюла ТОВА, па за вас не знам.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
По скоро - скромният му автор...frisky lioness написа:...
Мисля си, че Влад е онзи командос с очилата:-)
Колкото за румънско - нямам, надявам се да нямам и никога не бих искал да имам, въпреки че донякъде са ми симпатични Румънеца&Енчев, но тази симпатия се простира докъм средата от страната на Енчев...
Моментално биваш поздравен с любимо парче:Влад написа: Колкото за румънско - нямам, надявам се да нямам и никога не бих искал да имам, въпреки че донякъде са ми симпатични Румънеца&Енчев, но тази симпатия се простира докъм средата от страната на Енчев...
СТОЛИЧНА (О)
На нещо по-младо (и/или русо)...maggot написа:Добре дошъл, както и на всички дето съм ви пропуснАла от мноуто тръчкАнье насам-натам!
Не се кани, че не се знае кат свърши и парфюма на какво ще налетимELBI написа: Всичко с изключение на бензин, газ, олио, оцет и разредители...
Примерно...
Е, нищо. Един безсмъртен граф ни стига, въпреки че щеше да внесеш малко пълнолунна екзотика...Влад написа: ...надявам се да нямам и никога не бих искал да имам, въпреки че донякъде са ми симпатични Румънеца&Енчев, но тази симпатия се простира докъм средата от страната на Енчев...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добър сиВлад написа:
По скоро - скромният му автор...![]()

Благодаря ти!
Много си мила, но да не забравяме, че това е отборен спорт - смесени двойки, така че заслугата не е само моя! 
А също и колорит, нали, с преобладаващо червен отенък...pocti_bezobidna написа:Е, нищо. Един безсмъртен граф ни стига, въпреки че щеше да внесеш малко пълнолунна екзотика...
Re: Благодаря ти!
Откъде-накъде! Никакви кървища, нещата се извеждат естетски. Малко сенки, приглушена светлина туй-онуй, никакви стандартни кървави истории.Влад написа:Много си мила, но да не забравяме, че това е отборен спорт - смесени двойки, така че заслугата не е само моя!
А също и колорит, нали, с преобладаващо червен отенък...pocti_bezobidna написа:Е, нищо. Един безсмъртен граф ни стига, въпреки че щеше да внесеш малко пълнолунна екзотика...
Веднага си личи, че нищо стандартно няма в този форумpocti_bezobidna написа:...никакви стандартни...
На теб, а и на всички останали :frisky lioness, ELBI, 4avdar4e, vyara, maggot, Звеневия, lilly, Мнемозина, bead_ , caliostro ... виртуална (засега) почерпка!
Специално за Звеневия :Почерпка, Почерпка, Почерпка, Почерпка, Почерпка, Почерпка! И бира!
Тоя връзкар Звеневия пак се уреди. Писна ми от корупция в тази държава!!! Ама де с ама де... :eek:Влад написа:Веднага си личи, че нищо стандартно няма в този форумpocti_bezobidna написа:...никакви стандартни...!
На теб, а и на всички останали :frisky lioness, ELBI, 4avdar4e, vyara, maggot, Звеневия, lilly, Мнемозина, bead_ , caliostro ... виртуална (засега) почерпка!
Специално за Звеневия :Почерпка, Почерпка, Почерпка, Почерпка, Почерпка, Почерпка! И бира!
Ово ниье корупция - ово е гласност!ELBI написа: Тоя връзкар Звеневия пак се уреди. Писна ми от корупция в тази държава!!! Ама де с ама де... :eek:
ТИ кат заяви че пиеш всичко, ся човека шси счупи ноктите да прелиства всички енциклопедии на алкохолните валентности...
Аз съм лесен - 6- до 8 водки и бира. ТОЧКА!