За него и прашките - знаем. Кажи за авоарите си и недвижимите имоти...esti написа:...Аз имам морал!
Алоу, групата по посрещането...
Re: Амиииииии....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Щеше да е по-джазово ако беше :snowprincess написа:бе, някой наскоро писа, че подслушвал разговор, нещо от този род беше:Звеневия написа:snowprincess написа: че я уважавал клубарката, а аз съм свикнала да ме обичат:lol:![]()
![]()
![]()
Дами канят!
- "сички знаят, че те уважавам"
- "не искам да ме уважаваш, искам да ме обичаш"
- "сички знаят, че те обичам"
- "не искам да ме обичаш, искам да ме уважаваш"
Абе аз окъде да знам, какво трябва да стане?ELBI написа:
Бе не знам... но определено няма да ги обувам, ако някавата там вероятност ... какво всъщност трябва да стане?Ти продължавай да си ги носиш (в чантата)...
Не ги разбирам тез неща.
Аз съм толкова задръстена, че едни прашки не знам къде се носят и си ги държа в чантата, ти ме питаш, какво трябвало да стане.
Ако има и отлежала ракия....ELBI написа:За него и прашките - знаем. Кажи за авоарите си и недвижимите имоти...esti написа:...Аз имам морал!
Re: Алоу, групата по посрещането...
Благодаря и на теб, Снежна принцесо! Поздравявам те за това което се вижда от подписа ти!snowprincess написа:Здрасти и добре дошъл!:-)
Има бе - ползвам я за масажи.Звеневия написа:Ако има и отлежала ракия....ELBI написа:За него и прашките - знаем. Кажи за авоарите си и недвижимите имоти...esti написа:...Аз имам морал!
Елби, не ми говори за работа, щото съм на друга вълна сега.
Кво искаш сега - комисийка по твоето ограмотяване да спретнем и да източиш европейските фондчета като Доганчо - българските? Уж ние сме учен народ, уж по олимпиади сме първи, а като опре ... въпроса до ... - не ги разбираме... Ама де с ама де...esti написа:Абе аз окъде да знам, какво трябва да стане?ELBI написа:
Бе не знам... но определено няма да ги обувам, ако някавата там вероятност ... какво всъщност трябва да стане?Ти продължавай да си ги носиш (в чантата)...
Не ги разбирам тез неща.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
.. ще бъде 3 в 1 ?Звеневия написа:Ако има и отлежала ракия....ELBI написа:За него и прашките - знаем. Кажи за авоарите си и недвижимите имоти...esti написа:...Аз имам морал!
Няма, щом си на вълната на успеха...esti написа:Има бе - ползвам я за масажи.Звеневия написа:Ако има и отлежала ракия....ELBI написа:За него и прашките - знаем. Кажи за авоарите си и недвижимите имоти...esti написа:...Аз имам морал!
Елби, не ми говори за работа, щото съм на друга вълна сега.
И Звеневия я ползва за същото - за вътрешни такива...esti написа:Има бе - ползвам я за масажи.Звеневия написа:Ако има и отлежала ракия....ELBI написа:За него и прашките - знаем. Кажи за авоарите си и недвижимите имоти...esti написа:...Аз имам морал!![]()
Аз пък разбраааах ...Мнемозина написа:Това е по другата тема, на Сноу!Звеневия написа:КЛЮКАРКА!Мнемозина написа:Хайде сега да видим коя ще си признае.
П.П. Срещу 200 евро може да си помисля
Ади плащам!4avdar4e написа:
Аз пък разбраааах ...![]()
Оубаче, нали, щото не съм клюкарка, няма да ви кажа
![]()
П.П. Срещу 200 евро може да си помисля:rotfl24:
Започвай да си помисляш.

Знам си аз, че на теб винаги може да се разчитаesti написа: Ади плащам!
Започвай да си помисляш.
Апропо, в оная тема и ти си спомената
Те ти пътечката, понеже и дискусията е премного забавна...
да живеят модераторите:))))
Калиоостроооооо!
Взеха ти парите, бре!
Ей, голяма си разведка.4avdar4e написа:
Знам си аз, че на теб винаги може да се разчита
Само на теб ще кажа!esti написа: Ей, голяма си разведка.
Знае дори колко зъба имам в устата!
Гледай, моля ти се!4avdar4e написа:
Знам си аз, че на теб винаги може да се разчита
Ние сме били известни!
Panta rhei...
- Nejimaki-dori
красотаesti написа:Ади плащам!4avdar4e написа:
Аз пък разбраааах ...![]()
Оубаче, нали, щото не съм клюкарка, няма да ви кажа
![]()
П.П. Срещу 200 евро може да си помисля:rotfl24:
Започвай да си помисляш.
съвършенство
най красивата картинка
уааааааааааааааааааааа
- сър Айвънхоу
Добро си дошЪл, Влад! А, наздраве! 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Добре дошъл и от менсър Айвънхоу написа:Добро си дошЪл, Влад! А, наздраве!![]()
п.п. прав си сър А. ....никога не е рано за едно наздраве
Това са разни стари тарифи. Не очаквах да не си се актуализирала... В днешни дни започваме от:esti написа:Ади плащам!
Започвай да си помисляш.

или

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма ли резюме за тези дет нямат време за четене:(:crying:4avdar4e написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.