Хем да те боли, хем да те сърби
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Хем да те боли, хем да те сърби
и нещата обективно не зависят само от теб, само субективно - то от главата е всичко де. Ама обективно каквото и да се случи - няма нито да те отболи, нито да те отсърби. Ако знаеш какво ще те оправи - да го направиш...И все пак ти се иска нещо да се случи. Само че сигурно няма. Защото. И занапред толкова много време - теоретично де. А назад пак много време и все едно и също. Как се живее със себе си толкова време?
Re: Хем да те боли, хем да те сърби
внимателноFairy of the Flowers написа: Как се живее със себе си толкова време?
БЪРЗО се живей... ето как
е и вниманието не е излишно дет вика Звеневи
ама вниманието е нещо второстепенно
е и вниманието не е излишно дет вика Звеневи
ама вниманието е нещо второстепенно
Що па чакаш нещо да се случи от само себе си? Като искаш промяна - направи си я. Пък тя, промяната, току виж повлякла крак за още промени :) Нещата все трябва да тръгнат от някъде...Fairy of the Flowers написа:и нещата обективно не зависят само от теб, само субективно - то от главата е всичко де. Ама обективно каквото и да се случи - няма нито да те отболи, нито да те отсърби. Ако знаеш какво ще те оправи - да го направиш...И все пак ти се иска нещо да се случи. Само че сигурно няма. Защото. И занапред толкова много време - теоретично де. А назад пак много време и все едно и също. Как се живее със себе си толкова време?
Не е задължително...нито да е със себе си, нито да е толкова време. Въпрос на избор.Fairy of the Flowers написа:и...и все едно и също. Как се живее със себе си толкова време?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ама как така няма да се случи. Защото!? Е защо все пак? Може пък да се случи. Може пък времето занапред да не е толкова много. Даже съм убедена, че е твърде малко, колкото и да е и пак няма да стигне.Fairy of the Flowers написа:и нещата обективно не зависят само от теб, само субективно - то от главата е всичко де. Ама обективно каквото и да се случи - няма нито да те отболи, нито да те отсърби. Ако знаеш какво ще те оправи - да го направиш...И все пак ти се иска нещо да се случи. Само че сигурно няма. Защото. И занапред толкова много време - теоретично де. А назад пак много време и все едно и също. Как се живее със себе си толкова време?
Съвети не давам. Днес съм затворила сергията за съвети.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
caliostro написа:да не си попаднала на някой путьо бре сестро?
Последно промяна от Fairy of the Flowers на 01.06.07, 09:38, променено общо 2 пъти.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Глей сега, според мене всичките сте един дол, каквото и да си приказватеcaliostro написа:да не си попаднала на някой путьо бре сестро?
Последно промяна от Fairy of the Flowers на 01.06.07, 09:43, променено общо 1 път.
путьовците са продукти на съвременностаGaspode написа:така както го пише... май май точно това е станАло :)caliostro написа:да не си попаднала на някой путьо бре сестро?
Да се мята се у дълбокото па квото стане - или ще изплува... или ще изплува от другата страна. Все е нещо :)
путьовците атакуват
и се увеличават
щото мами-путарани
щъкат из околноста
аз не искам ... парада:shy:Fairy of the Flowers написа:Глей сега, според мене всичките сте един дол, каквото и да си приказватеcaliostro написа:да не си попаднала на някой путьо бре сестро?Искате вие да водите парада.
ама Жената ме кара
да водя
тя ме кара аз я слушам и го водя
кой сега по...ммм?:blum:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Б@@@@, най обичам една мома да рече на друга мома "Глупости..."!4avdar4e написа:Глупости, умните мъже...Fairy of the Flowers написа: Глей сега, според мене всичките сте един дол, каквото и да си приказватеИскате вие да водите парада. И се стряскате. А?
Момчета, имам два пакета пуканки до МWO - да се наредим на първи реда, а?
4avdar4e написа:Глупости, умните мъже много добре знаят кой води парада - мажоретките, разбира се! Само се правят на генерали, щото им отиват униформи и пагониFairy of the Flowers написа: Глей сега, според мене всичките сте един дол, каквото и да си приказватеИскате вие да водите парада. И се стряскате. А?
Вече съм разправял вица за кой взема решенията в къщи.... да повтарям ли? :)
- Green Light
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Ще трябва да разровя нещата до край тогава. И после да ги заровя..Мда. Май много съм усложнила мъжкото поведение.Gaspode написа:Дабеда... стряскаме се... куче с кокал плаши ли сеFairy of the Flowers написа:Глей сега, според мене всичките сте един дол, каквото и да си приказватеИскате вие да водите парада. И се стряскате. А?
- Green Light
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
ся, вкъщи си ви знаем. Ама навън в студения свят самички без нас???Кент написа:Вече съм разправял вица за кой взема решенията в къщи.... да повтарям ли? :)
не нещо цяло
и не наполовина
фрагменти само
сме без ВАС:-)[/quote]Тъй, тъй, ама затуй ми е криво, бе, не разбираш ли? Що така правите? Да карате по чужди правила?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Те мъжете найш как обичат да се правят на лудиFairy of the Flowers написа:хехе, не чакам, ама вече ме е срам да правя каквото и да е, щото много напориста изглеждам и отсрещната страна съвсем ще я шокирам. А пък от внимателно полза няма според мене, ножа до кокал, пък после все нещо ще стане - ама....на, не знам, я кажете мъжете.
Ама много обичат. Специалисти са.
То и тях хем ги боли, хем ги сърби..
Сменяй субекта, нали са еднакви....
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка: