Хем да те боли, хем да те сърби
сме без ВАС:-)[/quote]Тъй, тъй, ама затуй ми е криво, бе, не разбираш ли? Що така правите? Да карате по чужди правила?[/quote]
що ли ме е познато:shocked:
това с чуждите правила
ама беше отдавна...
чуждите правила, де
елиминирах ги...
не беше лесно
искаха се много приказки
заплахи, нахалство и хитрост
що ли ме е познато:shocked:
това с чуждите правила
ама беше отдавна...
чуждите правила, де
елиминирах ги...
не беше лесно
искаха се много приказки
заплахи, нахалство и хитрост
- Green Light
Всъщност аз те взех насериозно. И взех да пиша че и аз нещо така се чувствам и колко ми е кофти. И като го прочетох чак се стреснах и си викам бе тва аз съм бил много зле, бе. И тогава се сетих за оня непознатия на ести, дето и казал бе що не вземеш да се самоубиеш.Fairy of the Flowers написа:Ееей, ама хич не ме взехте насериозно, еей...Пък аз с такава мъка на сърцето...
П.П. Ести, голям образ си ти. (Маце, кефиш ма шти звънна)
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Мерси,Green Light написа:Всъщност аз те взех насериозно. И взех да пиша че и аз нещо така се чувствам и колко ми е кофти. И като го прочетох чак се стреснах и си викам бе тва аз съм бил много зле, бе. И тогава се сетих за оня непознатия на ести, дето и казал бе що не вземеш да се самоубиеш.Fairy of the Flowers написа:Ееей, ама хич не ме взехте насериозно, еей...Пък аз с такава мъка на сърцето...
П.П. Ести, голям образ си ти. (Маце, кефиш ма шти звънна)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи следваш препоръките на Гаспод. Това е най-бързо. "Бух" у дълбокотоFairy of the Flowers написа:Немам търпение сестро.frisky lioness написа:Тогава го направи така, че да изглежда все едно той води парада:-):winkw:Fairy of the Flowers написа:Искате вие да водите парада. И се стряскате. А?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Green Light
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що не вземем и Бейби:lol:Green Light написа:Готово, бе. Аз, ести и фрискиELBI написа:дай да направим тройка ... конферентен разговор, разбира се...Green Light написа: П.П. Ести, голям образ си ти. (Маце, кефиш ма шти звънна)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ми боя яFairy of the Flowers написа:Сега значи, ще чакам той да поведе парада и после - бой, бой, бой и действие. Ако загубя търпение - периодично ще пускам тука по една тема, Калиостро да ме освестява, че да не се излагам, да не губя контрол и хладнокръвно да го изчакам, като дама
кво го жалиш
падне ли ти направо му скъсай шортите
от бой де
и а после го питай кой кара влака
Ти нали си зает, а после ще почиваш?Green Light написа:Готово, бе. Аз, ести и фрискиELBI написа:дай да направим тройка ... конферентен разговор, разбира се...Green Light написа: П.П. Ести, голям образ си ти. (Маце, кефиш ма шти звънна)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На теб ли, бе? Устните?esti написа:Хахахахаа!frisky lioness написа:Що не вземем и Бейби:lol:Green Light написа:Готово, бе. Аз, ести и фрискиELBI написа:дай да направим тройка ... конферентен разговор, разбира се...
Егати ще ми се напукат устните с толкова народ бе..........да си говоря.
Я пак си помисли:lol:
Ш'ти Ослужа с гланц

демек - да не нося възелин...frisky lioness написа:На теб ли, бе? Устните?esti написа:Хахахахаа!frisky lioness написа:Що не вземем и Бейби:lol:Green Light написа:Готово, бе. Аз, ести и фрискиELBI написа:дай да направим тройка ... конферентен разговор, разбира се...
Егати ще ми се напукат устните с толкова народ бе..........да си говоря.
Я пак си помисли:lol:
Ш'ти Ослужа с гланц
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Уф, не бе, мъж си еvyara написа:Да не е жена субектътFairy of the Flowers написа:Тц, субекта не става да се смени, специален случай е, много, аз иначе хич не съм по тази част, найш колко ме боли за разни мъжове, хич.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, не мога да разбера сега!
Хем "всички са еднакви", хем "този е специален"? (въпроса е риторичен.)
Никак не ми харесва лепенето на етикети, ... като "путьо" например. Издава слабост... особено пък при такива скромни данни за случката...
Иначе не ми се връзва само това за търпението! Как така нямаш търпение! За специалните хора трябва да се въоръжиш с търпение. Щом се дърпа, никакво "бух в дълбокото"! Ако е толкова специален де, защото те много неща блестят на пръв поглед... `що не го погледнеш пак?

Никак не ми харесва лепенето на етикети, ... като "путьо" например. Издава слабост... особено пък при такива скромни данни за случката...
Иначе не ми се връзва само това за търпението! Как така нямаш търпение! За специалните хора трябва да се въоръжиш с търпение. Щом се дърпа, никакво "бух в дълбокото"! Ако е толкова специален де, защото те много неща блестят на пръв поглед... `що не го погледнеш пак?
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Re: Е, не мога да разбера сега!
окВлад написа:Хем "всички са еднакви", хем "този е специален"? (въпроса е риторичен.)
![]()
![]()
никой не лепи етикети по челата
те са си залепени и лесно читаеми
колкото и да сричаме все до тази дума ще стигнем
имам само един въпрос
когато една истинска жена иска да се чувства жена
а мъжа не и го осигурява какъв е мъжа до нея ?!
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Мерси за различното мнение. Ами, сериозно, да специален е, и ако ви кажа търпението ми колко дълго продължава, ще ми се смеете. Всъщност към нищо в живота си не съм се отнасяла с такова нежно търпение и очакване. Обаче наскоро, дори не много наскоро, направо едно бебе щеше да се роди за толкова време,(не ми се смейте) се случи нещо, което и двамата ни разтърси невероятно много и още не можем да се оправим, дори и не сме говорили нормално за това, и ми се струва, че и двамата се щадим да не разбутваме нещата повече, ама то май така няма да стане, и всъщност, това което чакам е един нормален разговор, и концепцияВлад написа:Хем "всички са еднакви", хем "този е специален"? (въпроса е риторичен.)
![]()
![]()
Неправилния избор.caliostro написа:...когато една истинска жена иска да се чувства жена
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Не верно, че на една жена каквото и трябва един мъж трябва да и го осигурява. Категорично не съм съгласна. Аз си се чувствам жена по принцип.caliostro написа: имам само един въпрос
когато една истинска жена иска да се чувства жена
Мисля, че се самозалъгваш. Виж ми картинката..Fairy of the Flowers написа:каквото и трябва един мъж трябва да и го осигурява. Категорично не съм съгласна. Аз си се чувствам жена по принцип.