Ести - това е най-впечатлителния аватар, който някога съм виждала
Котето на Ести
Котето на Ести
Не мога да не споделя - от два дни само то ми е в главата - като го видях да прави лицеви опори и петнайсе минути зяпах и ... броих колщо ще ги направи.....
Re: Котето на Ести
Ох, ама ти за аватара ми ли....lilly написа:Не мога да не споделя - от два дни само то ми е в главата - като го видях да прави лицеви опори и петнайсе минути зяпах и ... броих колщо ще ги направи.....
Да бе, и мен ме грабна от раз.
Готин е котака, спор няма.lilly написа:Не мога да не споделя - от два дни само то ми е в главата - като го видях да прави лицеви опори и петнайсе минути зяпах и ... броих колщо ще ги направи.....
А колко опори преброи? (като каза, че си броила и ми стана любопитно...)
Пък ако видиш самата ести (с аксесоарите и забравени вещи в чантата и) - колко повече дни няма да излезе от главата ти ... мани, мани...lilly написа:Не мога да не споделя - от два дни само то ми е в главата - като го видях да прави лицеви опори и петнайсе минути зяпах и ... броих колщо ще ги направи.....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
lilly написа:Не мога да не споделя - от два дни само то ми е в главата - като го видях да прави лицеви опори и петнайсе минути зяпах и ... броих колщо ще ги направи.....
1825pocti_bezobidna написа:Готин е котака, спор няма.lilly написа:Не мога да не споделя - от два дни само то ми е в главата - като го видях да прави лицеви опори и петнайсе минути зяпах и ... броих колщо ще ги направи.....
А колко опори преброи? (като каза, че си броила и ми стана любопитно...)