Анализирай това!

Все същите
Влад

Анализирай това!

Мнение от Влад »

Както подобава на един възпитан заточеник, и във връзка с предстоящото идване на Вайа Кон Диос в България, аз съм си пред компа и си мисля за едно парче на споменатата група, което Дани Клайн изпълнява по начин, който винаги кара кожата на тила ми да настръхне. Парчето се казва "Просто един мой приятел"(Just a friend of mine). Освен че е много страстно (според мен! не ме замеряйте с тежки предмети - въпрос на вкус :-) ), много ме интригува с текста си. Ще си позволя да постна за тези, които евентуално не са се заслушвали, един мой (любителски! напомням ви какво ми обещахте за тежките предмети ... :-) ) превод. Тъй като днес някои дами достигнаха върхове в тълкувателното изкуство, на които и самият мистър Холмс би завидял, надявам се да ми помогнат в разнищването на тази мижава загадчица! Особено много бих се радвал на помощ от страна на мъжката част от обитателите на "забранения град"! Аз имам някаква бегла идея, какво е искал да каже текстописеца на Дани с този набор от думички, но ще ви я споделя някъде по средата на тълкуването, за да не ви давам грешна посока. И така, превода (я, за всеки случай, приберете ножа и пепелника в шкафа! :grin: ):

"Просто един приятел"
Vaya Con Dios
Стихове: Д. Шувъртс

Той каза "Бейби, как те викат?
Нова ли си в този град?
Откакто ти влезе тук,
нещата не изглеждат както обикновено!
Какво ще кажеш да поостанеш наоколо?"
Мястото бе тъмно и бенда дънеше яко.
Гласът му звучеше някак сухо.
Той каза "Кой е този със смешната усмивка?"
Тя каза: "Той е просто един приятел."

Приказваха малко, но пиха повече.
Докато вечерта си отиваше.
Мястото се запълни с хора и въздуха стана горещ.
Той каза "Нека поизлезем малко навън..."
Нощта бе ясна и вятъра бе мек.
Те вървяха рамо до рамо.
Той каза "Кой е този дето ни следва така?"
Тя каза "Той е просто един приятел."

Той беше добър и нежен, но достатъчно необуздан,
и й достави истинска наслада.
Тя каза "Спри, моля те, не мога повече!
Имам чувството, че ще умра!"
Той я изпрати до дома в ранната утрин.
Тя каза "Моля те влез с мен!"
Той каза "Кой е този дето облича престилка?" //лекарска престилка или пелерина (тога)
Тя каза "Той е просто един приятел."
Той каза "Кой е този дето облича престилка?"
Тя каза "Нали нямаш нищо против?
Той е просто един приятел."

Та това, което ме мъчи е: Кой е този тайнствен "просто един приятел"?
Аватар
Semiramis

Re: Анализирай това!

Мнение от Semiramis »

хм...
а ти кой си?
чета те днес и странно прилягаш тук, ми направи впечатление
:-) Привет!

Много обичам песента. Изправя ме на нокти. Имам си и догадка. Сърбят ме пръстите да я напиша, но ще чакам до утре. не, няма да чакам
Може ли да му пишеш странна усмивката?
и, странно, аз винаги съм я чувала по друг начин
странния пич си стои по халат вкъщи си
извратено някак, и тръпчиво
и сто хиляди благодарности за линкчето.
за превода - също
аз, някак, винаги го чувам с по-малко думи. само "Просто приятел" и т.н.
но пиша с много повече

може и да греша
имам приятелка, с която не можем да се разберем какво става накрая на "Мемоарите на една гейша" и на "Захир"
тя вижда каквото си иска според мен
а аз на трето гледане на един филм разбрах, че краят е хубав...по-хубав отколкото можех да допусна.

песента свърши, а аз още я чувам.
Наздраве и лека нощ!
Влад

Мнение от Влад »

:0ff:
Semiramis написа:...
благодаря ти, много си мила! (Влюбвам се в този форум!)
/Off

Ами "funny smile" може да е смешна, но във връзка с моята си идейка, ми се струва по-вероятно да е странна ...
Относно "просто приятел", така е, но не ми се връзваше ритмиката ...

ако позволиш да те цитирам:
"Наздраве!"!!!
:-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Хъмхъм... да видим. :-)
Нямам много време да помисля, но този не е един човек и не е определен човек/хора.
странна усмивка...
следва ги...
наметало...
По-скоро символ на нещо. Смърт? Съмнение? Не, смъртта е жена (защо ли?)
Хъммм... Да не е самият той, гледайки се отстрани?
Първо й се усмихва. После я следва. След това си тръгва, когато тя го кани да остане...И просто са приятели, какво? Или пък той се раздвоява. Но защо и двамата го виждат? И защо той не пита просто "кой е този", а го описва какво прави и как изглежда?
От друга страна тя е на ново място, пък толкова приятели наоколо....
Може би той винаги ще се съмнява. В миналото й? В себе си?
А тя ще гледа да го успокои. Защото го иска. Само него, а всички останали са без значение.
Това последното ми харесва най-много. Спирам с разсъжденията.
Семирамис е права. Прилягаш тук. В "забранения град" :lol:
Лека нощ! :cool:
Изображение
esti

Мнение от esti »

Обикновено стигне ли се до въпрос "Какво иска да каже автора", отговорът е "Само той си знае".
Обикновено идеята на "загадките" е всеки сам да си намери отговор за себе си - така както го чувства.
В тази песен "приятеля" би могъл да бъде - миналото на момата; разума; задръжките; комплексите; интуицията; ............
Или просто не са си пили лекарствата тези двамата и виждат разни работи.:lol:
опърничава

Мнение от опърничава »

Направо не е честно! За накриво не знам.
Сядам преди малко да работя на копма и си казвам - Я, да взема да се почерпя с една минутка в клуба и те ти тази тема. Направо наля масло в огъня. Преди няколко дена билетите за концерта свършиха буквално пред очите ми.
Относно търкуването на любими песни и не само песни, а любимости - като го изтълкуваш любимото нещо то продължава ли да ти е любимо? Както при любовта - като си я обясниш тя продължава ли да е любов? В този ред на мисли какво значение има кой е приятелят? Не е ли по- важно, че песента ти въздейства по този начин.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Ако позволиш една лека поправка

Мнение от Remmivs »

He said: who's that guy in the dressing gown?

Е по-скоро: Той попита, кой е този в халата?

Песента е страшна, наистина!

А приятелят, според мен, е никой друг, освен този, който всяка жена носи в себе си. Като мечта. Като фантазия. Като непостижимото.

PS
BTW, защо "забранения град"? Тука няма императори, нито пък порти. Тук по-скоро е слънчевия град, защото, по мое скромно мнение, преобладаващите усмивки го огряват като водопад от слънца. А ние всички заедно и поотделно сме просто един Незнайко. :cool:
Влад

Re: Ако позволиш една лека поправка

Мнение от Влад »

Remmivs написа:...
BTW, защо "забранения град"? Тука няма императори, нито пък порти...
Трябва да попиташ китаец. Забранения град не е императора нито портата. Не е това, което показват тъпите американски блокбастъри.
Забранения град е тайна. Съкровена, добре пазена, интимна тайна. Също легенда. Описван само в стихове. И то не от всеки. Нещо светло, чисто, абсолютно и едновременно с това недостижимо. Идеал. Много ми харесва това тълкуване на израза. Като символ за невъзможната любов... (спокойно можете да ми кажете: "иди па се лечи!") Няма да ви дразня повече с тази метафора ако не ви харесва, но аз влагам само хубави чувства в нея.
По повод песента на Дани Клайн - заредена е с мистика, но тъмна мистика, възбуждаща като стаената опасност на натежалото в олово небе преди буря. Изпълва ме с много такива чувства. Би ми било интересно да разбера как въздейства на присъстващите тук готини и интелигентни хора. Убийте ме с камъни за тази ми волност! :grin:
esti, това за лекарствата ми хареса, наистина! :-)
Remmivs, предполагам че едното възможно тълкуване е твоето. Другото, което определено много ми харесва е на Вяра.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Влад написа:Трябва да попиташ китаец. Забранения град не е императора нито портата. Не е това, което показват тъпите американски блокбастъри.
Забранения град е тайна. Съкровена, добре пазена, интимна тайна. Също легенда. Описван само в стихове. И то не от всеки. Нещо светло, чисто, абсолютно и едновременно с това недостижимо. Идеал. Много ми харесва това тълкуване на израза. Като символ за невъзможната любов... (спокойно можете да ми кажете: "иди па се лечи!") Няма да ви дразня повече с тази метафора ако не ви харесва, но аз влагам само хубави чувства в нея.
По повод песента на Дани Клайн - заредена е с мистика, но тъмна мистика, възбуждаща като стаената опасност на натежалото в олово небе преди буря. Изпълва ме с много такива чувства. Би ми било интересно да разбера как въздейства на присъстващите тук готини и интелигентни хора. Убийте ме с камъни за тази ми волност! :grin:
esti, това за лекарствата ми хареса, наистина! :-)
Не мисля, че е точно така. Всъщност забранения град е просто забранен град. Място, в което простолюдието не влиза. И е бил такъв хиляди години. Гледам предимно Дискавъри и НГ, btw. Та, лично за мен, алюзията със съкровена и интимна тайна ми се губи малко, а още повече връзката със забранено за простолюдието място. За мен е тъкмо обратното. :cool:

Има ли светла мистика? :grin:

:idea: А приятелят може и да е нашето вътрешно огледало. Нещо като това, в което се огледа Люк Скайуокър в Империята. С други думи нашият вътрешен страх.

Yoda fear quotes:

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Named must your fear be before banish it you can.

PS
За страстта и опасността от натежалото като олово небе пък на мен ми дойде друга песен наум - суперлюбим мастърпийс на Мейдън.

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=138
Последно промяна от Remmivs на 02.06.07, 00:25, променено общо 1 път.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа:Хъмхъм... да видим. :-)
Нямам много време да помисля, но този не е един човек и не е определен човек/хора.
странна усмивка...
следва ги...
наметало...
По-скоро символ на нещо. Смърт? Съмнение? Не, смъртта е жена (защо ли?)
Хъммм... Да не е самият той, гледайки се отстрани?
Първо й се усмихва. После я следва. След това си тръгва, когато тя го кани да остане...И просто са приятели, какво? Или пък той се раздвоява. Но защо и двамата го виждат? И защо той не пита просто "кой е този", а го описва какво прави и как изглежда?
От друга страна тя е на ново място, пък толкова приятели наоколо....
Може би той винаги ще се съмнява. В миналото й? В себе си?
А тя ще гледа да го успокои. Защото го иска. Само него, а всички останали са без значение.
Това последното ми харесва най-много. Спирам с разсъжденията.
Семирамис е права. Прилягаш тук. В "забранения град" :lol:
Лека нощ! :cool:
Само да се вметна - при Пратчет Смърт е ТОЙ :grin:

А за песента... много е готина. Въупште, Вая кон Диос ме кефи максимално. И може би затова никога не съм се опитвал да вникна толкова надълбоко в текста... щото винаги се оставям на музиката...

Единствената им песен, на която знам (почти) текста е Пуерто Рико... И тя също е много...ъъъ.... наелектризираща... с това "there's danger and love in the air"

Това си ми е стара слабост... или пък сила... оставям се на музиката и никога не търся текста и не се опитвам да го разбера... може би е грешка, не знам...

ПП. Ще ходи ли някой друг освен мен на концертото не разбрах?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Само да се вметна - при Пратчет Смърт е ТОЙ :grin:

А за песента... много е готина. Въупште, Вая кон Диос ме кефи максимално. И може би затова никога не съм се опитвал да вникна толкова надълбоко в текста... щото винаги се оставям на музиката...

Единствената им песен, на която знам (почти) текста е Пуерто Рико... И тя също е много...ъъъ.... наелектризираща... с това "there's danger and love in the air"

Това си ми е стара слабост... или пък сила... оставям се на музиката и никога не търся текста и не се опитвам да го разбера... може би е грешка, не знам...

ПП. Ще ходи ли някой друг освен мен на концертото не разбрах?
Само да вметна - въобще в англоговорящата култура е той.

Е не мога да отида на всички концерти егати. Макар, че честно да си призная и на Вая ми се ходи. Напомнят ми за студентството, а и наистина имат страхотни парчета. Аз пък се сетих за Гърлс донт крй фор Луи и Хей на-на-на.

PS
Пък аз като харесам музиката и винаги се заслушвам в текста. :grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа:
Само да вметна - въобще в англоговорящата култура е той.

Е не мога да отида на всички концерти егати. Макар, че честно да си призная и на Вая ми се ходи. Напомнят ми за студентството, а и наистина имат страхотни парчета. Аз пък се сетих за Гърлс донт крй фор Луи и Хей на-на-на.

PS
Пък аз като харесам музиката и винаги се заслушвам в текста. :grin:
Кво ми дреме за англоговорящата? Пратчет си е Пратчет :blum:

What's a woman беше това, което ме зариби още по казармено време... Еееххх... спомени :grin:

ПП. Слава богу не всички сме еднакви :blum:

ППП. Кога ще пием по бира с теб? Забравихме се нещо...

Влад

Мнение от Влад »

:0ff:
Remmivs написа:... Всъщност забранения град е просто забранен град ...
Съвършено вярно!
Коледа е просто 23 срещу 24 декември вечерта.
Рождения ти ден е просто кратно на 365 число дни изминали от живота ти.
Самия живот е просто това което се случва преди смъртта ...
:grin: :grin: :grin:
/0ff
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Влад написа:Съвършено вярно!
Коледа е просто 23 срещу 24 декември вечерта.
Рождения ти ден е просто кратно на 365 число дни изминали от живота ти.
Самия живот е просто това което се случва преди смъртта ...
:grin: :grin: :grin:
/0ff
А нима не са? :cool: С малка поправка за РД поради пустата некратност (в точно дни) на периода на Земята, а и заради забавянето/нарастването му (на периода, не на РД, макар че и последното понякога се забавя и, мамка му, винаги нараства :blum:).

Имам малка грешка в таймскейла (не са хиляди, а стотици годините), но не и в символиката на Забранения град:

http://en.wikipedia.org/wiki/Forbidden_City

Symbolism
The ten statuettes on the roof ridge of the Hall of Supreme Harmony.

The design of the Forbidden City, from its overall layout to the smallest detail, was meticulously planned to reflect philosophical and religious principles, and above all to symbolise the majesty of Imperial power. Some noted examples of symbolic designs include:

* Yellow is the colour of the Emperor. Thus the roofs in the Forbidden City all bear yellow glazed tiles. The only exception is the library at the Pavilion of Literary Profundity (文渊阁), which had black tiles because black was associated with water, and thus fire-prevention.
* The main halls of the Outer and Inner courts are all arranged in groups of three - the shape of the Qian triagram, representing Heaven. The residences of the Inner Court on the other hand are arranged in groups of six - the shape of the Kun triagram, representing the Earth.
* The sloping ridges of building roofs are decorated with a line of statuettes. The number of statuettes represents the status of the building - a minor building might have 3 or 5. The Hall of Supreme Harmony has 10, the only building in the country to be permitted this in Imperial times. As a result, its 10th statuette (called a "Hangshi", or "ranked tenth" Chinese: 行什; Pinyin: Hángshí), is also unique in pre-modern buildings.

Всъщност, уважавам правото ти на мнение както и твоята представа за нещата. Но тя не е точно моята такава. Което не пречи да ти кажа наздраве! :wine: :cool:
Влад

Ти май наистина не разбираш, а? :-)

Мнение от Влад »

Наздраве!
Уважавам хората на здравия разум!
Казват, че вълшебството свършвало там...
Може би където гледката на човек говорещ си с роза, предизвиква само
асоциация за бели облекла с много дълги ръкави и копчета на гърба.
:grin:
Тайм скейла е последното нещо, което би ми направило впечатление в теб. Винаги по-важен е тайм тейбъла!
Харесва ми позата, която си заел.
Както се казва, който на двадесет години не е бил циник, няма сърце.
Но който след двадесет години продължава да е, няма акъл!
:grin:
Наздраве!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Едно от нещата, които ще ти кажа и е, че бърз(к)аш със заключенията си за мен, според мен (тавтологията е нарочна :grin:).
Второто е, че циниците всъщност са тръгнали от най-големите мечтатели търсещи хора посред бял ден с факла в ръка на агората. Какво влагаме ние днес в кучешката гледна точка е съвсем друг въпрос.
Третото е лека нощ!

:cool:
Влад

Мнение от Влад »

Remmivs написа:...циниците всъщност са тръгнали от най-големите мечтатели търсещи хора посред бял ден с факла в ръка на агората...
Нормалните хора просто се връщат.
Лека, друже!
Всичко прибързано е грешно.
Не бързам.
Понеже ми отне много години да спра.
Аватар
doktorka

a na men

Мнение от doktorka »

Влад написа:
Remmivs написа:...циниците всъщност са тръгнали от най-големите мечтатели търсещи хора посред бял ден с факла в ръка на агората...
Нормалните хора просто се връщат.
Лека, друже!
Всичко прибързано е грешно.
Не бързам.
Понеже ми отне много години да спра.
първото ,което ми дойде на ум е ето това

линк

простооооо...едно към едно...
съвсем "прозаично"...
никаква лирика и мечтателност...

обаче филмът си го бива
( и Analize this i one night at mcCool's)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

a да...
чух текста...

мъж и разбира се.

dressing gown e домашен халат.
и всъщност рефрренът в цялата песен е последният ред от песента...
;)

и понеже идеята е реминисценция на нещо дето се е случило,нали така?...
затуй вместо "пича" да я пита :"ти имаш ли си мъж?..и тя д аму отговаря...3-4 ...пъти през нощта...

девойката му дава отовор накраяяяя...а го използва като рефрен ,щото е спомен...нали тъй?

кратко ясно и изчерпателно.

да не говорим ,че халатът на Артър Дент е изкл известен...:blum:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Прочетох текста...
И не разбирам кво толкова го мислите.
Класически случай на "Жена, ако си ми приятел, ще кажеш, че си ми сестра" :grin::grin::grin:
Само с разменени роли :grin:

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Gaspode написа:Прочетох текста...
И не разбирам кво толкова го мислите.
Класически случай на "Жена, ако си ми приятел, ще кажеш, че си ми сестра" :grin::grin::grin:
Само с разменени роли :grin:
:metal:

и аз туй казвам..;)
Влад

Мнение от Влад »

doktorka написа:...dressing gown e домашен халат...
Ами домашен е :-) . Заблудил съм се защото извадих текста от самата песен,
а не знам за вас, но на мен в края все ми се струваше "who's that guy that's dressing gown",
т.е. dressing като глагол "кой тоя дето облича ...". Но това всъщност не променя нещата кой знае колко...
Халатът на Артър не беше ли хавлия? Четейки "пътеводителя", винаги съм си го представял като хавлиена кърпа...
Но, разбира се, не съм чел в оригинал, човек се учи докато е жив ... (Лека му пръст на Дъглас Адамс, невероятен човек!)
doktorka, под реминисценция имаш ли предвид, че девойката си фантазира или истинска халюцинация?
Нещо, типа това което казва esti за хапчетата? :grin:
Gaspode написа:"Жена, ако си ми приятел, ще кажеш, че си ми сестра"
:grin: :grin: :grin: Ей `тва е фолклора! :rotfl24:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Влад написа:
doktorka написа:...dressing gown e домашен халат...
Халатът на Артър не беше ли хавлия? Четейки "пътеводителя", винаги съм си го представял като хавлиена кърпа...
Gaspode написа:"Жена, ако си ми приятел, ще кажеш, че си ми сестра"
:grin: :grin: :grin: Ей `тва е фолклора! :rotfl24:
Според мен дофтурката има изнапредвид халата, с който Артър се разхожда в първата утрин... и с който легна в калта пред булдозерите, докато шафиьорите на булдозерите обсъждаха дали той представлява опасност за душевното им здраве и дали профсъюзите ще успеят да им докарат пари от това :grin::grin:

ПП. Ето я споменатата по-горе песничка Пуерто Рико
Мнооого ме кефи
И другите песни също де... :grin:

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

=doktorka, под реминисценция имаш ли предвид, че девойката си фантазира или истинска халюцинация?
Нещо, типа това което казва esti за хапчетата? :grin:

не...
спомня си.

а Артър е с хавлиен домашен халат..;)..
нали им трябваше хавлия
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Влад написа:
Та това, което ме мъчи е: Кой е този тайнствен "просто един приятел"?
Влад, и на мен ми хареса, както и превода ти. Спокойно. Ние тук мъжете само ги целуваме:-):kiss: Никакви ножове и пепелници:winkw: Питай докторката:grin:

А "онзи" е нейният ангел-пазител:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Влад, и на мен ми хареса, както и превода ти. Спокойно. Ние тук мъжете само ги целуваме:-):kiss: Никакви ножове и пепелници:winkw: Питай докторката:grin:

фриски...
:kiss::kiss::kiss::kiss:

колко съм ошашавена!
целуфффффки разбира се...

ЦЕЛУФФФФФКИ Влад....

( ама ти си мислиш че се шегувам....аз си ги раздавам,нали бе мъже?)
Влад

О, не съм допускал подобно нещо! :-)

Мнение от Влад »

Дами, благодаря ви! Приемете от мен :flowers:

Това с ангела хранител, също много е красиво!
Чак ме е срам, всички вие си представяте само красиви неща във връзка с това парче, а аз с моето долно подсъзнание ... разни сюжети като от филма "Месо".
:shy: :shy: :shy:
Последно промяна от Влад на 02.06.07, 09:12, променено общо 1 път.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

doktorka написа: ( ама ти си мислиш че се шегувам....аз си ги раздавам,нали бе мъже?)
Бе истината е, че повече приказваш... ама ти е простено де, щот` то е зарад разстоянието... :blum:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: О, не съм допескал подобно нещо! :-)

Влад написа:Дами, благодаря ви! Приемете от мен :flowers:

Това с ангела хранител, също много е красиво!
Чак ме е срам, всички вие си представяте само красиви неща във връзка с това парче, а аз с моето долно подсъзнание ... разни сюжети като от филма "Месо".
:shy: :shy: :shy:
Като каза долно, а не болно, та си помислих, че си представяш....разни тройки:grin::winkw:

Влад, харесваш ми:-) (това няма нищо общо със секса и тройките. Да уточня, за да не стават грешки в тълкуванията, а и аз по принцип съм си обяснителна:-))
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Влад написа: Това с ангела хранител, също много е красиво!
Дабеда. Представят си те ангел хранител... ето такъф:

Изображение

:grin::grin:

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Gaspode написа:
doktorka написа: ( ама ти си мислиш че се шегувам....аз си ги раздавам,нали бе мъже?)
Бе истината е, че повече приказваш... ама ти е простено де, щот` то е зарад разстоянието... :blum:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

:kiss::kiss::kiss:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Gaspode написа:
Влад написа: Това с ангела хранител, също много е красиво!
Дабеда. Представят си те ангел хранител... ето такъф:

:grin::grin:
Кво му е на този:blink::shocked: Много си е готин. Един такъв отнесен и меланхоличен. Не от този свят...Само дето някой му е гепил панталона и ......пищовите под мишниците със се кобурите барабар:lol::lol::winkw:

Сетих се за Джон Траволата...Беше невероятен ангел:-)
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Сетих се за Джон Траволата...Беше невероятен ангел:-)
Джен Траволта просто си е много готин, къвто и да го играе.
И на каквато и да е възраст..:grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:
Верно беше готин ангел... циничен един такъв... :grin:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Точно :good: А когато започнаха да му падат перата, а, а..... страхотна сцена. Готин филм:grin::cool:
Изображение

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

frisky lioness написа: Точно :good: А когато започнаха да му падат перата, а, а..... страхотна сцена. Готин филм:grin::cool:
И коремчето дето си отгледа не беше за изпускане! :lol:

Изображение
Последно промяна от maggot на 02.06.07, 09:19, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Кво му е на този:blink::shocked: Много си е готин. Един такъв отнесен и меланхоличен. Не от този свят...Само дето някой му е гепил панталона и ......пищовите под мишниците със се кобурите барабар:lol::lol::winkw:

Сетих се за Джон Траволата...Беше невероятен ангел:-)[/quote]

къде тия кобури ги видя?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

:lol:
мисля че оня пич от песента...
му е през оная работа през цялото време кой е оня приятел
сега това че оня не може да го вдигне
халата де
или престилката
си е баш негов проблем
пича от песента си е навъртял на пръстче малко че ще му резне главата на това пиунце и си го разковава с оня приятел или без оня приятел
общо взето секс като на обществено място
това че един или повече ще гледат все тая
нека гледат нека се учат :rotfl24:

може и да я транжирал...
за да си слага оня престилката и да запретва ръкави за да чисти и да мие
малко е садо мазо тва
но как дойде
кво толкова :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

maggot написа:
frisky lioness написа: Точно :good: А когато започнаха да му падат перата, а, а..... страхотна сцена. Готин филм:grin::cool:
И коремчето дето си отгледа не беше за изпускане! :lol:

Изображение
Той Джон изобщо , въобще, дори, даже не е за изпускане:grin::winkw:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

doktorka написа:

къде тия кобури ги видя?
Тама е работата де, че няма кобури, щот някой ги е вдигнал заедно с пищаците:grin:
Изображение

Публикувай отговор