Jolee написа:Оф хорица. Помагайте, кой със смях, кой сериозно. Както ви допадне. Въпроса не е жизненоважен, но ме човърка. Да седя и чета във форума, пиша си с вас, но пак си ме човърка и немога да се абстрахирам.
Аз съм мнооооооооого търпелива. Чак си се чудя. Да смейте се. Поглеждам се и си казвам абе ти защо така? Замислила съм се защото стандартният ми подход е следният: търпя, търпя и накрая просто тихомълком късам и хвърлям без връщане назад. Тук става въпрос за всичко. От дрехи до хора. Да ама започвам да се замислям докога така и какво може да се направи, зада се промени положението. Човъркам се, мълча си и въобще имам усещането, че по-пасивен тип от мене няма. Целият парадокс е че около мен хората остават с точно обратното впечатление.
Добре де може и да съм в начален стадий на параноя или раздвояване на личността, но поне да го чуя от вас : независими сте все пак
Та търпеливи ли сте? Доколко? Кога се изчерпва и как реагирате? Последствия ?
мен шизофренията явно ме е хванала отдавна

в работата съм търпелива, усмихната, разбираща. понякога повишавам тон, карам се и т.н. ама то част от работата. общо взето работата и личния ми живот са строго разграничени.
сега, аз примерно обицата ще се върна да я потърся. подарък са от мъж ми /съвсемобикновенни сребърни, да не помисли Боев, че зарад 3 каратовите диаманти ще се върна

/ и ще ми е мъчно. или ако губя поне да загубя и двете, за де не се дразня
Аз съм търпелива, до едно известно време, направо добричка и после се изнервям гранде и ада се изсипва. Метаморфозата от мила и добра до нещо хъм....ай ще пропусна милите определения на "лошави люде" е бърза.
Да съм така търпелива с хората като теб не мога - ни в работа, ни в личен живот. Предпочитам да надам вой, че нещата не ми харесват, че не вървят както трябва и май май изгорените мостове са малко.
Последствията - знам ли, не зная как би било иначе.
А ти защо се притесняваш от търпението си? Аз от толкова години се уча на търпение......