Как съчетавате електронното си ежедневие с работното такова?
Щото аз нещо почвам да се задъхвам - мейли, соц. мрежи, клубове...
Как смогвате, а?
Я да ви попитам
Re: Я да ви попитам
Трите "В"!!!pocti_bezobidna написа:Как смогвате, а?
Внимание
Водка
Виагра
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щом работата ми пречи на клубния живот, зарязвам работатаpocti_bezobidna написа:Как съчетавате електронното си ежедневие с работното такова?
Как смогвате, а?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
не смогвамpocti_bezobidna написа:Как съчетавате електронното си ежедневие с работното такова?
Как смогвате, а?
аз на работа нямам нет
само тамагочита
електронното ми общуване се свежда до...
не твърде ангажиращ лаф с готини
дами и господа
и да пиша някой фото-пис
белким зарадвам някой дето не ходи често
насам-натам
ся в момента точно това прая
вчера ходихме в...
абе момент само
pocti_bezobidna написа:Как съчетавате електронното си ежедневие с работното такова?
Как смогвате, а?
канцелирала съм работното ежедневие. за малко, преди да ми се е усладило да мързелувам
Аааа, никкъв проблем. Сутрин с кафето чета вестници, както и книги на компа (в паузите за обед, примерно), слушам радио, ТВ-то може да пусна по-късноpocti_bezobidna написа:Как съчетавате електронното си ежедневие с работното такова?
Как смогвате, а?
Виж, дразня се като звънне телефона.. Като имам толкова видове комуникатори, що пък да говоря по телефон??
ИНТЕРНАВТИТЕ интернаВтченца ли раждат?4avdar4e написа: се превръщам в интернавт
- Green Light
ами на мене не ми е много трудно. Седят ми отворени нещата по които работя. Бачкам, бачкам после малко почивка с вас или пък кафенце с разтоварващо даване на акъл. Поемате всички глупости които съм в състояние да сътворя и никой досега един лев не ми е взел. Калиостро се усеща отвреме на време обаче аз толко лесно не давам. Ако обаче почна да ги пиша такива на клиентите едва ли ще се размина безплатно.
Като почне да ми пуши главата от глупости и бачкане, отварям малко форумите, за да си отвлека малко мислите.... Инак нямам проблем с куто и скайпа и си чаткам, докато работя. Май е въпрос на навик основно.
La donna e mobile