И на тия да им...

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

И на тия да им...

Мнение от maggot »

03.06.2007
10:15 - измих чиниите и вся осталная посуда.
12:20 - излязохме с детето да се черпим пастички
14:10 - прибрахме се и решихме че е време за баня.
14:15 - Няма топла вода!
16:30 - още няма топла вода
17:30 - все още няма. Използвахме възможността за жокер "обади се на приятел" и разбрахме, че имало "планирана авария". Бе как ги планират тия аварии се в почивните дни, бе?
19:30 - топла вода вече не се надяваме да има през този ден. Започваме голямото топлене - 2 тенджерки в легена и кой както успее да се подмие.
Връщаме се в несъществуващите си спомени към първата световна.
22:00 - лягаме изтощени от физическото и психическото напрежение.

04.06.2007
06:15 - разбира се, топла вода все още няма. Би било равнозначно на чудо ако някой си беше размърдал задника да оправи нещата посреднощ. Ако се беше случило, със сигурност щях да стана най-ревностната вярваща.
08:30 - в службата съм. Не стига, че ми е мърляво от това дето имаше само един почивен ден, ами от всичкото на горе без топлата вода съвсем се осраха нещата. (Няма да се извинявам за френския!)
09:30 - след като съм изчакала достатъчно в съответните държавни институции и фирми да си изпият на спокойствие кафето и да не ми се налага да слушам гневни подвиквания по въпроса, се обаждам в Софийска Вода. Препращат ме към Топлофикация АД.
09:45 - след няколко безуспешни опита да се свържа, най-накрая вдигат телефона. Нямали информация. Да, знаели, че има ремонт в района, но си нямали и на идея кога ще свърши всичко. Да съм се обадела в Топлофикация София.
09:50 - Звъня в топлофикация София. Никой не вдига. Т.е. - дава заето.
09:55 - заето
........
10:15 - заето
10:25 - Най- накрая! Вдигат! Нямат информация. Същите глупости като предишните. Дадоха ми телефона на 1-ва Магистрала, които отговаряли за нашия район - тях да съм питала.
10:35 - В 1-ва Магистрала явно са ударили по една магистралка, щото никой не вдига.
10:45 - същото - сигнал "свободно".
11:20 - УРА! Ефекта от магистралката явно е отминал, защото се обаждат. Но само за да ми кажат, че аз не съм в техния район. Колежката била объркала.
11:30 - чудя се да започвам ли одисеята отначало или просто да скоча от прозореца за да се оттърва от цялата тази мъка?

"Българийо, за тебе те умряха...."
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: И на тия да им...

Мнение от frisky lioness »

maggot написа:

"Българийо, за тебе те умряха...."
Нашата топлофикация се оля малко с цените на топлата вода, така че вече повече от 1/2 година сме на бойлер. Никакви грижи:grin: Ай,....си гледат работата. На път сме да спираме и парното...м@мк@ им :guns: :hammer: :rant:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

В устата! В устата! :mad:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

12:03 Топла вода все още няма :crying::crying:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Може би те точно това искат, заговор, само чакат да се метнеш и веднага всичко ще се оправи, Тока и топлата вода никога няма да спират, сметките ще започната да намаляват, чиновниците ще станат любезни, ДОО ще стане 15%, а водата ще се плаща само ако искаш да е минерална с опция в неделя да е газирана с вкус на лимон.
Звенения

Мнение от Звенения »

Green Light написа:... с опция в неделя да е газирана с вкус на лимон.

12:15 - дотук само опцията с кубчетата лед е налична от крана, на който някой непрокопсаник е маркирал червено :mad: :mad: :mad:
12:17 - Кога ще потече лимона! За газове не съм примрял?
12:18 - Питкин, довечера яхинг на Хонден и маршен към Практикеррррен за бързовари!??? :rotfl24:
12:19 -Сериозно, тия неща с гела и крилцата, потта на колко процента я попиват?
:-)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

11:30 - чудя се да започвам ли одисеята отначало или просто да скоча от прозореца за да се оттърва от цялата тази мъка?

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
бой!
Звенения

Мнение от Звенения »

doktorka написа: :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Мнооо смешно! :mad:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Звеневия написа:
doktorka написа: :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Мнооо смешно! :mad:
ми много,та....
прочети как го е написала...

и ти с воите ледени кубчета душа...
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Fidgety

Мнение от Fidgety »

Инак как ще оцениш това благо, дет го заплащаш на цената на водата в оазис, аааааааааа? :grin:
La donna e mobile
Публикувай отговор