ОМ!!!
ОМ!!!
Бихте ли споделили, какво точно изричате(или приблизително), когато ви е до козирката? 
- Piqndurnik
Re: ОМ!!!
пуки махлуЗвеневия написа:Бихте ли споделили, какво точно изричате(или приблизително), когато ви е до козирката?
а... когато ми е до очилата друго казвам
- Green Light
Дядо мраз да ти бутне комина дано, идиот такъв, проcтак, кретен, глупак, олигофрен селски, магаре, жираф крастав, cлон, чук, кон, циганин, шибан педал! Като ти порасне пишката , да си я завреш отзад, бе жергубелясъла олигифренясъла махарабадуба такава!
Макар авторството да не е мое, държа да кажа, че ми го споделиха не във второ лице. Дано ти сърши работа. Имам и още едно
Базираики cе на фундаментални разбираниа и имаики предвид хетероcекcуалното развитие на мозъчната клетка на човечеството като цяло и на Нашата в частност, бих ли могъл да упражня cекcуалните cи възможноcти върху индивида който ви е родил!
Макар авторството да не е мое, държа да кажа, че ми го споделиха не във второ лице. Дано ти сърши работа. Имам и още едно
Базираики cе на фундаментални разбираниа и имаики предвид хетероcекcуалното развитие на мозъчната клетка на човечеството като цяло и на Нашата в частност, бих ли могъл да упражня cекcуалните cи възможноcти върху индивида който ви е родил!
Те това ако успееш да го възпроизведеш в задръстване примерно, пИчелиш палмата на първенствотоGreen Light написа: Базираики cе на фундаментални разбираниа и имаики предвид хетероcекcуалното развитие на мозъчната клетка на човечеството като цяло и на Нашата в частност, бих ли могъл да упражня cекcуалните cи възможноcти върху индивида който ви е родил!
- сър Айвънхоу
Обикновено, стандартния набор ругатни и псувни...Звеневия написа:Бихте ли споделили, какво точно изричате(или приблизително), когато ви е до козирката?
Ама ако стигне над козирката... действам... няма нужда от думи...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Re: Настава едно мълчание,
Чакай, чакай! В смисъл че като млъкнеш ти, чак се плашиш какво може да направиш, така ли?Remmivs написа:което мен лично много ме плаши.
Нервират те, нервират те, нерви, адреналин здраво до козирката, изправяш се кръвта се дърпа от лицето, устните и скулите отпуснати и спокойни очите гледат ведро. Мълчиш а в тебе един глас- мале, сега какво може да стане. Почваш да се плашиш, страха се надига на вълни, адреналина вече е в процес на ядрен синтез и... Брато, дано да си близо до щанги или болксова зала в такъв момент.
п.п. Много ми е или фантазията или кафето.
Нищо. Опитвала съм, ама се почувствах някак неловко, да псувам съдбата си.Звеневия написа:Бихте ли споделили, какво точно изричате(или приблизително), когато ви е до козирката?
Re: Настава едно мълчание,
Дано!Green Light написа:Чакай, чакай! В смисъл че като млъкнеш ти, чак се плашиш какво може да направиш, така ли?
Нервират те, нервират те, нерви, адреналин здраво до козирката, изправяш се кръвта се дърпа от лицето, устните и скулите отпуснати и спокойни очите гледат ведро. Мълчиш а в тебе един глас- мале, сега какво може да стане. Почваш да се плашиш, страха се надига на вълни, адреналина вече е в процес на ядрен синтез и... Брато, дано да си близо до щанги или болксова зала в такъв момент.
п.п. Много ми е или фантазията или кафето.
1. уволнен сиЗвеневия написа:Бихте ли споделили, какво точно изричате(или приблизително), когато ви е до козирката?
2. заминавам в солун за уикенда с приятели. ти плати тока, водата и телефона, заведи кучето на ветеринар, а децата - на рождения ден на митко
3. абе, педал смачкан, кой ти е дал книжка?!?!
just perfect
- Green Light
4. Марш в леглото!bead_ написа:1. уволнен сиЗвеневия написа:Бихте ли споделили, какво точно изричате(или приблизително), когато ви е до козирката?
2. заминавам в солун за уикенда с приятели. ти плати тока, водата и телефона, заведи кучето на ветеринар, а децата - на рождения ден на митко
3. абе, педал смачкан, кой ти е дал книжка?!?!
хъъъммммм, ако е добавка към т. 2.Green Light написа: 4. Марш в леглото!
иначе самостоятелно не ми се е случвало. дечковците са добри. засега (както ме успокои един по-опитен клубар):winkw:
just perfect
Re: Да внесем малко академичен уклон
Remmivs написа:http://media.abv.bg/img.phtml?id=195367
Re: Да внесем малко академичен уклон
Тия имат лека фактическа неточност - Камата не използва думичката "п1чка". Използва една малко по-сосна, така че да му се напълни устата и да почувства цялата красота, пълнота и ... не знам още какво там на това, дето изричаRemmivs написа:http://media.abv.bg/img.phtml?id=195367
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Kато стигне до козирката и решавам да мина на бираЗвеневия написа:Бихте ли споделили, какво точно изричате(или приблизително), когато ви е до козирката?