Боев, не съм писала, че сме пускали обява от един ред. Да, действително нямат шанс тези които:БоЕВ написа:Дарки, кака, що ли не съм изненадан, поне от това което пишеш до тук съдя, че едва ли някой има шанс, ако го събеседваш ти!...наемахме млади търговски специалисти и...![]()
Сори, ама до това което си написала са стигнали хиляди средностатистически българи!
А, образованието, образованието е много дълга и съвсем различна тема. Разгледай сайтовете с обяви търсещи работници и спец. никъде не са пълни и конкретни, какво е виновен кандидата, че се е явил на събеседване по обява: "Търсим икономист" без да е уточнено какъв да е той, търговец, застраховател, финансист...
- са заъвършили финанси и не правят разлика между дебит и кредит. живеят с мисълта че финансиста /щото болшинството се вижда като гранде финансисти, нищо че вчера се е дипломирал/ получава "синтезирано" инфо от счетоводството което е нещо като отдел "лични роби" и чертае финансовите бъднини
- човек за търговския отдел на който се връчва един лист на който пише "Моля напишете кратък текст на английски с който се извинявате на..... " и после прочиташ "Please write a short......."
- човек който на 2-ро интервю обяснява, че обичайно ходи на море през юли и пита дали ще има проблем като почва май след два месеца да вземе 3 седмици отпуска
и всякакви подобни, на някои от нещата сме се смяли до сълзи
просто шефовете бяха изпаднали в заблуда, че като се търсят млади, току що завършили хора ще минем и без високите такси на агенциите
Не ми е ясно защо ти и Странниче мислите, че в БГ няма жесток подбор. Всичко се гледа под лупа, проверява се, ти биваш поставян в ситуации от които се вижда можеш или не можеш, яка цедка си е. Отнема време, струва пари, но това е за предпочитане вместо провал/изобщо не визирам фирми пуснали анонимна обява в нета с текст "Търсим икономист, заплата 300 лева, тел. хххххххх/