Буш иде, сваляйте гащите!

Все същите
jazz

Мнение от jazz »

интересно как прост президент, прост, та най-прост на света народ, а икономиката работи. може би някой някъде прави нещо както трябва .... и то ще да е доста правилно щом толкова хора работят срещу него, а той все пак успява
Звенения

Мнение от Звенения »

doktorka написа:Ми щом президента може ,що не и аз?
Ти?!!!
Кога?!!!
Ще записваш нови пациенти?!!! :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

Re: нищо лично

Мнение от Глас в пустиня »

doktorka написа:...,кажеш"простак"...без да си имал личен контакт..или да се обосновеш
...
Споко бе Доки, палиш се за неща които са обществено/световно достояние:

НЕТИНФО>>>

Са не ми казвай, че такива неща не се коментират в юесей.

А, ти как ще квалифицираш човек който се изказва по подобен начин, пред целия свят на всеослушание?

Веднага щом като Сирия и "Хизбула" престанат с лайната, всичко ще приключи, сподели Буш с британския премиер. Той обаче не забеляза, че микрофонът му е включен и неговото виждане за ситуацията стана публично достояние.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Без да чета

Мнение от Remmivs »

прощавайте ако повтарям някой

Гадно ми е не толкова от това, че за пореден път лижем нечий омазан задник, па бил той и на глупак, а не на простак, а за това, че никой не направи нещо подобно за мен или за теб, за хората които всеки ден са тормозени от разни циганьори по кръстовища и светофари

направо ми иде не да си изям шапката ами гащите от яд егати
Аватар
vyara

Re: нищо лично

Мнение от vyara »

doktorka написа: Вяра...
обаче...
"попарата" се сърба с лъжица ...и понякога лъжицата е твърде голяма...

аз си мълча ,когато не разбирам от нещо..
Например политика..нито бълг,нито европейска,нито американска.
Или компютри...
Добре, добре, некомпетентна съм.
Знам обаче, че за да работи толкова добре икономиката на САЩ и да е толкова висок стандарта там, трябват много ресурси с цената на всичко.
Никой в Щатите не би се отказал от благините си, за да се побутне изоставащият трети свят поне да не мре от глад. Нито пък за да се спасят горите от изсичане, нито пък нещо друго. Политиците гледат да осигурят този стандарт. В момента президент е Буш, но който и да беше, щеше да се стреми да запази това статукво с цената на всичко. Вярно е, че не познавам личността му. Вярно е, че бързо му лепнах етикета. Може би той няма и свободата да промени нещо в тази машина.
Както и да е. Няма да споря повече. Но както Мнемозина казва, ако започнем да говорим единствено за неща, които са ни напълно ясни, как бихме научили нещо ново, макар че ти не ми каза нещо ново за Буш, което да промени мнението ми...
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Zmeu написа:интересно как прост президент, прост, та най-прост на света народ, а икономиката работи. може би някой някъде прави нещо както трябва .... и то ще да е доста правилно щом толкова хора работят срещу него, а той все пак успява
Ти мислиш ли наистина, че онзи хахо - президенът е причина за работещата икономика? Или простоватия народ? Храстов е една кукла по мое скромно мнение. А икономиката на щатите е построена върху кръвта ако не от двете то поне от последната световна война. И редовно и бият милитаристични инжекции както всички забелязваме.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Zmeu написа:интересно как прост президент, прост, та най-прост на света народ, а икономиката работи. може би някой някъде прави нещо както трябва .... и то ще да е доста правилно щом толкова хора работят срещу него, а той все пак успява
А ти верно ли мислиш, че просперитета зависи от президента?

Икономически групировки и лобита разни инвестират в политици, и президенти...лично мен най-много ме кефи факта, че "лицата на показ" се сменят, но "съветниците" които пишат програмите за развитие и т.н. си остават все едни и същи :winkw: В наща мила родина само веднъж се заговори за съветниците на депутати и министри, и стана тя една...масово нашият полит. елит си е писал за съветници деца, съпруги, тъщи и др. роднини, на които държавата естествено плаща за "мъдрите" напътствия. :lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не трябва едностранчиво и емоционално да се подхожда :rotfl24:

няма нищо лошо руснячетата да си построят газопроводи ,петролопроводи и всякакви водопроводи тук и да си плащат.
и да дойдат американос да пази на руснячетата газопроводите. :rotfl24:
и те да си плащат.
няма нищо лошо да дойде буш сега а по после и путин да дойде.
нека дойде който иска по график.
и да си плащат всичките.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

президенто, че те направим ако това го постигнеш врато

щото сега е точно наопаки

кой каквото - ние плащаме
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Remmivs написа:президенто, че те направим ако това го постигнеш врато

ако ме направите
то
аз
ви обещавам да не бачка никой в тази държава
ще си внесеме и бачкатори
само ще харчиме
:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

caliostro написа: ако ме направите
то
аз
само ще харчиме
Немаш никкъв проблем, само да те предупредя, че в Бояна е голяяяям студ зимата :grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

зимата всички дружно отиваме на аруба
остават само чужденците тук
никакааааакви ядове :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

caliostro написа:
Remmivs написа:президенто, че те направим ако това го постигнеш врато

ако ме направите
то
аз
само ще харчиме
Спечели ме! Сега отивам да ти правя запалки!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

победата е наша!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

caliostro написа:победата е наша!
последно запалки, сутиени или бикини само да уточним :blum:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

съобразно сезона
бански , чадърчета, шапки
предимно шапки трябва да се скроят :lol: :lol:
и момичетата от визаж да се включат по активно в кампанията по витошка :rotfl24:
jazz

Мнение от jazz »

не мисля, че е единствено президента, но кой от БГ президентите направи нещо? ЖЖ - "жабата" с най-много изцепки. Не че си спомням какво е постигнал, но поне не съм го забравил, другите, интелигентните ми се губят, а след някоя друга година със сигурност ще изчезнат. ако може да се направи аналог с Пенев 'Стратега', който се затруднява да си напише името, но националите станаха 4-ти. Според 'разбирачите' сме били толкова добри, че той нищо не е правил. не трябва да си супер гениален, за да си вършиш работа, пък била тя и шеф на америка.
ю ес енд ей* са това, което са дори и с този президент. лошо ще стане ако сложат някой наистина интелигентен :lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

вменява ни се юса президентите са идиоти
много умни мъже са според мен и то до един
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

caliostro написа:вменява ни се юса президентите са идиоти
като тошето искаш да кажеш
annonymus

Мнение от annonymus »

Един приятел преди около две години изкара около месец в Щатите. Обиколи Средния Запад, не е бил в големите градове, като се изключи Веагас, щото оттам му е бил маршрута просто.
Та вика - друг свят, бате. Мизерия, блъскане по фермите, ебало си майката, нищо общо с лъсаквата US фасада. Стагнация на икономиката, сума ти проблеми. И това преди две години беше.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Няма такова животно като прост и сложен народ. Има само в журналистически или фоклорни шаблони, дето са за масите. Всеки народ се състои от по-обучени и по-малко обучени индивиди, от обществено поведение (някъде може да си минаваш на червено и да плюеш по улицата, другаде - не ... по-точно може и да можеш, но следват яки наказания, та де факто никой не го прави) и съответно нагласи. Освен това като цяло една държава работи, когато са създадени механизмите. Този на върха може да влияе е една или друга насока, но под него механизъмът си е добре функциониращ и изграден и не пипа основните принципи.

Всичко друго е от учебниците на тоталитаризма (както комунистическите, така и нацистките) - ген-сек, лидер, фюрер, бла, бла... Но и там имаше механизми - работещи основно ЗА оня горе и неговите виждания. Всъщност Гьобелс си е бил прав - лъжа повторена 1000 пъти става истина. Най-очудващото е, че това правило работи не само за необразованите и не дотам мислещи маси...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Re: Без да чета

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:прощавайте ако повтарям някой

Гадно ми е не толкова от това, че за пореден път лижем нечий омазан задник, па бил той и на глупак, а не на простак, а за това, че никой не направи нещо подобно за мен или за теб, за хората които всеки ден са тормозени от разни циганьори по кръстовища и светофари

Виж - това си е съвсем друга тема... И съм съгласен с теб, като изключа последното изречение. Обаче като опчнеш да ги ядеш, може ли да дойда да гледам. Ще ти нося и минерална вода... приятелче, все пак... да не се мъчи... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
jazz

Мнение от jazz »

pocti_bezobidna написа: ...
един приятел е треньор на националният отбор на Австралия по каяк. ще ги води на лагер в Белмекен. после иска да ги заведе за ден, два по морето за да не си помислят, че Белмекен и помаците са България.
човек вижда това, което иска да види
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: Всъщност Гьобелс си е бил прав - лъжа повторена 1000 пъти става истина. Най-очудващото е, че това правило работи не само за необразованите и не дотам мислещи маси...
Добре обмислената и поднесена пропаганда работи на всички нива.
За различните хора - различни методи на въздействие...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Ти мислиш ли наистина, че онзи хахо - президенът е причина за работещата икономика? Или простоватия народ? Храстов е една кукла по мое скромно мнение. А икономиката на щатите е построена върху кръвта ако не от двете то поне от последната световна война. И редовно и бият милитаристични инжекции както всички забелязваме.
Псолютно си е така... Но не е само на базата на войните - просто си е една доста добре построена икономика на базата на емигрантите. А те не са получавали шанс за развитие в Европа - неоспорим факт - голямата част от емигрантите са били (и са) амбициозни хора. Апропо и без милитаристични инжекци ще се оправят. Юесесар бяха върха на милитаристичните инжекции, пък като стандарт са на светлинни години след Щатите, въпреки огромните цени на газ и петрол през последните години, които им носят невероятни приходи в бюджета.

Уджасно е интересно - в годините след руско-турската война бг народ е видял и осъзнал истинската същност на руската политика към България. И никакъв (както в днешни дни) лигаво-подмазвачески-робски подход не е съществувал по онова време. Една от огромните грешки на Фердинанд да угоди на Русия (и тя да го признае за цар) е да подлизурничи и да угажда с какво ли не на Императора... Щото е ясно, че това рабско отношение не е само и единствено (вярно - най-важният фактор за съвремието е) на пропагандата от училищата от последните 60 години...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
caliostro написа:вменява ни се юса президентите са идиоти
като тошето искаш да кажеш
Естествено, че не са идиоти - идиотско е да се твърди това - всички президенти са минали една дълга стълба на избори/администрация ... Имат различни умения - даже да не са ужасно умни някои от тях - в политиката по-важни са други умения (е ... Буш няма умението да не прави много гафове, но това е друга тема)... в които, между другото Тошето също имаше умения. Точно толкова идиотско е да се твърди, че (макар и необразован и прост) Тошето е задържал властта толкова много години без своя заслуга. Освен, че винаги надушваше кой и как може да го засенчи и отстрани, балансираше различните лостове, с които разполагаше, не може да му се отрече съвсем трезвия, селски усет към реалните неща. Да си на власт не е равносилно да може да решаваш частни диференциални уравнения или да си в състояние да решиш теоремата на Ферма... Отстрани изглежда просто, но не е баш тъй...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Естествено, че не са идиоти - идиотско е да се твърди това - всички президенти са минали една дълга стълба на избори/администрация ... Имат различни умения - даже да не са ужасно умни някои от тях - в политиката по-важни са други умения (е ... Буш няма умението да не прави много гафове, но това е друга тема)... в които, между другото Тошето също имаше умения. Точно толкова идиотско е да се твърди, че (макар и необразован и прост) Тошето е задържал властта толкова много години без своя заслуга. Освен, че винаги надушваше кой и как може да го засенчи и отстрани, балансираше различните лостове, с които разполагаше, не може да му се отрече съвсем трезвия, селски усет към реалните неща. Да си на власт не е равносилно да може да решаваш частни диференциални уравнения или да си в състояние да решиш теоремата на Ферма... Отстрани изглежда просто, но не е баш тъй...
Именно. Както обикновено си ме разбрал прекрасно. Наздраве!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа: Именно. Както обикновено си ме разбрал прекрасно. Наздраве!
Да полеем на живо...? днес не вали ...:blum:
Аватар
Амаранта

Re: Без да чета

Мнение от Амаранта »

Remmivs написа:прощавайте ако повтарям някой

Ами да, то накрая ще излезе, че Буш е по-важен от Маджо, защото повече го пазят.:rotfl24:
(този лаф го пусна снощи Росен Петров):winkw:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

мернах го този росен снощи
това момче винаги ли е така комплексирано или само снощи говореше глупости
хващам го да зяпа едно гадже
и го пита гаджето
кво гледа
и той
ми радвам ти се

баси :rotfl24:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Не знам дали винаги или само по телевизията.:winkw:

Снощи го гледах заради айдълите - момата беше Невена.

п.п. Ама и т'ва да си готин по телевизията хич не е лесна работа.:winkw:
Публикувай отговор