Remmivs написа:
Има принципи за правене на нещата. Примерно нас навремето ни учеха в НПМГ за програмирането. Паскал беше, но принципите са същите и за други неща. Та, единият подход е т.нар. bottom-up или отдолу-нагоре, а другият top-down т.е. отгоре надолу. Разбира се, никой от двата подхода не може да бъде самостоятелно прилаган. а сега ще ти кажа и защо ти ги привеждам за пример тук. Фазата top-down е началната за проекта. Разбиване на огромното нещо, което трябва да получим накрая на главни съставни части. Които от своя страна могад да се прецизират още в дълбочина, която ни устройва и е разумна. След това започва копането отдолу нагоре и накрая трабва интеграция, тестове, пуск и поддръжка. Та, деленето на ов политиката на бществото е ясно повече или по-малко - законодателна власт, изпълнителна власт и наказателна власт. Другите (между които и представителната власт на президента, за който иде реч в бекграунд) не ги споменавам за да не навлизаме в ненужни детайли. Та, време е да си свършим работата в нивата. Дано ме разбра. Че май съвсем се отплеснах.
разбрах те, чудесно си го поднесъл както винаги, съгласна съм на 100%. просто за мен гласуването по принцип е съставна част от поведението ми при формирането на нивата. Ангажираност трябва във всеки един момент, просто нещата са взаимосвързани, това, че аз днес градя някаква етика и правила в бизнеса, за мен не е само пръвия етап от надграждането, трябва да обръжа поведението си и бизнеса в обществените процеси, които се развиват паралелно.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.