Щом благородният дълг така ви повелява, милорд, то следва най-последователно и обезателно да ми натриете носа.... ако си го пъхам някъде, където се пречка.Remmivs написа:Така и беше замислено! Но въпреки всичко, и най-паче защото не обичам да съм длъжник, а и нито възпитанието, нито самочувствието, нито благородството ми го позволяват, ще гледам да Ви върна жеста при удобен случай, Лейди Вяра.vyara написа:В началото го прочетох като страхотно обиден, а то кво било.
13-те български простотии
Re: Момичета,
Мислех си да употребя за целта някои други Ваши части, Лейди Вяра, но ако това е Вашето желание, за мен ще е удоволствие.vyara написа:Щом благородният дълг така ви повелява, милорд, то следва най-последователно и обезателно да ми натриете носа.... ако си го пъхам някъде, където се пречка.Апчих!
По-скоро следва да си мислиш да не ги употребиш, за да ми върнеш жеста както трябва. Но явно в хода на разговора си забравил вече.Remmivs написа: Мислех си да употребя за целта някои други Ваши части, Лейди Вяра, но ако това е Вашето желание, за мен ще е удоволствие.
Нямам представа какво си помислихте, уважаема, но ще замълча вече, за да не настъпи пълно слънчево затъмниние оттук та чак до Дунава.vyara написа: По-скоро следва да си мислиш да не ги употребиш, за да ми върнеш жеста както трябва. Но явно в хода на разговора си забравил вече.
Айде, върна ми го. Дочаках. Сега ще спя спокойноRemmivs написа: Нямам представа какво си помислихте, уважаема, но ще замълча вече, за да не настъпи пълно слънчево затъмниние оттук та чак до Дунава.
Така стават работите - на базата на дреболии ще пристъпите към действия, засягащи глобално климата (сигурно за секс сте си говорили в началото...) и други глобални проблеми.Remmivs написа:Нямам представа какво си помислихте, уважаема, но ще замълча вече, за да не настъпи пълно слънчево затъмниние оттук та чак до Дунава.vyara написа: По-скоро следва да си мислиш да не ги употребиш, за да ми върнеш жеста както трябва. Но явно в хода на разговора си забравил вече.
А Рем е още махмурлия от снощи... Не му се сърди, верче...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Не му се сърдя. Виждаш, говоря му. С всичката си любезност.ELBI написа: А Рем е още махмурлия от снощи... Не му се сърди, верче...
Стига бе...vyara написа: Айде, върна ми го. Дочаках. Сега ще спя спокойно
Нослето - тикаш или не?vyara написа:Не му се сърдя. Виждаш, говоря му. С всичката си любезност.ELBI написа: А Рем е още махмурлия от снощи... Не му се сърди, верче...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа: Нослето - тикаш или не?
Като не съм хептен сигурна какво ме питат, по-добре да си трая