Спешно се издирва медиум за контакт с БоЕВ
Спешно се издирва медиум за контакт с БоЕВ
Хайде! Действайте! Не можем да оставим така човека!
Последно промяна от Remmivs на 11.06.07, 07:57, променено общо 1 път.
Re: Спешно се издирва медиум за контакт с БоЕВ
Вчера спицялно питах, Гаспода рече, че му е пуснал тилифон и ако се обади, ще свирне. Толкоз имам и аз като инфоRemmivs написа:Хайде! Действайте! Не можем да оставим така човека!
Тях търсим - деветцифрен номер, който започва с 08.caliostro написа:ми никъде не видях цифри в тематаpocti_bezobidna написа:Аз му пратих ЖСМ номер още като си пущи обявата, но той не е дал обратна вързка.
Калиостро що се праи на ударен?! Я веднага да фърли боб и да отгадае начина за връзка!
Panta rhei...
що си толко меркантилен!caliostro написа:ми никъде не видях цифри в тематаpocti_bezobidna написа:Аз му пратих ЖСМ номер още като си пущи обявата, но той не е дал обратна вързка.
Калиостро що се праи на ударен?! Я веднага да фърли боб и да отгадае начина за връзка!
От добро сърце не мож ли помогна?
меркантилен щото как иначе ще си финансирам алтавите проекти а?pocti_bezobidna написа:що си толко меркантилен!caliostro написа:ми никъде не видях цифри в тематаpocti_bezobidna написа:Аз му пратих ЖСМ номер още като си пущи обявата, но той не е дал обратна вързка.
кажи де?!
Прочел я е, но аз нямам ничии координати, така че шансовете клонят към нула.esti написа:А видя ли дали е прочел бележката?pocti_bezobidna написа:Аз му пратих ЖСМ номер още като си пущи обявата, но той не е дал обратна вързка.
Ако я е прочел, значи имате някакъв шанс....
И Гаспода му е дал координати виждам.
Не е хубаво да ни държи в неведение.
Боев, започвам да се ядосвам!
Казвам. Имам няколко проекта. Може и процент от приходите да договорим.caliostro написа:меркантилен щото как иначе ще си финансирам алтавите проекти а?pocti_bezobidna написа:що си толко меркантилен!caliostro написа:ми никъде не видях цифри в тематаpocti_bezobidna написа:Аз му пратих ЖСМ номер още като си пущи обявата, но той не е дал обратна вързка.
кажи де?!
Ще ви звънне бе, споко. Нали затова ви искаше координати. Боев не е такъв човек да обяви нещо и да не го направи.pocti_bezobidna написа: Прочел я е, но аз нямам ничии координати, така че шансовете клонят към нула.
ще звънне яvyara написа:Ще ви звънне бе, споко. Нали затова ви искаше координати. Боев не е такъв човек да обяви нещо и да не го направи.pocti_bezobidna написа: Прочел я е, но аз нямам ничии координати, така че шансовете клонят към нула.
сега е зает
никви ядове
Ами да беше рекъл в толокова часа, там.caliostro написа:ще звънне яvyara написа:Ще ви звънне бе, споко. Нали затова ви искаше координати. Боев не е такъв човек да обяви нещо и да не го направи.pocti_bezobidna написа: Прочел я е, но аз нямам ничии координати, така че шансовете клонят към нула.
сега е зает
никви ядове
Не да ни кара да се чудим и маем. Ааааа!
- snowprincess
вие се уговорете нещо, той ще се обади, щом веднъж се е решилRemmivs написа:Хайде! Действайте! Не можем да оставим така човека!
а медиумът казва, че има голяма вероятност по някое време (около 17 часа) да бъде в тая фирма днес
тел: 02/ 980 49 02; 986 43 60 - "Антоанет", фирма за козметика и козметично оборудване
щото написа, че около 17.00 часа ще бъде в центъра на София, в пространството заключено от улиците Дондуков, Триадица и Мария Луйза
http://www.antoanette.com/contact.php
(интересно дали съм познала

Сега ще ти пратя бележка и ще имам грижата да пусна тук съобщение, ако се обадиш. Макар че и аз ще излизам за малко след пет.pocti_bezobidna написа:ОК. Но аз, както казах нямам ничии координати.Мнемозина написа:Значи дотук се предполага, че БоЕВ има телефоните на Гаспод и Почти безобидна и че чакаме те да съобщят нещо по въпроса. Може би евентуално.
Така ли?
Може да ми се наложи да отгърмя от офиса към 17ч.
Ко праим?
П.П. Чавето ме е изпреварила - тя е по-подходящ човек за тази цел.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Едно е сигурно - не искам да съм ти враг.snowprincess написа:
Дедективските ти способности са страхотни, по принцип контактувам и с тази фирма, но тоя път вятъра ме отнесе в друго направление.
Благодаря ти Сноу.

Аз се радвам, че успях да дойда на сбирката и се запознах с БоЕВ!!!
Наистина се радвам, щом вече съм му взел мерки да му се изтърсим в околностите му ... ама сигурно след месец ... бе когато дойде. По-добре той да дойде отново насам!!!
Всъщност - цялата вечер бе много приятна и мила!

Наистина се радвам, щом вече съм му взел мерки да му се изтърсим в околностите му ... ама сигурно след месец ... бе когато дойде. По-добре той да дойде отново насам!!!
Всъщност - цялата вечер бе много приятна и мила!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.