значи няма да ти казвам колко ги мразя лизбииките и тия техни писанияЗвеневия написа:ТУК надникнахте ли?
То бива, бива, ама цял вол...
Re: То бива, бива, ама цял вол...
Исфинете...Звеневия написа:pocti_bezobidna написа:Що бе, скеса си е секс.snowprincess написа:горките мъжове
Оплождането е съпровождаща функция - 2 в 1
ЕТО -ПАК -СЕХ!
Къде в темата иде реч за СЕХ???
Това не го вярвам
егати
чак пък сперматозоиди
не стига че произвеждат естроген от чист тестостерон мацките ами сега и това
б@си
:shocked:
чак пък сперматозоиди
не стига че произвеждат естроген от чист тестостерон мацките ами сега и това
б@си
Re: Това не го вярвам
Кво да ги праиш - универсални машини са!Remmivs написа: б@си
:shocked:
- snowprincess
нали това е било винаги "оправданието", не приемали моногамията, щото имали желанието да оплодят колкото може повече женскиpocti_bezobidna написа:Що бе, скеса си е секс.snowprincess написа:горките мъжове
Оплождането е съпровождаща функция - 2 в 1
а ако знаят, че бебенцата може да се раждат без тяхната "помощ", можеш ли да си представиш колко нещастни ще бъдат...

snowprincess написа: нали това е било винаги "оправданието", не приемали моногамията, щото имали желанието да оплодят колкото може повече женски
На теб с тоя номер целогодишно ли ти излиза, или само по време на предизборна кампания?
- Piqndurnik
Дудуци. От Адам, теоретично може да се направи Ева, ама обратното - Ц. В XX няма Y.vyara написа:Логично е... мен ако питаш.4avdar4e написа:20. - 12:12 - Библията?
От: Реа
Не е ли по-логично първия човек тогава да е бил Ева, а не Адам?
Ама питай който и да е Адамчо, да ти види главата гюрултия.
Наздраве 
Ей го, бе. Знаех си аз.Piqndurnik написа:Дудуци. От Адам, теоретично може да се направи Ева, ама обратното - Ц. В XX няма Y.vyara написа:Логично е... мен ако питаш.4avdar4e написа:20. - 12:12 - Библията?
Ама питай който и да е Адамчо, да ти види главата гюрултия.
- Piqndurnik
Ти пък... Кефиш се на последните ни години, когато все ни искат за нещо...Звеневия написа:ТУК надникнахте ли?
Имаше един полски филм... хм...де да знаеха сценаристите за тези открития...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Имаше едно предаване по НГ, където много обосновано и научно си обясняваха, че ако е имало първи човек, то ... тя е била Ева... Май го обсъждахме преди време?4avdar4e написа:Коментар след статията:Мнемозина написа:Хм.
Че то ако е така, тогава митът за непорочното зачатие придобива един нов смисъл...20. - 12:12 - Библията?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
не разбрах кой да ми излиза с този номерЗвеневия написа:snowprincess написа: нали това е било винаги "оправданието", не приемали моногамията, щото имали желанието да оплодят колкото може повече женски
На теб с тоя номер целогодишно ли ти излиза, или само по време на предизборна кампания?
![]()
![]()
шегувах се преди малко, но...
биологически факт е, че един самец може да оплоди и три дузини самки, докато една самка и с 50 самеца няма да даде началото на по-голямо поколение отколкото само с един единствен

Виждаш ли - какви възможности ни е дала природата, а ние ... как се ограничаваме заради вас...snowprincess написа:не разбрах кой да ми излиза с този номерЗвеневия написа:snowprincess написа: нали това е било винаги "оправданието", не приемали моногамията, щото имали желанието да оплодят колкото може повече женски
![]()
![]()
шегувах се преди малко, но...
биологически факт е, че един самец може да оплоди и три дузини самки, докато една самка и с 50 самеца няма да даде началото на по-голямо поколение отколкото само с един единствен
- snowprincess
очаквах, че ще го оспориш, щото знаеш, че науката казва друго, обаче си траешRemmivs написа:Остави бе, нека си направят "Добре охранявани мъже" и да видят тяхното чудо какво ще е та ничие, буквално.Piqndurnik написа:Дудуци. От Адам, теоретично може да се направи Ева, ама обратното - Ц. В XX няма Y.
Пияндурник, квото и да пише в библията, доктор Хаус каза: " всички сме били първо момиченца и после са се развили некои полови белези"

Да, ама то щото от многото милиони кекави кой трябва да избира? Умната яйцеклетка трябва да реши пакELBI написа: Виждаш ли - какви възможности ни е дала природата, а ние ... как се ограничаваме заради вас...
- Piqndurnik
А защо имате множествени оргазми, м?snowprincess написа:биологически факт е, че един самец може да оплоди и три дузини самки, докато една самка и с 50 самеца няма да даде началото на по-голямо поколение отколкото само с един единствен
ЗавиждаааааашRemmivs написа: А защо имате множествени оргазми, м?
За всеки случай.Remmivs написа:А защо имате множествени оргазми, м?snowprincess написа:биологически факт е, че един самец може да оплоди и три дузини самки, докато една самка и с 50 самеца няма да даде началото на по-голямо поколение отколкото само с един единствен
Panta rhei...
Е аре, де? Поне нещо да сме напред спрямо вас, ииий начиии!Remmivs написа: А защо имате множествени оргазми, м?
По-сте силни, бебетата не ви тежат на корема, пикаете прави ...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Мнемозина написа: За всеки случай.
Ами защо не всеки път имаме
Естествено!!! Не ставай смешна!!!vyara написа:Завиждааааааш:blum:
Това за пикаенето верно си е супер предимство но май има един дивайс за жени в униформи беше изобретен и можете и вие.maggot написа:Е аре, де? Поне нещо да сме напред спрямо вас, ииий начиии!
По-сте силни, бебетата не ви тежат на корема, пикаете прави ...
Другото е бошлаф, не ни тежат бебета на корема а бебета и жени. Примерно...
Кой пък ти каза, че знам много?vyara написа:Мнемозина написа: За всеки случай.
Ами защо не всеки път имамеХайде, нали много знаеш
Само предполагам...
Panta rhei...
Ти сега за множествени от много ли питаш или?vyara написа:
илиRemmivs написа:Ти сега за множествени от много ли питаш или?vyara написа:
Хубу де... тогава ни оставете ние да доставяме, пък вие да си избирате от многото...vyara написа:Да, ама то щото от многото милиони кекави кой трябва да избира? Умната яйцеклетка трябва да реши пакELBI написа: Виждаш ли - какви възможности ни е дала природата, а ние ... как се ограничаваме заради вас...:blum:
По първа точка, мога само да ти кажа, че дивайса подлизваRemmivs написа: Това за пикаенето верно си е супер предимство но май има един дивайс за жени в униформи беше изобретен и можете и вие.
Другото е бошлаф, не ни тежат бебета на корема а бебета и жени. Примерно...
А по втора - дрън-дрън, Милорд. Тези ви тежат на нервите, не на корема
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
знаем, че скромността ти те краси, но не прекалявай по конкурсите все пак...Мнемозина написа:Кой пък ти каза, че знам много?vyara написа:Мнемозина написа: За всеки случай.
Само предполагам...
Ама те и доставчиците се подбират, не може то така с доставките. Сложно е, какво да ти обяснявамELBI написа: Хубу де... тогава ни оставете ние да доставяме, пък вие да си избирате от многото...
Ма ни удря в корема от тези нерви...maggot написа:По първа точка, мога само да ти кажа, че дивайса подлизва
А по втора - дрън-дрън, Милорд. Тези ви тежат на нервите, не на корема
Remmivs написа: Ма ни удря в корема от тези нерви...
Ох, днес ти ли си толкоз смешен или на мен така ми се струва... визуаторно.
Ти па! Аз съм си винаги така! Един симпатичен шишко!vyara написа:
Да бе - не говорим за доставки насила или просто като рекламни материали пускани по пощенските кутии. Говорим за множество, утвърдени доставки...vyara написа:Ама те и доставчиците се подбират, не може то така с доставките. Сложно е, какво да ти обяснявамELBI написа: Хубу де... тогава ни оставете ние да доставяме, пък вие да си избирате от многото...
Бивш. Сега си отслабнал, все още симпатичен. Само не прекалявай ...Remmivs написа:Ти па! Аз съм си винаги така! Един симпатичен шишко!vyara написа:
Мерси за четките! Баданарки имаш ли?ELBI написа:Бивш. Сега си отслабнал, все още симпатичен. Само не прекалявай ...
За симпатичността говориш, нали?
От както финикийците са измислили парите и бирата (или който там я е измислил), баданарките са безполезни в такива ситуации...Remmivs написа:Мерси за четките! Баданарки имаш ли?ELBI написа:Бивш. Сега си отслабнал, все още симпатичен. Само не прекалявай ...
За симпатичността говориш, нали?