А това е направо разтапящо!!!
Няма да чета повече такива
Фчера ги слушах и двете по ТиВи-то... Второто не било вярно, щото ъъъъ абе не било вярно. Според представители на правителството.
А първото поражда един въпроззз у мен - ко ша стани, аджеба, ако противниковите войници, след като са били поръсени с тоз страшен химикал и са почнали да се интересуват само от сех, успеят да пленят няколко братя хамериканци? М?

Или пък то може това да е идеята - друг начин да се гарантира хуманно отношение към военнопленниците
А иначе идеята не е ич нова - правете любов, не война... ехееей от кога са го измислили...
А първото поражда един въпроззз у мен - ко ша стани, аджеба, ако противниковите войници, след като са били поръсени с тоз страшен химикал и са почнали да се интересуват само от сех, успеят да пленят няколко братя хамериканци? М?
Или пък то може това да е идеята - друг начин да се гарантира хуманно отношение към военнопленниците
А иначе идеята не е ич нова - правете любов, не война... ехееей от кога са го измислили...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Няма да чета повече такива
А, това за гей-бомабата го четох преди малко в дира и голям смях се смях:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Някои явно все пак са били обгазени:lol::lol::lol:
ама да не задълбаваме за вОйните -гейове от древността, че са били бойци от класа

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
- snowprincess
ще лети като ф-19vyara написа:Тя няма да лети в космоса, бе братчед. Теб ша те излита... ако ти падне де. Иначе нъц.caliostro написа:шарън
не знам дали знаеш но има куп болести...
и ако се наложи да катери еверест с кислородна маска или без яко ще се озори
не е в добра форма
мое да ми верваш:blum::blum::blum:
я зарежи тая
само проблеми с холивуд ми липсват сега
е преди ....snowprincess написа:казвам за такава, бе, не за същатаcaliostro написа:шарън
не е в добра форма
мое да ми верваш
сигур вече е взела-дала
харесвах я преди и умна, и готина
ставаше горе долу но чак пък толкова...
нищо особенно не беше
а сега е у някаква депресия
така ми каза последния път като си говорихме
Ти пък за какво я желаеш?snowprincess написа:казвам за такава, бе, не за същатаcaliostro написа:шарън
не е в добра форма
мое да ми верваш
сигур вече е взела-дала
харесвах я преди и умна, и готина
Аз няма да и се назлъндисвам ама хич...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.