Момчета признайте си, те ще ни разберат

Все същите
Аватар
Green Light

Момчета признайте си, те ще ни разберат

Мнение от Green Light »

Да разкрием най- накрая голата истина:

Въпрос: Мъжът ми иска да пробваме тройка със сестра ми. Какво е вашето мнение?

Отговор: Вашият мъж безумно ви обича. Той усеща, че ви е недостатъчен и затова избира най-доброто след вас, разбира се: вашата сестра. Не нужно да му се сърдите, тази ситуация само ще сплоти семейството ви. А ако все пак се чувствате засегната, оставете го на спокойствие да се забавлява с вашата роднина и през това време му подгответе вкусен обяд. Това ще ви отвлече от лошите мисли.

Въпрос: Моят съпруг винаги иска да му правя френска любов, докато свърши. Вашето мнение?

Отговор: Направете го! Мъжката сперма не е толкова вкусна, но съдържа само 10 калории. В същото време е хранителна, помага за поддържането на фигурата и придава еластичност на женската кожа. Бъдете сигурна, че мъжът ви е наясно с това и когато ви кара да му правите френска любов, докато свърши той всъщност мисли за вас, а не за себе си. Оралният секс е изключително болезнен за мъжа. Така той ви доказва, че ви обича. Най-добрият начин да му се отблагодарите за това е да му купите подарък и да му приготвите вкусен обяд.

Въпрос: Никога не съм стигала до оргазъм със съпруга си. Нормално ли е това?

Отговор: Женски оргазъм – това е мит, сътворен от войнстващи мъжкарани – феминистки и е отгорман заплаха за вашето семейство. Даже не споменавайте тези думи пред вашия съпруг, а по-добре му купете подарък.

Въпрос: Как мислите, готова ли съм за първият секс?

Отговор: Попитайте вашият приятел. Той винаги знае кога е настъпил момента. Въобще, когато става дума за секс, мъжете са изключително компетентни, тъй като те не са опиянени от своите емоции, както жените. Това е факт.

Въпрос: Трябва ли да правя секс още на първата среща?

Отговор: Да!!! Колкото по-рано – толкова по-добре.

Въпрос: Колко трябва да продължи един нормален полов акт?

Отговор: Общоприети норми не съществуват, но най-много две минути. Ако вашите полови актове продължавата по-дълго, то вие изнервяте партньора си. След приключване на половия акт у него често се появява желание да ви остави в леглото и да порита футбол с приятели. Не се безпокойте, това е абсолютно нормално. Напълно е възможно и да му се прави нещо друго, например , да отиде на бар и да обменя мисли със своите приятели. Не се чувствайте пренебрегната, по-добре се занимавайте с подреждане на хаоса в дома, който той е оставил след себе си, а още по-добре е да му купите подарък. Вашият партньор ще се върне у дома, когато е готов за това.

Въпрос: Какво означава термина "после"?

Отговор: След като мъжът прави секс ме у необходимо презареждане на батериите. "После" – този термин означава списък с вещи, които вие като жена сте длъжна да направите след края на половия акт. Този списък включва следните действия: игриво да запалите цигарата на вашия партньор, да му приготвите спагети или сандвич, да му донесете няколко бутилки бира или просот да го оставите да спи спокойно, докато готвите вкусен обяд и да отидете в магазина, за да купите на вашия любим красив подарък.

Въпрос: Има ли значение размерът на члена?

Отговор: Още как! Много жени вече са установили че максимата добро качество = добро количество е абсолютно невярна. Научните изследвания също го доказват. Средният размер на члена в състояние на ерекция достига 10 см.. Ако дължината надвишава 10 сантиметра и стига 15 и повече, вие сте длъжна да благодарите на Бога и да угаждате за всичко на вашия партньор. Например, можете да отидете в дома му и да му приготвите вкусен обяд, да изперете и изгладите дрехите му, за отидете в търговският център и да купите красив и скъп подарък.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

винаги съм си задавал тъпия въпрос кой ли твори подобни чудесии.
Аватар
anhela

Re: Момчета признайте си, те ще ни разберат

Мнение от anhela »

Green Light написа:Да разкрием най- накрая голата истина***
Ти ся подарък ли искаш? И вкусен обяд? :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

и това е от фонда но го бях чел на инглиш
ще го потърся щото превода куца малко :grin:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

anhela написа:
Green Light написа:Да разкрием най- накрая голата истина***
Ти ся подарък ли искаш? И вкусен обяд? :grin:
аз друго не разбрах
това ако го е писала жена мога да се сетя какви подаръци иска, обаче мъж с повече от 2-3 желания ........:lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

мота се това в нета отдавна
пълни измислици са и митове
:lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Q: My husband to be still pines for his old girlfriends. I`m afraid he will not be faithful.
A: A man`s capacity to love is boundless. It has been proven to increase with the number of sexual partners. Thus, by having a few other women, your partner is really increasing his love for you. Best thing to do is to buy him a nice, expensive present, and cook him a nice meal and don`t mention this aspect of his behavior.
Q: My husband has too many nights out with the boys.
A: This is perfectly natural behavior - and it should be encouraged. The man is a hunter and he needs to prove his prowess with other men. Far from being pleasurable, a night out with the boys is a stressful affair, and to get back to you is a relief for your partner. Just look back at how emotional and happy the man is when he returns to his stable home. Best thing to do is to buy him a nice, expensive present, and cook him a nice meal and don`t mention this aspect of his behavior.
Q: My husband wants to experience three-in-a-bed-sex with me and my sister.
A: Your husband is clearly devoted to you. He cannot get enough of you, so he goes for the next best thing - your sister. Far from being an issue, this will bring all of the family together. Why not get some cousins involved? If you are still apprehensive, then let him go with your relatives, buy him a nice, expensive present, and cook him a nice meal and don`t mention this aspect of his behavior.
Q: My husband continually asks me to perform oral sex with him.
A: Do it. Sperm is not only great tasting, but has only 10 calories a spoonful. It is nutritious and helps you to keep your figure and gives a great glow to the skin. Interestingly, a man knows this. His offer to you to perform oral sex with him is totally selfless. Oral sex is extremely painful for a man. This shows he loves you. Best thing to do is to thank him, buy him a nice, expensive present, and cook him a nice meal.
Q: My husband doesn`t know where my clitoris is.
A: Your clitoris is of no concern to your husband. If you must mess with it, do it in your own time. To help with the family budget you may wish to videotape yourself while doing this, and to sell it on the Internet. To ease your selfish guilt, buy your man a nice expensive present, and cook him a delicious meal.
Q: My husband goes straight to sleep after making love we have no time to talk.
A: Sex is an extremely difficult task for a man. Afterwards he needs rest. In fact, the more he loves you, the more hard work his lovemaking is, and the more rest he needs. Stop putting pressure on him. Buy him a nice, expensive present, and cook him a nice meal.
Q: My husband`s efforts at lovemaking only last 30 seconds.
A: Your husband loves you very much. He is so turned on by you that he cannot control himself. In fact, the shorter the `effort` the more he loves you. Return this love by buying him a nice, expensive present, and cooking him a nice meal.
Q: My husband is uninterested in foreplay.
A: Foreplay to a man is very hurtful. What it means is that you do not love your man as much as you should -- he has to work a lot to get you in the mood. Abandon all wishes in this area, and make it up to him by buying a nice expensive present, and cooking a nice meal.
Q: My husband has never given me an orgasm.
A: The female orgasm is a myth. It is fostered by militant, man- hating feminists and is a danger to the family unit. Don`t mention it again to him and show your love to him by buying a nice expensive present...and don`t forget to cook him a delicious meal.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

на тема секс винаги съм сваляла шапка на Ал Бънди :grin:
а за вечерята - на жена му

много ми напомня за тях
:rotfl24:
jazz

Мнение от jazz »

toва е а ла Strunz от всякъде
Аватар
Глен

хи хи

Мнение от Глен »

Знаех си аз, че все има нещо, на което да се крепи здравата връзка.
Мноооооооооооооооого яко:)!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа:на тема секс винаги съм сваляла шапка на Ал Бънди :grin:
а за вечерята - на жена му

много ми напомня за тях
Само не разбрах за пример ли ги даваш, завиждаш ли им или ...? :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:винаги съм си задавал тъпия въпрос кой ли твори подобни чудесии.
Е то е ясно. Трябва да е човек със свободно време. Чувство за собствено достойнство. И много честен и себеотрицателен. До болка.

Може даже да е жена, която иска да каже истината
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Лайтмотивът "пригответе му вкусен обяд" присъства сериозно...

Писалият горните редове явно му е липсвало това...

Истина си е, че е важно жената да може и иска да сготви нещо вкусно... и да го прави :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

каква истина
баси
ако го е писала жена
тая куха лейка ни обрича доста хора ни да обядваме ни подаръци ни нищо
Звенения

Мнение от Звенения »

ELBI написа:...е важно жената да може и иска да сготви нещо вкусно... и да го прави :blum:

При наличието на вкусен обяд кой шти мисли за свирки-мирки!??? :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Може даже да е жена, която иска да каже истината
Тц. Не може.
Жена, която иска да каже истината, ще каже следното: :grin:
Помечтайте си, скъпи мъжлета. Мечтите поне са безплатни. :grin::blum:
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Горе долу всичко ми е ясно,
само не мога да се сетя за толкова видове подаръци, които една жена може да купи и то от търговски център. :huhthink: :lol:

Някакви идеи?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

vyara написа:
Green Light написа: Може даже да е жена, която иска да каже истината
Тц. Не може.
Жена, която иска да каже истината, ще каже следното: :grin:
Помечтайте си, скъпи мъжлета. Мечтите поне са безплатни. :grin::blum:
жена да каже истината а :rotfl24:
ебаси майката :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Mila написа:Горе долу всичко ми е ясно,
само не мога да се сетя за толкова видове подаръци, които една жена може да купи и то от търговски център. :huhthink: :lol:

Някакви идеи?
е мол де
аре са
може и търговски център да го наричаме
ми всичко има :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

това е уж от списание жената днес или аз жената
отговор на женско питане вероятно от жена списваща колоната въпроси и отговори:grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Remmivs написа:това е уж от списание жената днес или аз жената
отговор на женско питане вероятно от жена списваща колоната въпроси и отговори:grin:
знаех си
някоя грозна лизбиика
уааааааааааа :lol:
Звенения

Мнение от Звенения »

caliostro написа:жена да каже истината а :rotfl24:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

изобщо не трябва да ни пука кой какво казва :cool:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

краднато от 40-50, "От сайт за интернет запознанста"

Автор Бaтko

Откъс от момиче представящо себе си така:

една целувка даи поне!
-не.
една едни4ка само!
-не!непозволява мама!
Да седнем на тревата!
-зелено ще остане по-полата!
Палтото си ще сваля и ще постеля!
-НЕ!не сега,другата неделя!
Тогава збогом птицо дяволита!
-глупако мои за вси4ко ли се пита?!

Търсещо от партньора си това:
"не търсете идеалниа партниор"-защото мойе и да не го намерите

С полувисше образование, 167см. високо и 49 кг леко.

Малей, тази дали може да "Зготви боП с кебаБ4ета, к`ртофи сФарени, и 4есноФка с оф4арска салаДка" ..... или само на сФирки кара. Карай, важно е, че доходът нямал значение.

Иначе момичето си е убиец .... какво визия само:
http://www.elmaz.com/realSize.php?PicID=1&aid=890931
Последно промяна от snowprincess на 14.06.07, 12:35, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

линка не бачка
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

caliostro написа:линка не бачка
сутринта в дира линка се отваряше
мадамата фащаше окото - перхидролено блонди, голеееееми очи, 23 годишна от софия
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

snowprincess написа: сутринта в дира линка се отваряше
мадамата фащаше окото - перхидролено блонди, голеееееми очи, 23 годишна от софия
Оооо, и аз хващам окото:
Изображение

А тука, щото съм страшно гадже, дори ме и нарисуваха:
Изображение

Бе на тия сайтове нали разбираш какви снимки се качват? :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

maggot написа: Бе на тия сайтове нали разбираш какви снимки се качват? :lol:
бе, куесчъна е - като слага снимка, която може да зариби, що не фане някой, който да напише нещо смислено вместо нея, м?
ето, линка не бачка и не мож се види девойката, къф мъж ще се върже на подобно стихче :lol:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа: Оооо, и аз хващам окото:
Мда, с тая черната рокла беше облечена миналата седмица като ходихме на мъжки стрийптиз, нали?? :grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

snowprincess написа: бе, куесчъна е - като слага снимка, която може да зариби, що не фане някой, който да напише нещо смислено вместо нея, м?
ето, линка не бачка и не мож се види девойката, къф мъж ще се върже на подобно стихче :lol:
Щото може и циганка да е (най-вероятно), ама е блонди по душа, за тва. :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

4avdar4e написа: Мда, с тая черната рокла беше облечена миналата седмица като ходихме на мъжки стрийптиз, нали?? :grin:
Как помниш, кучееее! :shy:
:blum:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:Да разкрием най- накрая голата истина:

Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

изстрадани истини:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

maggot написа:
Бе на тия сайтове нали разбираш какви снимки се качват? :lol:
А косата за кво я ползваш?:shocked:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

maggot написа:Бе на тия сайтове нали разбираш какви снимки се качват? :lol:
Маготич, не се ли спъваш в тая коса бе, моме. Или викаш тебе мъжете все ъ-ъ на ръцете си те носят....:blum:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

frisky lioness написа: А косата за кво я ползваш?:shocked:
Тва рисунка, бе! Развихрена фантазия! Направиха ми я след мъжкия стриптийз. :roll:
Ма иначе става за малко садо-мазо. Дааа.. почвам да я пускам :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа: Маготич, не се ли спъваш в тая коса бе, моме. Или викаш тебе мъжете все ъ-ъ на ръцете си те носят....:blum:
Еееехххх... мечтиииии... :grin:

Плюс това, косата е като на Уинкс-ите - все така застава (забележи - самичка!) че да не се спъвам като излизам от тоалетната. :-)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

maggot написа:Еееехххх... мечтиииии... :grin:

Плюс това, косата е като на Уинкс-ите - все така застава (забележи - самичка!) че да не се спъвам като излизам от тоалетната. :-)
Мечтите кой казваше че били по две за уевче? :grin:

Яко! Ама дан би и като поръчам една торта сега с 5 уинкси нарисувани да ми стърчи коса от тортата? Или пък мммм като си поръчам торта мах може да ми дадат бонус една мацка като тази, или поне една коса егати.... :2tooth:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа: Яко! Ама дан би и като поръчам една торта сега с 5 уинкси нарисувани да ми стърчи коса от тортата? Или пък мммм като си поръчам торта мах може да ми дадат бонус една мацка като тази, или поне една коса егати.... :2tooth:
Ако искаш коса - ей го нагъзина за перуки отсреща - казвай ква и ти я доставят до седмица :blum:
А от тортата не излиза коса - пробвано - прибрана е! :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

maggot написа:Ако искаш коса - ей го нагъзина за перуки отсреща - казвай ква и ти я доставят до седмица :blum:
А от тортата не излиза коса - пробвано - прибрана е! :grin:
Чудя се между розово и резеда :huhthink: бе избери ми една дето шъ ми тича ти явно разбираш от стрип... това де мъже и коси.

Успокои ме. Щото мисля да поръчам това тези дни:

Изображение

Я те били 6 уинксите бе :shocked:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:grin:

а виждали ли сте как се правят снимките

http://veselba.kafence.com/show.pl?id=26087
Публикувай отговор