айде, чес-ти-то
айде, чес-ти-то
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: айде, чес-ти-то

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хмм? И как се връзва това с 220км./ч. на магистралата? М?bead_ написа:http://society.actualno.com/news_107875.html
Ама съм злопаметееенн
никак. сега ще пея на висок глас:Gaspode написа:
Хмм? И как се връзва това с 220км./ч. на магистралата? М?
Ама съм злопаметееенн
антирадар, любов моя!
just perfect
Хубаво ли пееш?bead_ написа:никак. сега ще пея на висок глас:Gaspode написа:
Хмм? И как се връзва това с 220км./ч. на магистралата? М?
Ама съм злопаметееенн
антирадар, любов моя!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Piqndurnik
Сещам се за един единствен пряк резултат в обозримото бъдеще от тая работа - ще се увеличи рекета, и ко му е хубавото в такъв случай, както каза нагоре някой - тез дето карат с 220 пак няма да ги хванат - ще хванат тез дето карат със 100 и после куките ще им вземат и последната риза от гърба - това е тъжната истина:?
Би било чудесно ако глобите действително работеха по начина, по който са предвидени за това!
Би било чудесно ако глобите действително работеха по начина, по който са предвидени за това!
Споко, бе, важното е все някак да заработят.bibilyana написа:Сещам се за един единствен пряк резултат в обозримото бъдеще от тая работа - ще се увеличи рекета, и ко му е хубавото в такъв случай, както каза нагоре някой - тез дето карат с 220 пак няма да ги хванат - ще хванат тез дето карат със 100 и после куките ще им вземат и последната риза от гърба - това е тъжната истина:?
Пък и тия, дето са само с една риза, на к'во отгоре се дуят, та карат със сто. Честно казано, тия ме нервят много повече от "баровците".