Пазете пясъчника чист!:-)
Ще ми липсвате:(:crying:
Чакайте ме.

ах вие... прави снимки и ... всичко е на щрак... чакаме те обратно. Пък и има тук-там разни клубове, от където може да ни дразниш...frisky lioness написа:Минавам за малко да кажа аривидерчи и да ви заръчам да н'се карате и биете, додет мъ няма, да слушката и да папкате и много, много да съ обичкатеНикакво дърпане на плитки, удряне, плюене и псуване! Никакви разправии да няма за кофички и лопатки!
Чакайте ме.
Не съм спряла да мисля за теб. Ако ти не се сетиш да ми се обадиш, аз ш'зънна:-)4avdar4e написа:
П.П. Пък сещай се да стискаш палци чат-пат

НепременноRemmivs написа:и поздрави морето от нас и му кажи, че и ние идваме!
Ще те чакаме, лъвице!

Ще опитам. Дълго не мога да издържам без вас. Знам го, защото неуспешно съм се пробвала няколко пъти:-)ELBI написа: Пък и има тук-там разни клубове, от където може да ни дразниш...

Приятно море. Много хубаво да си изкарате, Фрискиfrisky lioness написа:
Чакайте ме.

frisky lioness написа:
Чакайте ме.
Заглавието "ЧАО" е малко стряскащо като се има предвид дъъъългото отсъствие на някои клубари, но като прочетох "Чакайте ме." се успокоих.frisky lioness написа:Минавам за малко да кажа аривидерчи и да ви заръчам да н'се карате и биете, додет мъ няма, да слушката и да папкате и много, много да съ обичкатеНикакво дърпане на плитки, удряне, плюене и псуване! Никакви разправии да няма за кофички и лопатки!
Чакайте ме.