Чий е мигача?
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
Аз пък отдавна спрях да деля хората на чалгаджии, металурзи,...и други, за мен те(хората) са два вида - такива дето стават и такива дето не.
Доколкото съм запознат Преслава е от Добрич, има и сестра
(тва за принцесата), след завършване на училище и малко преди това е пяла по кафани, за да се издържат...кой, как е живял сам си знае, но е факт това което твърдя от доста време, само чалгата и турбофолка сбъдват приказки - лягаш си Пепеляшка, а се събуждаш принцеса с хиляди фенове и кинти.
Доколкото съм запознат Преслава е от Добрич, има и сестра
Мерси за отговорЪ. Видох. Не знам защо, но мен рекламите с подобен сюжет винаги са ме дразнели. Може би защото за жалост или за щастие превесът при мен е при записващата, не при възпроизвеждащата глава. Да ме третират като мъжки ъ-ъ даже не и индивид ами поркащ фалос ми иде прекалено елементарно и унизително.
А знаете ли защо
само хомо сапиенс има такива млечни жлези от приматите, м (това като сме тръгнали да търсим философския бюст)?
Нищо против цицоманията и прочее, но това, уви, не е достатъчно.

Нищо против цицоманията и прочее, но това, уви, не е достатъчно.
Re: А знаете ли защо
НеRemmivs написа:само хомо сапиенс има такива млечни жлези от приматите, м (това като сме тръгнали да търсим философския бюст)?
Б@си, 4аве, не знаех, че имаш и отзад?Remmivs написа:Погледни се отзад...4avdar4e написа:Не
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Върви Зайо из гората павка и псува, ама брутално, яко, каруцарски...Remmivs написа:(философския бюст)?
Павка и псува...
Минава покрай него Кравата и му се кара:
- Зайо, къв си малък още, пък павкаш и псуваш!
- А ти, кат си толкова голема, що не носиш сутиен, А???
Не бе, сериозно, гърдите ви са огледален/симетричен образ на прекрасните ви зад... ъ-ъ как сега да кажа the small of your back на българскиmaggot написа:Б@си, 4аве, не знаех, че имаш и отзад?
:rotfl24::rotfl24:
Иха... мерси - това се казва 2 в 1. Питах за името на фолк певицата в 1 реклама, получих отговор за имената в 2 рекламиsnigmi написа:СЛЕД НАПРАВЕНА СПРАВКА:
Вещи по въпроса лица изказаха мнение ,че рекламата с циците и дините е с две фолкгърли: Емилия и дамата с банския на дини: Галена - избрана за мис Сексапил на нек'ви награди...
Извод 1: Питайте за да ви кажат (инак се ядосвам, че не знам - сега като знам, няма да я гледам, но поне знам, че онази е Преслава, известна на всички, вече и на мен!).
Извод 2: От всеки прост въпрос ще излязят по няколко по-сложни теми.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Пък аз съм чувала версията, че мъжете харесват женските гърди, щото така и не израстват много от кърмаческия период нататъкRemmivs написа:Очевидно е, че мъжете харесват този орган, защото са се размножавали предимно с притежателки на чувствителни и чувствени форми.
П.П. Апропо, в последните години все повече жени (хетеросексуални!) признават, че харесват гледката на красиви гърди на други жени
Амиии, какво да ти кажа.... и на мен гледката на голи жени по ми харесва от тази на голи мъже4avdar4e написа: П.П. Апропо, в последните години все повече жени (хетеросексуални!) признават, че харесват гледката на красиви гърди на други жениНакрая просто ще излезе, че това е спомен от най-ранното ни детство...
Да знаеш каква подкрепа ще имаш по този показател....vyara написа:Амиии, какво да ти кажа.... и на мен гледката на голи жени по ми харесва от тази на голи мъже4avdar4e написа: П.П. Апропо, в последните години все повече жени (хетеросексуални!) признават, че харесват гледката на красиви гърди на други жениНакрая просто ще излезе, че това е спомен от най-ранното ни детство...
:blink:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
И що???vyara написа:Амиии, какво да ти кажа.... и на мен гледката на голи жени по ми харесва от тази на голи мъже:blink:
Щот са по-прибрани ли?
Не разбирам... в какъв смисъл по-прибрани.Звеневия написа: И що???
Щот са по-прибрани ли?
Странно, от жените още никоя не ме е подкрепила...ELBI написа: Да знаеш каква подкрепа ще имаш по този показател....
- snowprincess
ади, ша се пиша от твойта партияvyara написа:Странно, от жените още никоя не ме е подкрепила...ELBI написа: Да знаеш каква подкрепа ще имаш по този показател....
даже съм и пипала правени от любознателност, не от друго

А правен?snowprincess написа:даже съм и пипала правени от любознателност, не от друго
Е аз де, то не е ли ясно по презумпция?? Замислих се, че ми харесват гледките на разсъблечени до кръста (не ПОД кръстаvyara написа:Странно, от жените още никоя не ме е подкрепила...ELBI написа: Да знаеш каква подкрепа ще имаш по този показател....
Ако СЪЗДАТЕЛЯ знаеше, че ще излезе такваа грозотия - щеше да го сложи под мишницата, например (или направо в гъ**)4avdar4e написа:Е аз де, то не е ли ясно по презумпция?? Замислих се, че ми харесват гледките на разсъблечени до кръста (не ПОД кръстаvyara написа:Странно, от жените още никоя не ме е подкрепила...ELBI написа: Да знаеш каква подкрепа ще имаш по този показател....) мъже, но не и съвсем дибидюс. И явно не само на мен, съдейки по снимките, филмите, етюдите..
Ахъм...4avdar4e написа: Е аз де, то не е ли ясно по презумпция?? Замислих се, че ми харесват гледките на разсъблечени до кръста (не ПОД кръста) мъже, но не и съвсем дибидюс. И явно не само на мен, съдейки по снимките, филмите, етюдите..
Особенно ако е от Полша!vyara написа: Докато при жената всичко е еротично.
Пак не ти сфащам хумора, ама свикнала съм...Звеневия написа: Особенно ако е от Полша!
- snowprincess
да видя ли? ми не, не ми се е случвало (само за Азис съм чувала, явно тази операция не се прави често)Звеневия написа:А правен?snowprincess написа:даже съм и пипала правени от любознателност, не от друго
но пък там ще е интересно да се знае ква е разликата при употреба на инструмента от преди и след

Поляците смятат за мноооооого еротично жените им да са космясалиvyara написа:Пак не ти сфащам хумора, ама свикнала съм...Звеневия написа: Особенно ако е от Полша!:blum:
Хич ли не харесват епилирани?4avdar4e написа:Поляците смятат за мноооооого еротично жените им да са космясалиvyara написа:Пак не ти сфащам хумора, ама свикнала съм...Звеневия написа: Особенно ако е от Полша!:blum:
Аз съм чувала за германките пък че не се бръснат, ама не знам...
навремето и чаахкините смятаха същото... не знам в днешни дни как е...4avdar4e написа:Поляците смятат за мноооооого еротично жените им да са космясалиvyara написа:Пак не ти сфащам хумора, ама свикнала съм...Звеневия написа: Особенно ако е от Полша!:blum:
Поляците смятат за мноооооого еротично жените им да са космясали
[/quote]
те пък щото мно косми имат
за нипонките съм чувал това същото
те пък щото мно косми имат
Ти явно не си виждал жива косматеста полякиняКент написа: те пък щото мно косми имат
- snowprincess
абе, нашето детство мина само покрай полякини и не сме видели да са чак така4avdar4e написа:
Ти явно не си виждал жива косматеста полякиня
варна се пълнеше само с такива по плажа преди години и гларусите ги заграждаха веднагически
всеки втори съсед даваше на курортисти и те се изсипваха с автобуси цяло лято

Малей как звучи само...snowprincess написа: всеки втори съсед даваше на курортисти
ей-й-йsnowprincess написа:абе, нашето детство мина само покрай полякини и не сме видели да са чак така
варна се пълнеше само с такива по плажа преди години и гларусите ги заграждаха веднагически
ама сте дашни у тая варна
ей-й-й
Били сте деца, затуйsnowprincess написа: абе, нашето детство мина само покрай полякини и не сме видели да са чак така
Де да знам, наблюдения такива имам не от морето.
- snowprincess
кога ша идвате насам? знаеш, че винаги сте добре дошли, нали?:-)Remmivs написа:ей-й-йsnowprincess написа:абе, нашето детство мина само покрай полякини и не сме видели да са чак така
ама сте дашни у тая варна
ей-й-й
защо ли не ми излезе преди малко
Последно промяна от snowprincess на 15.06.07, 12:51, променено общо 1 път.