............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:25, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Хa
Ся сигур ща та изумя:)
Като го четох си мислех за спомените ни. Образите,които оставт в нас. Картините, които са се запечатали в мислите ни. Сенките, чиито отражения не искат да си отидат о съзнанито. И въпросите: правят ли ни по-силни. Страховете провокират ли да извадим на бял свят най-доброто от себе си, за да ги преодолеем, или напротив, карат ни да се затворим. Мислите за поражението и мислите за битките, всъщност не са ли движещи се по тънкия ръб на острието на изборите, които правим всяка секунда...
Ех!
Като го четох си мислех за спомените ни. Образите,които оставт в нас. Картините, които са се запечатали в мислите ни. Сенките, чиито отражения не искат да си отидат о съзнанито. И въпросите: правят ли ни по-силни. Страховете провокират ли да извадим на бял свят най-доброто от себе си, за да ги преодолеем, или напротив, карат ни да се затворим. Мислите за поражението и мислите за битките, всъщност не са ли движещи се по тънкия ръб на острието на изборите, които правим всяка секунда...
Ех!
Re: Хa
Ти ме изумяваш не за първи път и винаги приятно. Радвам се, че съм успял да те размисля, а другите, уви- не...Глен написа:Ся сигур ща та изумя:)
Ех!
На мен също адски ми харесва, не само този откъс, но и цялото произведение. Провокира мисли най- различни, да. Алегория- красив похват. Какво по- добро, за да се размислиш...

не съвсем
на мен например много ми хареса
но не знаех какво точно да напиша, друже
сетих се за едни мои писания преди време (стига с тая автореклама, бийд вземи се в ръце и почни пиар-а ми кат хората, а за хонорарите се разбери с калиостро да види там от сметките на фондациите) обаче мисля че съм ги загубил ъ-ъ стиховете или по-скоро нахвърляните думи
но чувството се е запазило и отекна в мен като прочетох това
на мен например много ми хареса
но не знаех какво точно да напиша, друже
сетих се за едни мои писания преди време (стига с тая автореклама, бийд вземи се в ръце и почни пиар-а ми кат хората, а за хонорарите се разбери с калиостро да види там от сметките на фондациите) обаче мисля че съм ги загубил ъ-ъ стиховете или по-скоро нахвърляните думи
но чувството се е запазило и отекна в мен като прочетох това
Всъщност, това е само началото на 22-ра песен. Общо песните са 34, като първата от тях започва така:pocti_bezobidna написа:Извинения че се намесвам, ама 22ра песен откъде?
Рових из нета - тц. Не найдох нищо.
На своя земен дял посред разцвета
изгубих се из девствена гора,
от мрак и страшна тишина обзета...
Май, един друг превод почваше така- На попрището жизнено в средата...
Сега вече е ясно, нали...
Умишлено не казах в началото откъде е, за да запазя вашия интерес. Все пак това са ни карали да го четем насила в училище. А какво ти разбира едно дете от подобна поезия...
Реших да я препрочета сега и се очудих, че толкова много ми хареса, че я препрочетох и втори и трети път...
Прекрасно... Ободряващо... Препоръчвам ви и на вас.

Умишлено не казах в началото откъде е, за да запазя вашия интерес. Все пак това са ни карали да го четем насила в училище. А какво ти разбира едно дете от подобна поезия...
Реших да я препрочета сега и се очудих, че толкова много ми хареса, че я препрочетох и втори и трети път...
Прекрасно... Ободряващо... Препоръчвам ви и на вас.[/quot
единственото ,което ми е интересно е на кой беше превода.
на кой беше превода?
( някой да погледне и да ми каже)
освен това на 12 или 13 години как се чете?
а как се разбира?
м?
Прекрасно... Ободряващо... Препоръчвам ви и на вас.[/quot
на кой беше превода?
а как се разбира?
м?
doktorka написа:
на кой беше превода?
а как се разбира?
м?
Превода е на Крум Пенев.
Ми, много трудно се чете на 12- 13г. и никак не се разбира...
Сега е друго.