Параноясах

Все същите
Аватар
vyara

Параноясах

Мнение от vyara »

Гледах "Illuminati". Нямах си друга работа, че пак да си разбърквам мозъка...
Та сега (не знам дали изобщо някой го е гледал или не) имам нужда да не вярвам на този документален филм.
Не ми се пише надълго и нашироко, та ще гледам кратко да поставя темата за размисъл :winkw:
Доколко, чудя се, посоката, в която се движи светът е повлияна от "заговор" и обединяване на властимащите в тайни общества, извършващи странни сатанински ритуали и заклети да си помагат един на друг, така че парите и властта винаги да са у тях с цената на всичко и доколко посоката, в която се движи светът е плод на естествени събития, породени от действията или бездействията на безхаберните маси, на които им стига храната и телевизията.
Не очаквам някакви велики разкрития или велики прозрения, а просто имам нужда да не вярвам, че върхушките са в съюз с някакви лоши сили. Следователно имам нужда да не вярвам в дявола, а от там и в Бог :crying:
Ще ми се някой да ме убеди, че всичко това са простотии - тайните общества, ритуалите, заговорите, влиянията на разни символи и зли сили, промиването на мозъци. Че всичко това са глупости.
Потисната се чувствам и извинете, ако и вас ви потисна, но не се чувствайте длъжни да си блъскате и вие главата, де. :blum: Само ако сте мислили по въпроса или си имате готов отговор. Особено ако е оптимистичен :cool:

ПП Много се надявам Калиостро с неговия сатанински символ и вопиюща тайнственост да се изкаже импотентно, тва де, компетентно по вопроса. :twisted: Помагат ли символите, драги Калиостро, на трупането на материални благини, или не помагат :blum::winkw:

ППП Все пак, отнесете се сериозно към темата. :cool:
Изображение
Звенения

Re: Параноясах

Мнение от Звенения »

vyara написа:Помагат ли символите, на трупането на материални благини, или не помагат ?
Символите п о м а г а т!
Наричат ги търговска марка! :rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа:
vyara написа:Помагат ли символите, на трупането на материални благини, или не помагат ?
Символите п о м а г а т!
Наричат ги търговска марка! :rotfl24:
Да, ама ти хич не ми помагаш :lol:
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:Да, ама ти хич не ми помагаш :lol:
Ти не си молила за помощ! :-)

Искаш да те убедим!

ТИ си морков! :rofl2:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Другарю Звеневи, чешеш си езика. Работата е сериозна. То лошо няма да се шегуваш, ама и ако ми кажеш поне мнението си, много ще съм ти благодарна. :-)
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:... много ще съм ти благодарна. :-)
Има заговор!
Има знакови фамилии, които са натоварени да "рисуват" историята...
Има много свободни кинти, които само малцина богопомазани могат да избират, как да инвестират...
Има начин да си и ти в тази клика, но не през този живот! :grin:
Има ли и други теми, по които М О Е Т О мнение е значимо??? :winkw:

пп.... Ма верно ли си параноясала? :shocked:
ппп.... Русе е бил един от градовете на съзаклятниците! :rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа:
Има заговор!
Има знакови фамилии, които са натоварени да "рисуват" историята...
Има много свободни кинти, които само малцина богопомазани могат да избират, как да инвестират...
Обаче за какво са им ритуалите... Не им ли стига, че се свързват едни с други, че си помагат безпрекословно с връзки, услуги и т.н. Защо трябва всичко да е обвързано с ония сатанински ритуали - ковчези разни, сексуални издевателства, изнудвания, влизат им в мозъците направо, за да могат явно едни други да се изнудват. Кълнат се в дяволския си бог, дето го смятат за единствен. Даже във филма се говореше за същество, нечовек, на което всички се подчиняват. Ей такива истории. Не може ли без тия щуротии. :blink:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа: Обаче за какво са им ритуалите... Не им ли стига, че се свързват едни с други, че си помагат безпрекословно с връзки, услуги и т.н. Защо трябва всичко да е обвързано с ония сатанински ритуали - ковчези разни, сексуални издевателства, изнудвания, влизат им в мозъците направо, за да могат явно едни други да се изнудват. Кълнат се в дяволския си бог, дето го смятат за единствен. Даже във филма се говореше за същество, нечовек, на което всички се подчиняват. Ей такива истории. Не може ли без тия щуротии. :blink:
За можене - може... ама така е по-интересно :)

Заинтригува ме. Ще дръпна филмчето от някъде и след като го изгледам ще дам импотентното си мнение :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:... темата за размисъл :winkw:
Доколко, чудя се, посоката, в която се движи светът е повлияна от "заговор" и обединяване на властимащите в тайни общества, извършващи странни сатанински ритуали и заклети да си помагат един на друг, така че парите и властта винаги да са у тях с цената на всичко и доколко посоката, в която се движи светът е плод на естествени събития, породени от действията или бездействията на безхаберните маси, на които им стига храната и телевизията.
Не очаквам някакви велики разкрития или велики прозрения, а просто имам нужда да не вярвам, че върхушките са в съюз с някакви лоши сили. Следователно имам нужда да не вярвам в дявола, а от там и в Бог :crying:
Ще ми се някой да ме убеди, че всичко това са простотии - тайните общества, ритуалите, заговорите, влиянията на разни символи и зли сили, промиването на мозъци. Че всичко това са глупости.....
ами факт е, че (е - има малки изключения) когато някой не може да обясни нещо, или иска да обясни нещо САМО според своите си виджания, въвежда тайни, суперсекретни общества със свръхсилни и свръхтайни хора, със свръх способности да промиват мозъци и да правят свръхконспирации. Да, ама не. И най-тайните организации са си известни, винаги в един момент някой (от тях от вътре) пише или ги разкрива и посочва малко от кухнята. Останалото е пълна глупост и храна за хората, които обичат да вярват в тези неща.

За сериозни дейности/операции са нужни доста повече от 2-3 души, а да се пази една тайна от повече от 2-3 души за повече от 2-3 години са необходими чудеса ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Нормално е да се сключват споразумения и същи така е нормално част от тях да са тайни. Само че тая тема е за сериозен запой. Във времепиенето, се зачеква обикновено след като се изчерпи темата за казармата. Лошото е, че после никой не си спомня великите изводи.
Наздраве :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Piqndurnik написа:Нормално е да се сключват споразумения и същи така е нормално част от тях да са тайни. Само че тая тема е за сериозен запой. Във времепиенето, се зачеква обикновено след като се изчерпи темата за казармата. Лошото е, че после никой не си спомня великите изводи.
Те Илюминатите са се пръкнали из немско, тъй че като се запиваш, наостряй слух и си записвай, може и с диктофон :winkw::blum:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
Piqndurnik написа:Нормално е да се сключват споразумения и същи така е нормално част от тях да са тайни. Само че тая тема е за сериозен запой. Във времепиенето, се зачеква обикновено след като се изчерпи темата за казармата. Лошото е, че после никой не си спомня великите изводи.
Те Илюминатите са се пръкнали из немско, тъй че като се запиваш, наостряй слух и си записвай, може и с диктофон :winkw::blum:
караш го да стане част от конспирацията? :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:Гледах "Illuminati". Нямах си друга работа, че пак да си разбърквам мозъка...
Та сега (не знам дали изобщо някой го е гледал или не) имам нужда да не вярвам на този документален филм.
Не ми се пише надълго и нашироко, та ще гледам кратко да поставя темата за размисъл :winkw:
.....
Не съм гледала филма, но най общо мога да разделя темата ти на 3 въпроса.

1. Дали съществува някаква върхушка, която се поддържа? Най-вероятно да. По принцип хората предпочитат да се поддържат по приятелска и/или роднинска линия, и в ежедневието си не съзират нищо сатанинско в това действие.:winkw:Нямам основание да смятам, че свъхбогатите се различават съществено от другите в това отношение.

2. Дали символите и знаците имат сила? Да, но съразмерна с вярата, която има човекът в съответния символ.
Всичко може да свърши работа - дори и долните гащи на баба ти, стига да вярваш че притежават магическа сила.:blum:

3. Съществува ли злото, и респ. - злите сили? Не, не мисля. Доброто и злото са понятия от зората на човешкия дух, и затова са доста еднопланови и елементарни - нещо, с което реалността не може да се похвали.:grin:

Това е.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

ELBI написа: караш го да стане част от конспирацията? :blum:
Не бе. Само ако някой се изпусне нещо по време на запоя, що да не ни каже.
Той ако стане част от конспирацията, ще почнат едни клетви, едни чудеса и нищо няма да каже.
Пък ако заснеме тайно някоя сатанинска церемония още по ще му бъдем задължени :-)
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Mila написа:
3. Съществува ли злото, и респ. - злите сили? Не, не мисля. Доброто и злото са понятия от зората на човешкия дух, и затова са доста еднопланови и елементарни - нещо, с което реалността не може да се похвали.:grin:
Хм, във филма се говореше точно за такива сили.
Не случайно съществуват легенди и изрази като "продал си душата на дявола", "сключил съюз с дявола". Екзорсистите, които прогонват сатаната от човешкото тяло, са факт. Даже имаше заснета такава сцена от някаква телевизия във въпросния филм. Колко филми и легенди в тази посока има.... Абе няма дим без огън. Ограничени са ни сетивата и познанията.
Но пък дали има начин да разбера без да сключвам съюз с дявола :blum::lol:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ммм даааааа
символите много помагат
например 200
:rotfl24:
както и да го погледне човек все помага :lol:

това беше смешното а сега сериозно
да
има такова нещо
номера ,символи разни числа започват да се повтарят ...
и оказват влияние различно
всъщност всичко което ни обкръжава ни говори но забързани в ежедневието не виждаме
но ако се позагледаме ......
интересни неща се виждат
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

vyara написа:Те Илюминатите са се пръкнали из немско, тъй че като се запиваш, наостряй слух и си записвай, може и с диктофон :winkw::blum:
С диктофон ще да трябва, щото в предвид фазата на разговора, ползването на каквото и да е изискващо онлайн управление устройство е невъзможно.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

vyara написа:Хм, във филма се говореше точно за такива сили.
Не случайно съществуват легенди и изрази като "продал си душата на дявола", "сключил съюз с дявола". Екзорсистите, които прогонват сатаната от човешкото тяло, са факт. Даже имаше заснета такава сцена от някаква телевизия във въпросния филм. Колко филми и легенди в тази посока има.... Абе няма дим без огън. Ограничени са ни сетивата и познанията.
Силите са си сили. Сами по себе си не са нито добри, нито зли. Такива ги прави начина им на ползване. А дяволите са типични предимно за производните на юдаизма религии.
Доброто и злото са си субективни понятия. Сещам се за "Стас и Нели" (не знам колко пъти съм я чел като малък). Епизода, в който "цивилизоваха" негрото. Накрая решиха да видят какво е поел:
- Какво е зло?
- Ъъъъъъ... някой да ми открадне магарето.
- А добро?
- Ами аз да открадна нечие магаре :grin:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
Mila написа:
Хм, във филма се говореше точно за такива сили.
Дабеда - това че съществува колективно мнение по някой въпрос, все още не е никакво доказателство - да ти припомня само как постъпиха с един, дето твърдеше че земята е кръгла и се върти, също и че преди Пастьор храната се е разваляла от лошите очи на комшийката.:blum:

Иначе и аз по едно време се бях амбицирала да търся сатаната, е, на сеанс по екзорсизъм не можах да се уредя да присъствам, но съм чела подробните записки на присъствали, също и съм гледала на запис. И по едно време направо ми се видя истински (сатаната де, не друг). Обаче, колкото повече време минава, толкова по-неубедителен ми изглежда. Просто християнския ум (е, не само, но са все подобни) е прекалено фиксиран в праведността, доброто, позитивизма въобще и не дава шанс на нищо друго да се реализира "легално".:winkw:Затова избуяват всякакви зли сили. Защо ли не съм чувала за будист, или йога, завладяни от сатаната? :dunno:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Говорете ми, говорете ми. Обичам здравомислещи хора да ми говорят.
За някои неща много хора не говорят, защото ще ги вземат за откачалки и защото ще се опитат да намерят хиляда и едно "логични" научни обяснения на случилото се.
Аз само веднъж, извън сънищата си :winkw:, съм присъствала на нещо свръхестествено, свързано с магия. Но ме е страх да ви го разкажа поради горните причини. Както казва Мнемозина, не настоявайте, защото ще ви го разкажа :lol:
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Разкажи де, и без това вече започна.:winkw:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа:Говорете ми, говорете ми. Обичам здравомислещи хора да ми говорят.
За някои неща много хора не говорят, защото ще ги вземат за откачалки и защото ще се опитат да намерят хиляда и едно "логични" научни обяснения на случилото се.
Аз само веднъж, извън сънищата си :winkw:, съм присъствала на нещо свръхестествено, свързано с магия. Но ме е страх да ви го разкажа поради горните причини. Както казва Мнемозина, не настоявайте, защото ще ви го разкажа :lol:
Недей бе
Не разказвай
Ние няма да настояваме
Хич даже...

И как е времето, казваш, в Русе... ? :grin:

annonymus

Мнение от annonymus »

Нека ти цитирам нещо за знаците.
Извинямай за дългия цитат, но Еко си е Еко:

- Драги приятели - каза, когато въпросният господин, чието име не зная, предлага една компилация върху тайната на пирамидите, той не може да каже нищо по-различно от това, което вече знаят и децата. Щях да се изненадам, ако беше написал нещо ново.
- Значи този господин намеси се Белбо, казва чисто и просто познати истини?
- Истини ли? - засмя се Алие, отваряйки отново кутията със своите странни и прекрасни пури. - Quid est veritas , както казваше един мой познат отпреди много години. В известен смисъл става дума за куп глупости. Само като начало, ако се разделят точните размери на основата на точната височина, умножена по две, като се включат и десетичните знаци, получава се не числото Пи, а 3,1417254. Разликата е малка, но важна. Между другото един ученик на Пиаци Смит, Флайндърс Питри, който впрочем се е занимавал и с измерването на Стоунхендж, твърди, че веднъж изненадал маестрото да пили гранитните блокове в стаята на фараона, за да му излязат сметките... Навярно са клюки, но на Пиаци Смит не може да се вярва изцяло. Достатъчно е човек да го е виждал как си връзва вратовръзката. И все пак между множеството глупости има и някои неоспорими истини. Бихте ли дошли до прозореца, господа?
Разтвори с театрален жест прозореца, покани ни да погледнем навън и ни показа в далечината, на ъгъла на уличката и булеварда, една дървена будка от тези, в които обикновено се продават лотарийни билети.
- Ако желаете, господа - каза, можете да отидете да измерите тази будка. Ще видите, че дължината на предната част е 149 сантиметра, иначе казано, една стомилиардна част от разстоянието между Земята и Слънцето. Височината в задната част, разделена на широчината на прозореца, дава 176:56=3,14. Височината на предната част е 19 дециметра, тоест се равнява на броя на годините от гръцкия лунен цикъл. Сборът на височините на двата предни и на двата задни ръба е 190х2+176х2=732, което е годината на победата при Поатие. Ширината на дъската отпред е 3,10 сантиметра, ширината на рамката на прозореца е 8,8 сантиметра. Като заменим вътрешните цифри със съответствуващите им букви от азбуката, получаваме С10Н8, което е химическата формула на нафталина.
- Невероятно! - възкликнах. - Вие ли го открихте?
- Не, отвърна Алие. - Друга подобна будка е измерил някой си Жан-Пиер Адан. Предполагам, че всички лотарийни будки са с приблизително еднакви размери. С числата човек може да прави каквото си иска. Ако взема например свещеното число 9 и искам да получа 1314, годината на изгарянето на Жак дьо Моле - велика дата за хора като мен, които се обявяват за поклонници на Тамплиерската традиция, какво правя? Умножавам 9 по 146, съдбоносна година за разрушаването на Картаген. А как стигам до резултата? Разделям 1314 на две, после на три и т.н., докато не намеря подходяща дата. Бих могъл също така да разделя 1314 на 6,28, тоест на удвоеното число Пи, и ще получа 209. Може, защото това е и годината, когато Атал I, цар на Пергам, се възкачва на трона. Доволни ли сте?
- Значи не вярвате в нумерологията? - запита разочарован Диоталеви.
- Аз ли? Твърдо вярвам, смятам, че вселената е величествен концерт на нумерологични съответствия и че прочитът на числото, както и неговото символично тълкуване представляват пътя на познанието за привилегированите. Но ако светът, низш и висш, е система от съответствия, в която всяко нещо е на мястото си, естествено е както будката, така и пирамидата, и двете рожби на човешкия разум, подсъзнателно да са възпроизвели в своята структура хармониите на космоса. Тези така наречени пирамидолози откриват с невероятно усложнени средства една линейна истина, при това и древна, и всеизвестна. Самата логика на изследването и на откритието е противоестествена, защото е логика на науката. Логиката на знанието няма нужда от открития, защото вече знае. Защо трябва да се доказва това, което не би могло да бъде другояче? Ако има тайна, то тя е някъде много по-дълбоко. Тези ваши автори остават просто на повърхността. Предполагам, че този тук преразказва всички легенди за египтяните, които познавали електричеството...

Не приемай нещата толкова сериозно, има тълкувания и тълкувания :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа: Както казва Мнемозина, не настоявайте, защото ще ви го разкажа :lol:
Настоявам, настоявам...

Ама ти си знаеш де, ако е страшно, недей. Нали назоваването е и призоваване...
Обаче пък толкова обичам такива истории!

П.П. Ай, да му се не види макар, докато се обърне човек и вземат да го цитират...
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа: Недей бе
Не разказвай
Ние няма да настояваме
Хич даже...

И как е времето, казваш, в Русе... ? :grin:
Жега, Гасподе, голяма жега :crying:. Дъжд никакъв няма при нас - всичко за софиянци отива :blum:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа: И как е времето, казваш, в Русе... ? :grin:
Жега, Гасподе, голяма жега :crying:. Дъжд никакъв няма при нас - всичко за софиянци отива :blum:[/quote]

Аха
И ъъъъ по реката ъъъ такова ъъъъ кораб... не бе, лебеди... ъъъъ плуват ли?

(Поддържам разговора) :blum:

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа: (Поддържам разговора) :blum:
Докога ще го поддържаш, докато разкажа ли? :grin:
(да знам де, обичам да съм информирана :-))
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа: Не очаквам някакви велики разкрития или велики прозрения, а просто имам нужда да не вярвам, че върхушките са в съюз с някакви лоши сили. Следователно имам нужда да не вярвам в дявола, а от там и в Бог :crying:
Ще ми се някой да ме убеди, че всичко това са простотии - тайните общества, ритуалите, заговорите, влиянията на разни символи и зли сили, промиването на мозъци. Че всичко това са глупости.

Ти нищо не разказваш, затова да ти кажа аз: върхушките сами по себе си са някакви лоши сили.
А всичките уж тайни общества, твърденията за ритуали, символи и т.н. - доколкото всъщност не са тайни, са си наистина промиване на мозъци.
Наистина трябва да прочетеш Еко. Макар че и там си е доста плашещо, но от друга гледна точка. :lol:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Наистина трябва да прочетеш Еко. Макар че и там си е доста плашещо, но от друга гледна точка. :lol:
оох, кое на Еко? Махалото го почвах 2-3 пъти преди десетина години и се отказах. Дали съм узряла вече :roll:
От коя гледна точка?
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа: Наистина трябва да прочетеш Еко. Макар че и там си е доста плашещо, но от друга гледна точка. :lol:
оох, кое на Еко? Махалото го почвах 2-3 пъти преди десетина години и се отказах. Дали съм узряла вече :roll:
От коя гледна точка?
Ааа, няма да ти кажа! :blum:
Но мисля, че си узряла.
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Ааа, няма да ти кажа! :blum:
Но мисля, че си узряла.
Махалото ли да подхващам? Аз щото Небивалиците не ги прочетох :shy:
Ама да подхващам първо Махалото. Отговори има ли? Щото ако пак сама ще си ги търся... :shy: Не се пазаря бе, не.... :lol:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

vyara написа: Докога ще го поддържаш, докато разкажа ли? :grin:
(да знам де, обичам да съм информирана :-))
Кой бе? Аз ли? Въупште не става дума за разказване на квото и да било. Приятно ми е просто да си хортуваме, нищо друго :grin:

Та как е, викаш, реката още ли тече към морето, м? :grin:

annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
От коя гледна точка?
Струва ми се, че повечето хора са наплашени от Еко, без да има основания за това.
Махалото се чете бавно. Може да се наложи да се върнеш назад, да перпрочетеш някой пасаж, но ще видиш, че е страшен кеф.
Сега, ако ти кажем от коя гледна точка е плашещо, все едно да ти разкрием финала и да ти развалим изненадата.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа:
Струва ми се, че повечето хора са наплашени от Еко, без да има основания за това.
Махалото се чете бавно. Може да се наложи да се върнеш назад, да перпрочетеш някой пасаж, но ще видиш, че е страшен кеф.
Сега, ако ти кажем от коя гледна точка е плашещо, все едно да ти разкрием финала и да ти развалим изненадата.
Ама то изненада ли има? При това плашеща?
Аз тука се моля за нещо оптимистично, да ми повдигне духа...:crying:
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа: Та как е, викаш, реката още ли тече към морето, м? :grin:
Бе да ти кажа, не мога да съм сигурна. Това само по чужди твърдения е така. Опитвам се да мисля самостоятелно вече. Няма да се водя по чужди акъли я!
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
pocti_bezobidna написа:
Ама то изненада ли има? При това плашеща?
Аз тука се моля за нещо оптимистично, да ми повдигне духа...:crying:

Ами, може и оптимистично да погледнеш на финала, нали...
А може и изобщо да не се уплашиш - според мен си зависи кое те плаши повече - заговорите или хората.
Край, нищо повече няма да издам!
:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Струва ми се, че повечето хора са наплашени от Еко, без да има основания за това.
Просто е по-труден за четене, не е като някой криминален роман, или като Дан Браун примерно. Но пък какво удоволствие е, мммм, обичам го :-)

П.П. Абе идат ми на ум разни сравнения, ама и дума да обеля, то е от жегата :rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа: Ааа, няма да ти кажа! :blum:
Но мисля, че си узряла.
Махалото ли да подхващам? Аз щото Небивалиците не ги прочетох :shy:
Ама да подхващам първо Махалото. Отговори има ли? Щото ако пак сама ще си ги търся... :shy: Не се пазаря бе, не.... :lol:
Няма отговори, само още въпроси. :grin:
Ама защо наистина му се плашите на Еко толкова?
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Няма отговори, само още въпроси. :grin:
Ха! Навих се, няма що...:crying:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Просто е по-труден за четене, не е като някой криминален роман, или като Дан Браун примерно. Но пък какво удоволствие е, мммм, обичам го :-)

П.П. Абе идат ми на ум разни сравнения, ама и дума да обеля, то е от жегата :rotfl24:
И аз, и аз.

Кажи де... ама днес само ви вадя думите с ченгел!
Не че успявам... :grin:
Panta rhei...
Публикувай отговор