Gaspode написа:
За асталаВистата не е като да не те предупреждаваха нЕкои...
Bluetooth driver ми трябва и всичко ще е слънце.
Глей заговор, сега обяснявам:
Компютрът Фуджицу Сименс
Виста
Драйвер за блутута неизвестно защо- Тошиба.
Начи аз тва че за виста нищо готово няма го знам. Люк фор десижън онлайн и се оправям чат пат, е така небежно, като имам време. Е, че затрих някакви регисти и известно време останах без съпорт от майката кърмилница майкрософт.ком, че забраних достъпа си до контакт листа на аутлука и после му казах да тегли контактите от на леля си в задника, тва са грешки на растежа. Магото даде някой акъл, колегите, случайни хора по улицата, един господин ме прегърна - ех братко и ти ли, отвреме навреме Бейби ме буди щото викам насън, но всичко е в границите на приличието, оправям се.
Та рекох да си пусна аз блутута. Пуснах си диска, без драма изчаках да ми каже че иска да се свърже с нета, но проблем бе свързвай се, има решение, браво!. Идете на сайта на Тошиба- отивам, кажете модела на лаптопа! Ми няма го моя модел на вашия сайт, щото много просто - не е Тошиба. Отивам на сайта на Фуджицу сименс - ОК драйвери за секви Уиндоуси. Е, само за виста, дето нямат. Пък и те с блутути за виста не се занимават да съм питал Тошиба. Тошиба искат да си регистрирам продукта и не ми разпознават серийния номер. Може би компютъра ми не бил Тошиба. Може и да не е. Може да е Да Ви Го На Шиба моя лаптоп, само ми елате и ще ви обясна много подробно, мамицата ви...