Поздрав за Странниче и другите момичета...

И накрая, моят скромен опит за нещо...странно...хибрид между цветарник, алпинеум и камънарник...

...Но най-много се гордея с "върха".

Успешна и ползотворна седмица на всички!

Съвсем ме хвана срам от днешната ми наглост...vyara написа:Много сладко животно. Какво е?
Иииии, как завиждам на Мнемообаче понеже пък от скромност може и да се затрия, няма да се присъединявам към животното, ще си остана с мушкатото.
:blum:
Мерси, Боев.
Тц. Сам не може да ходиш!!! Не и преди мене. Ази съм го заплюл да му изпи(я/ем) ракията. И ще му донеса камфоров спирт за децата ...Topper Harley написа:Ох...следващия път не ме карай да тръпна в очакване ами прати тел. и СМС че ще стане работа`та.
Иначе наистина ще ти дойда на гости и ще ти изпия всички запаси от ракия за зимата. Нема да има с кво децата за лек да обтриеш...
![]()
Нямаш представа, предполагам, как и колко много се адаптират животните към съвременната среда ...Piqndurnik написа:Аз пък в петък мярнах една бялка да се размотава в градинките около офиса.
И аз се радвам Мнемо, само дето времето не стигна да обърна внимание на всички, да се оприказваме...Мнемозина написа:Ей, страхотен е!
Виж как в погледа му има хем любопитство, хем някаква нега! И надежда даже откривам...
Благодаря, БоЕВ, ако знаеш само как ме разведри!
Писах ли ти колко се радвам, че се запознахме? Не ти писах, разбира се. Как не ме е срам!
Обаче понеже защото днес съм нахална и безочлива, ще се присъединя и към другите момичета с цветята и цветарниците...
Гризач некъф.vyara написа:Много сладко животно. Какво е?
Иииии, как завиждам на Мнемообаче понеже пък от скромност може и да се затрия, няма да се присъединявам към животното, ще си остана с мушкатото.
:blum:
Мерси, Боев.
Благодаря ти, удоволствието е мое. Получих много мили думи на които не знам как да отговоря.Stranniche написа:Трогна ме за кой ли път!!!!!!!! Благодаря!![]()
Чудесни са ти снимките!!! Стана ми едно мило на душата!!!
Не знам дали си ми получил съобщението, затова сега ще напиша и тук, макар и с голямо закъснение колко ми беше приятно, че се запознахме лично - отдавна ми се искаше да се видя с "кръстника" си и не мога да повярвам на късмета си, че се оказах в Бг, когато реши най-сетне да се появиш!!!!!!!!!!!!
Бъди здрав и все така енергичен и ентусиазиран!!!
Оставате ти, Рем и Грина, хората с които не успях да се видя.Topper Harley написа:Ох...следващия път не ме карай да тръпна в очакване ами прати тел. и СМС че ще стане работа`та.
Иначе наистина ще ти дойда на гости и ще ти изпия всички запаси от ракия за зимата. Нема да има с кво децата за лек да обтриеш...
![]()
Да не забравиш да звъннеш!:-)ELBI написа:Тц. Сам не може да ходиш!!! Не и преди мене. Ази съм го заплюл да му изпи(я/ем) ракията. И ще му донеса камфоров спирт за децата ...Topper Harley написа:Ох...следващия път не ме карай да тръпна в очакване ами прати тел. и СМС че ще стане работа`та.
![]()
Освен това той каза за поне 5-6 вида ракии (следващите изброени не ги запомних...)

Здраве да е само.Remmivs написа:Непременно трябва да поправя тази си грешка следващия път като наминеш насам. Ако трябва тези двамцата ще ти ги докарам под строй даже.БоЕВ написа:Оставате ти, Рем и Грина, хората с които не успях да се видя.
За разстривки приготвям от първак+скребър чудодейно мазило, против всякакви болежки.
Ауууууууу тез пилииитаа много ми харесахааааа, бравооооБоЕВ написа:Абе както е тръгнало да пиша само понеделник и петък, чак ме хваща срам...ама айде.
Отново поздрав и тоя път е за всички.
Бях в рая, попаднах на оазис не далеч от бъдещата площадка на АЕЦ-Белене. Малко плато, служело някога за добив на пясък. Сега обрасло с растителност, широки ливади и малки кории от различни дървета...бъка от живот, шарения и цветноперие, гризачи и всякакви твари...
Бухал или кукумявка - това е въпросът! Слънцето се беше вдигнало високо, а те продължаваха да преследват пчелояди, скорци и други дребни птици.
А тея бебешори ме накефиха максимално - хем са грозни - хем са сладки. Възрастните птици са изцяло жълти, а гнездото е пример за висока технология, като се забелязва и включване на "съвременни" строителни материали в направата му, като наилон от торбички...
Весела почивка!
пп Че не се знае кога пак ще пиша.
Ай, как обичам такива птичета!БоЕВ написа:Абе както е тръгнало да пиша само понеделник и петък, чак ме хваща срам...ама айде.
Отново поздрав и тоя път е за всички.
Бях в рая, попаднах на оазис не далеч от бъдещата площадка на АЕЦ-Белене. Малко плато, служело някога за добив на пясък. Сега обрасло с растителност, широки ливади и малки кории от различни дървета...бъка от живот, шарения и цветноперие, гризачи и всякакви твари...
Бухал или кукумявка - това е въпросът! Слънцето се беше вдигнало високо, а те продължаваха да преследват пчелояди, скорци и други дребни птици.
А тея бебешори ме накефиха максимално - хем са грозни - хем са сладки. Възрастните птици са изцяло жълти, а гнездото е пример за висока технология, като се забелязва и включване на "съвременни" строителни материали в направата му, като наилон от торбички...
Весела почивка!
пп Че не се знае кога пак ще пиша.
Аз като вече по-опитна да ти кажа, че оприказването се получава по-добре на втория купон. Така че следващия път се готви.БоЕВ написа:И аз се радвам Мнемо, само дето времето не стигна да обърна внимание на всички, да се оприказваме...Мнемозина написа:Ей, страхотен е!
Виж как в погледа му има хем любопитство, хем някаква нега! И надежда даже откривам...
Благодаря, БоЕВ, ако знаеш само как ме разведри!
Писах ли ти колко се радвам, че се запознахме? Не ти писах, разбира се. Как не ме е срам!
Обаче понеже защото днес съм нахална и безочлива, ще се присъединя и към другите момичета с цветята и цветарниците...