някой филм да препоръчате за днес?
някой филм да препоръчате за днес?
може и да е със задължителен родителски контрол.

Re: някой филм да препоръчате за днес?
Ами ние току-що изгледахме екшън-филма "Тест по български след 7 клас"caliostro написа:може и да е със задължителен родителски контрол.
П.П. От няколко дни търся субтитри за Оушън 3 на бг или руски, но нищо... Идеи някакви??
Туй си е жив трилър4avdar4e написа:Ами ние току-що изгледахме екшън-филма "Тест по български след 7 клас"caliostro написа:може и да е със задължителен родителски контрол.
Panta rhei...
Направо си е на ужасите.Мнемозина написа:Туй си е жив трилър4avdar4e написа:Ами ние току-що изгледахме екшън-филма "Тест по български след 7 клас"caliostro написа:може и да е със задължителен родителски контрол.
Много си разгонен нещо.caliostro написа:може и да е със задължителен родителски контрол.
Снощи гледах най-после "Великата тайна на водата". Много хубав. Гледал ли си го?
Иначе бях препоръчвала наскоро "Crash", но не знам дали някой ме послуша да го гледа. Него гледал ли си?
- Nejimaki-dori
А честито, гледали сме го по едно и също време! Втората част другия понеделник4avdar4e написа:Ами ние току-що изгледахме екшън-филма "Тест по български след 7 клас"caliostro написа:може и да е със задължителен родителски контрол.
Re:
mr. Brooks - Кевин Костнър и Деми Мур. Нещо не мога да си го впиша Кевин Костнър в ролята на убиец ... в този ред на мисли кастинга леееко се е пообъркал с (разменяйки) ролите на двамата главни герои ...caliostro написа:някой филм да препоръчате за днес?
може и да е със задължителен родителски контрол.
NEXT - Никълъс Кейдж и Джулиан Мур. Никълъс е ... жесток! Невероятна роля отново. Този човек сякаш наистина се прероди! Напоследък не съм гледал нищо лошо с него (може би с изключение на "Призрачния ездач"). С него са може би единствените холивудски произведения, които въобще си струва да се гледат. Невероятна игра. Аплодисменти и за Джулиана, след "Ханибал" мислех, че е стигнала върха си. За филма: Фантастичен трилър. Ако имаш толкова силен защитен механизъм, даващ ти възможност да "предвиждаш" ходовете на противника, в края на краищата винаги се намира достоен противник за него. Разбира се, доста е досадно това дежурно убеждение на америкосите, че руснаците едва ли не си губят ядрените оръжия само щом се обърнат с гръб към тях ... но, като се абстрахира човек от това, филмчето е супер!
очаквайте: Transformers /director St. Spielberg/
след като гледах Война на световете и трейлъра на Трансформърс, нещо се излага от време на време гус'ин Спилбърг
Точно същото съмнение ме гложди и мен откак гледах трейлъра... Дано да остане само съмнение!Zmeu написа:след като гледах Война на световете и трейлъра на Трансформърс, нещо се излага от време на време гус'ин Спилбърг
Re:
Току що изгледах и аз Next.Влад написа:
mr. Brooks - Кевин Костнър и Деми Мур. Нещо не мога да си го впиша Кевин Костнър в ролята на убиец ... в този ред на мисли кастинга леееко се е пообъркал с (разменяйки) ролите на двамата главни герои .... За съжаление пък, Деми все по-малко прилича на Дидоу от "Дух" и все повече се доближава до "Редник Джейн"! Не харесвам биткаджийки (в буквалния смисъл)! За филма: Не е за хора със слаби нерви - психотрилър с доста детайлни сцени от "работата" на един ... убиец. Психо игричка, в смисъл, при липса на избор на кого бихте съчувствали - на убиеца или на този, който го принуждава (с "КОЛТ" всички са равни, но пачка снимки бият "КОЛТ44"!).
NEXT - Никълъс Кейдж и Джулиан Мур. Никълъс е ... жесток! Невероятна роля отново. Този човек сякаш наистина се прероди! Напоследък не съм гледал нищо лошо с него (може би с изключение на "Призрачния ездач"). С него са може би единствените холивудски произведения, които въобще си струва да се гледат. Невероятна игра. Аплодисменти и за Джулиана, след "Ханибал" мислех, че е стигнала върха си. За филма: Фантастичен трилър. Ако имаш толкова силен защитен механизъм, даващ ти възможност да "предвиждаш" ходовете на противника, в края на краищата винаги се намира достоен противник за него. Разбира се, доста е досадно това дежурно убеждение на америкосите, че руснаците едва ли не си губят ядрените оръжия само щом се обърнат с гръб към тях ... но, като се абстрахира човек от това, филмчето е супер!
очаквайте: Transformers /director St. Spielberg/
Щом харесваш Джулиан Мур, да ти препоръчам последния филм, който гледах с нея "The forgotten". Като мисля за нея, винаги ми идва една дума на ума - "великолепна"
Залагам на класиката.caliostro написа:може и да е със задължителен родителски контрол.
"Риба, наречена Уанда"