............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:36, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
Re: Да ви поздравя с една любима песен,
Незнайни, не знам вярваш ли, ама преди да отворя линка бях сигурна какво ще чуя 8) 1000 %[unknown] написа:но този път не оригинала на Металика, а кавъра на Пърпъл 8)
ПП / не и за изплънителя де
-
Гост
10х!!! Суперско. Даже се замислих дали не ми харесва повече от оргинала 8)[unknown] написа:но този път не оригинала на Металика, а кавъра на Пърпъл 8)
Пускай подобни!!!
Toва бе моя милост.Anonymous написа:10х!!! Суперско. Даже се замислих дали не ми харесва повече от оргинала 8)[unknown] написа:но този път не оригинала на Металика, а кавъра на Пърпъл 8)
Пускай подобни!!!
Дарки, Реме, ЕЛБИ, радвам се, че ви харесва! 8)
И преди съм казвал- само тази песен да бяха написали Металика, пак щяха да останат в музикалната историята. Парчето е велико!
Една също велика група му направи кавър, но...
Оригиналът е в N пъти по- добър!
Исках да чуете кой на кого прави кавъри!
Като бях тинейджър само Пърпъл, Сабат и Металика ми бяха в главата... Но след една изцепка на Ричи Блакмор, че Пърпъл са най- великата рок група за всички времена, те ми станаха малко антипатични.
ОК, велики са! Но нека другите да го казват за тях, а не сами да се хвалят!
Веднъж попитаха Джеймс Хетфилд от кои групи и музиканти се е повлиявала Металика в творчеството си?
Той каза- В ранните си години най- много са се влияели от Мърсифул фейт и още една група на която и забравих името (за съжаление). А лично той съжалява, че някой парчета на Лед Цепелин не са творчество на Металика.
Колкото до Mercyful fate- чуйте това!
Малко инструментал
А спомняте ли се как започва "Вкусът на времето" на Щурците? Да намирате прилика? 8)
Дарки, за една година няма начин да не си ме опознала поне малко. Логично е да съм станал предвидим.
А и разбра защо пускам тази песен.... 8) 8) 8)
Е, друг е въпросът, че Кинг Даймънт първо е пял кавъри на Пърпъл... Ама тва са подробности...
:)
И преди съм казвал- само тази песен да бяха написали Металика, пак щяха да останат в музикалната историята. Парчето е велико!
Една също велика група му направи кавър, но...
Оригиналът е в N пъти по- добър!
Исках да чуете кой на кого прави кавъри!
Като бях тинейджър само Пърпъл, Сабат и Металика ми бяха в главата... Но след една изцепка на Ричи Блакмор, че Пърпъл са най- великата рок група за всички времена, те ми станаха малко антипатични.
ОК, велики са! Но нека другите да го казват за тях, а не сами да се хвалят!
Веднъж попитаха Джеймс Хетфилд от кои групи и музиканти се е повлиявала Металика в творчеството си?
Той каза- В ранните си години най- много са се влияели от Мърсифул фейт и още една група на която и забравих името (за съжаление). А лично той съжалява, че някой парчета на Лед Цепелин не са творчество на Металика.
Колкото до Mercyful fate- чуйте това!
Малко инструментал
А спомняте ли се как започва "Вкусът на времето" на Щурците? Да намирате прилика? 8)
Дарки, за една година няма начин да не си ме опознала поне малко. Логично е да съм станал предвидим.
А и разбра защо пускам тази песен.... 8) 8) 8)
Е, друг е въпросът, че Кинг Даймънт първо е пял кавъри на Пърпъл... Ама тва са подробности...
Последно промяна от Ън на 11.10.06, 20:55, променено общо 2 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
- Dark Angel
малко хард ми идва с кафето[unknown] написа:А това харесва ли ви ?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Първата и по-специално в оригинал повече, но........мерси за всичките :) 8)[unknown] написа:А това харесва ли ви ?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.